Premium _sss_ Opublikowano 28 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Nick: Sadge Co chciałbyś/aś wprowadzić na serwer: Uprawnienia dla adminów Opis propozycji: Na tym dc zaczyna robić się bałagan: -trzeba edytować kanały(te od informowania o adminach serwera) -dodać role(na nasza sieć wrócił JB i dalej nie ma stworzonych ról mimo zgłaszania wyższej administracji nie zrobili w tym kierunku nic wiec pomyślałem ze sam to ogarnę. Dlatego uważam, że przydały by się adminowi uprawnienia do edytowania kanałów i tworzenia ról. Link do bota (niewymagane): - 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 28 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Według mnie okej, ale tylko dla adminów z dużym stażem i zaufanych dla wyższej administracji, bo znajdzie się śmieszek który później rozwali dc i od nowa będzie trzeba robić. Ale jak najbardziej na +, albo stworzyć jakąś range specjalna dla najbardziej zaufanej jak i aktywnej osoby która by się tym zajmowała. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Godzinę temu, Sadgee napisał: mimo zgłaszania wyższej administracji nie zrobili w tym kierunku nic wiec pomyślałem ze sam to ogarnę. Pierwsze słyszę. Porządek by się przydało zrobić to prawda. 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 28 Grudnia 2022 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 23 minuty temu, LAN_CIECHOCINEK2K2 napisał: Pierwsze słyszę chat adm Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Nikt tam nie zagląda. Lepiej na forum propkę rzucić lub chociaż oznaczyć na dc... Zedytuję co potrzeba i na co mam dostęp. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 31 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi