Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Torf

NieMaToJakMelanz

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: NieMaToJakMelanz
Nick oskarżonego: @ Torf
Powód skargi: brak ostrzeżenia przed daniem warna
Opis sytuacji: Napisałem w skardze działu cod 201lvl komentarz w którym wyraziłem swoją opinię dotyczącą gracza oskarżanego iż były już takie sytuacje z jego strony , teraz  wchodzę a tu cyk WARNIK BEZ OSTRZEŻENIA :)
Data i godzina zdarzenia: Dzisiaj 
Miejsce zdarzenia: FORUM
Dowody: https://www92.zippyshare.com/v/6UKqoxfN/file.html
https://www92.zippyshare.com/v/oBgkSIbX/file.html

a tutaj kolejny w którym oskarża Mnie o celowe oznaczenie ADMINISTRACJI w celu "Przyspieszenia" rozpatrzenia , lecz chłopie co Ty masz w głowie?? Hmmm człowieku jak nie wiesz o co chodzi to nie warnuj , bo szkoda Mi czasu na Ciebie już bo widzę że robisz co sobie chcesz :) Pozdro dla Ciebie https://www86.zippyshare.com/v/3h2mPZf7/file.html

Coś od siebie: Chłopie jeżeli nie dajesz ostrzeżenia przed daniem WARNA to wcale się nie dziwię że większość osób ma w du*** odrabianie takich warnów skoro walisz bez ostrzeżeń :) Nie wiem co ty sobie myślisz takimi akcjami..... To tylko zniechęca graczy do wypowiadania się w czymkolwiek skoro w myśli jest ( o może nie będę pisał bo zaraz dostanę z du** warna) , no sory nie odpuszczę tego :)  Proszę o zrobienie coś z tym oto osobnikiem bo to odechciewa się wypowiadania i wgl ....

/Edit: Mordo , chciałem tylko aby się z tym zapoznali a nie przyspieszać ... Ja mam czas :) Bardzo DUŻO CZASU..

//Edit: To właśnie chłopie Ty nie umiesz czytać skoro tak piszesz :) Przed pierwszym chyba warnem daje się ostrzeżenie ? Chyba że Ty masz swój jakiś regulaminek w tej główce.

@ LAN_CIECHOCINEK2K2  @ sh1nga  @ ^Apple^  @ Andrzej.

Edytowane przez NieMaToJakMelanz
  • Tak sobie 1
  • Torfowisko

Wyjaśniłem wszystko w odwołaniu, oraz nie mam nic innego do dodania.  https://strefaskilla.pl/temat/47202-odwołanie-warn-niematojakmelanz/

13 minut temu, NieMaToJakMelanz napisał:

To tylko zniechęca graczy do wypowiadania się w czymkolwiek skoro w myśli jest ( o może nie będę pisał bo zaraz dostanę z du** warna) ,

Najpierw przeczytaj dwa razy co napisałem w notce, a później pisz. Bo z tego co widzę to czytanie ze zrozumieniem boli xD  (nie masz dowodów to się nie udzielasz, proste? Proste. ) 

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkownik
2 godziny temu, NieMaToJakMelanz napisał:

a tutaj kolejny w którym oskarża Mnie o celowe oznaczenie ADMINISTRACJI w celu "Przyspieszenia" rozpatrzenia , lecz chłopie co Ty masz w głowie??

Generalnie zwykły użytkownik nie może oznaczać administracji w skargach i odwołaniach. Moderacja i Administracja to widzi, więc nie jest to potrzebne, a można to uznać za "przyśpieszenie" działań administracji, więc ten warn jest słuszny, który nadał @ Torf

1 godzinę temu, Torf napisał:

Wyjaśniłem wszystko w odwołaniu, oraz nie mam nic innego do dodania.  https://strefaskilla.pl/temat/47202-odwołanie-warn-niematojakmelanz/

Pozwolę się wypowiedzieć tutaj. @ Torf  generalnie to przed nadawaniem warna za złamanie regulaminu dajemy upomnienie w postaci warna za 0, zwykle 'jednorazowo'. Ja rozumiem, że regulamin itd., ale nie musisz od razu z grubej pety dawać +1, +2 (W zależności też od jakiego punktu). 

Ale to już niebiescy i czerwoni decydują, ja dałem swoją wypowiedź jako mod. Pozdrawiam :D

• Lubię to! 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

@ Torf  tak bardzo chcesz, że no aż za bardzo. Powinnieneś brać poprawkę na nowych użytkowników forum, tak jak wyżej szugar napisał:

W dniu 20.12.2022 o 22:10, ohSugarry napisał:

@ Torf  generalnie to przed nadawaniem warna za złamanie regulaminu dajemy upomnienie w postaci warna za 0, zwykle 'jednorazowo'. Ja rozumiem, że regulamin itd., ale nie musisz od razu z grubej pety dawać +1, +2 (W zależności też od jakiego punktu). 

Karanie żeby ukarać nie ma sensu. Musisz czasami logicznie popatrzeć na sytuację, a nie reagować sztywno, regulaminowo. Nie musisz się wykazywać na siłę, wystarczy, że dobrze wykonasz swoją robotę. Nadgorliwość też jest zła.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]