Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Imię: Przemek Wiek: 22 lata Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: To jest dobre pytanie. Chciałbym zostać opiekunem, żeby odciążyć administrację i pomóc w prowadzeniu serwera. Serwer od dłuższego czasu nie ma opiekuna i chciałbym wypełnić tę lukę. Jestem dość aktywny na forum, jak i serwerze. Nigdy nie miałem żadnych konfliktów z graczami i adminami. Mam pewne doświadczenie na owym stanowisku i wiem, że sobie poradzę, dodatkowo szybko się uczę i nabrać większego doświadczenia nie będzie problemem. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: OM #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, ale w 1.6. W CS:GO nie byłem opiekunem, jednak wiem, że się odnajdę w tej roli. Odnalazłem się w roli admina, tak więc odnajdę się również w roli opiekuna. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6/7-10, cały czas się uczę, podciągnąć to nie będzie problemem. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198297011424/ Coś o sobie: Mam na imię Przemek, lat 22. Na co dzień pracuję w branży zajmującej się handlem hydrauliką, jestem odpowiedzialny za przygotowanie zamówień do wysyłki. Wolny czas lubię spędzać w domu, grając w cs'a oraz spotykając się ze znajomymi. Jestem osobą miłą, spokojną, bezkonfliktową, pomocną. Lubię wyzwania oraz wszystko, dzięki czemu będę mógł się rozwijać, nie lubię stać w miejscu. Negatywne opinie, podcinające skrzydła opinie innych, traktuję jako jeszcze większą motywację, żeby pokazać innym, że są w błędzie. Również jestem osobą cierpliwą, nie poddaję się, gdy droga do celu jest trudna, wręcz przeciwnie, mam dzięki temu motywację do pracy i czuję większą satysfakcję, widząc postępy. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #2 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
GROSZEK GRROSS Opublikowano 26 Grudnia 2022 GROSZEK Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Na tak + kontakt z adminami +wiek +/- argumenty +/- SM +/- GT + był opiekunem (mimo , że był opiekunem w 1.6 to myślę , że tutaj tez sobie poradzi). 2 Cytat „Tak bowiem Bóg umiłował świat, że Syna swego Jednorodzonego dał, aby każdy, kto w Niego wierzy, nie zginął, ale miał życie wieczne.” Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 + Wiek + Podanie + Doświadczenie + Składka + Podanie Masz dobry kontakt z adminami, a według mnie jest to jedna z ważniejszych rzeczy na tej posadzie. Widać też, że jesteś aktywny jak i byłeś opiekunem, mimo, że w 1.6 to i tak duży atut. No nic tylko pożyczyć powodzenia! 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 (edytowane) Na NIE Jedyne plusy to : -wiek i składka Szczerze mówiąc nie mam pojęcia kto cię dopuścił do adminowania na serwerach GO. Podobno na awp,om1 i ubt jest kolesiostwo, ale coś mi się wydaje że największe jest na om2. -2 lewe ręce -ignorowanie niewłaściwego zachowania -problemy ze zbanowaniem odpała, który się nawet nie kryje -nie używasz mikrofonu -wieczne ignorowanie wiadomości na u@ i wieczne tłumaczenie się że "nie widziałem" Edytowane 26 Grudnia 2022 przez SADZIK 2 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 26 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 +Wiek +Doświadczenie +/- Podanie +/- Sm +/- Gt Okres próbny 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik asdfghjkl Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Na tak +/- GT +SM +Wiek Myślę że jak pograsz 1/2 msc to bedzie git 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 + Wiek + Składka + Doświadczenie + kontakt z adminami +/- SM +/- GT - troche cichutko jestes na serwie ale to taki szczegół Jestem na TAK 3 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 29 Grudnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Napisz pw Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Stycznia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi