Użytkownik EjBiSiDi Opublikowano 27 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Twój nick: EJBISIDI Nick oskarżonego: @ Lampard aka haker bonzo Najka Powód skargi: Wlasciciel to klamca nie zna swojego regulaminu serwera i kradnie kogos prace podpisujac ja pod siebie mowa tu o regulaminie jb Opis sytuacji: Data i godzina zdarzenia: Miejsce zdarzenia: Dowody: link do strony z ktorej zostal skopiowany regulamin * Coś od siebie: i tak wiem ze nic mu nie zrobicie moge powiedziec jeszcze tyle ze ostatni pobyt jego tu na tym forum z tymi samymi rangami nie przyniósł sukcesów zwykla choragiewa chodzaca z forum na forum 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bloomy Opublikowano 27 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Tak owszem wspomagałem się regulaminem z *********** . Ależ został on edytowany tak aby pasował pod nasze jb niejest kropka w kropkę to co tam jest.A z tego co mi wiadomo dostałeś kika za nieznajomość regulaminu, a jeśli już wiesz skąd regulamin jest to powinłeś go znać i dobre promo forum innego. Tematu nie zamykam niech wypowiedzą się inni w nim. Życzę miłego wieczoru 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 27 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 No to ja sam start ci powiem, może demko podeslać mam? zacząłeś wyzywać mnie oraz przyczepiac sie mnie, gracze ci pisali jak ci cos nie pasuje wyjdz z serwera. a kolejna rzecz, moj opiekun tylko sie wspomogł sie jakiegoś regulaminu. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EjBiSiDi Opublikowano 27 Grudnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 nie nikogo nie nasylalem na serwer zeby wyzywal a tym bardziej rodzicow wolnosc slowa jak widze ze wlasciciel leci w chuja to co mam udawac ze nic sie nie dzieje? mowi jedno robi drugie zmysla jakies pojebane rzeczy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 27 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 2 minuty temu, EjBiSiDi napisał: nie nikogo nie nasylalem na serwer zeby wyzywal a tym bardziej rodzicow wolnosc slowa jak widze ze wlasciciel leci w chuja to co mam udawac ze nic sie nie dzieje? mowi jedno robi drugie zmysla jakies pojebane rzeczy Powiedziałem, że pisałem regulamin od 0? nie umiesz sie pogodzic z prawdą? fakt jest taki, że wbiłeś i wyzywałeś mnie i krytykowałeś, to nazywasz wyrazenie zdania? Odnośnik do komentarza
Użytkownik bloomy Opublikowano 27 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Założ serwer i pogadamy o tym kto będzie lecieć w chuj* .Obgadam to z @ Lampard ponieważ moim zdaniem powinłeś dostać bana a nie tylko kika Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 27 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Robi się tutaj zbędny spam. Zamykam do czasu wydania werdyktu @ Andrzej. @ Trivor Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Serwera i tak już nie ma więc odrzucam. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi