Premium M4TEO Opublikowano 24 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Imię: Mateusz Wiek (dokładna data urodzenia): 28.05.2007 Doświadczenie: Szczerze, nie wielkie, oprócz obczajenia co robi typerka, ale spokojnie wiem co i jak . Dlaczego chcesz zostać typerem?: Chce się spróbować w roli typera, nigdy nim nie byłem. Na strefie od jakiś 2/3 miesięcy bywam regularnie, Spodobał mi się wasz Forum, i chciałbym dopomóc. Mimo mojego młodego wieku, myślę, że jestem Wystarczająco dojrzały na ów role. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Głównie -Rocket League i też mogę naprzykład. Codzienne typowania Oraz CsGo Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 24 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Tak jak w poprzednim podaniu. + z wiekiem to wiemy jak jest. + podanko okej + potrzebujemy kogoś + zależy mu, bo podanie po podaniu. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 24 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 +/- Wiek +/- Podanie + Potrzebna pomoc + Chęci - Doświadczenie, ale nauczysz się Można dać szansę. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 24 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 + chęci - doświadczenie + podanie + dla mnie wiek okej, w typerce nie ma różnicy z resztą co tu dużo gadać. Jestem na TAK Wesołych Świąt 🌠🎄❄️🌟🎅🏻 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 @ Typer 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Eqasus Opublikowano 24 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 + staż na forum + chęci +/- wiek +/- podanie - doświadczenie Jestem za okresem próbnym! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 24 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Charakteryzujesz sie dość spora aktywnością na forum. Dla mnie jeżeli chodzi o typera to doświadczenie nie gra tutaj roli, bo to jest tak proste i łatwe stanowisko, ze jak ktoś ma pojęcie o danej dyscyplinie to już samo w sobie te doświadczenie dana osoba posiada. Jeżeli rekrutacja jest otwarta to nie oszukujmy się, ale kazda para rak sie przyda, która świeci dużymi chęciami aby przyczynić się do rozwoju forum/aktywności na nim. Jeżeli osoba jest bardzo ogarnięta to wiek nawet nie gra roli. Podsumowując, jestem na TAK, bez zbędnego okresu próbnego. Jeżeli nie będziesz nadawał się na dane stanowisko, to bez tego okresu będzie można to zauważyć, a szkody będą tak nieliczne, bo to w końcu tylko typer, ze administracja sobie poradzi w ich naprawieniu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 29 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 @ ^Apple^ 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Przyjmuje na okres próbny 2tyg. Co dokładnie będziesz wrzucał dogadamy na naszej prywatnej rozmowie. "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi