Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hana_Montana Opublikowano 28 Grudnia 2022 Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Wywiad z @ hk. Pytający -> @ Hana_Montana Odpowiadający -> @ hk. Cześć, cieszę się, że zgłosiłeś się do wywiadu. Najpierw przedstaw się nam, napisz jak masz na imię, ile masz lat oraz skąd pochodzisz. Siema! Na wstępie zaznaczmy, iż postaramy się przebić Dusie w wywiadach. Może nie samymi pytaniami, ale postaramy się wycisnąć z każdego tematu po ostatniej kropli. Mam na imię Hubert, jestem chłopakiem z mazur, który się tu urodził i wychował - pochodzę z jednego z większych miast na mazurach, mniej więcej godzinka dzieli mnie od Giżycka, więc można się domyślać które może być to miasto. Mam 23 lata.. - Ciekawostka? Można powiedzieć, że dorastałem razem z forum, bo zaczynałem tutaj swoją przygodę w 2018r., czyli miałem ledwo ukończone 18 lat. - dopiero co jajka wtedy mi obrosły. Łoo jesteś już tutaj 4 lata na forum to już jest trochę czasu masz może dziewczynę, rodzeństwo? Tak, jestem szczęśliwym posiadaczem dziewczyny na którą systematycznie narzekam, a ona na mnie. - To się nazywa prawdziwa miłość. Prawdziwa miłość to kłótnie/sprzeczki, które potem potrafimy sobie wyjaśnić, a nie gdy mówimy jak bardzo się kochamy i planujemy po 2 miesiąch czy po pół roku wspólną przyszłość - tzw. LOVE 4EVER, kocham cię nad życie, a związki takie trwają max. 2tyg. Rodzeństwo również posiadam, starszą siostrę. Bardzo się cieszę, że znalazłeś nową drogę w twoim życiu. Zapewne także spędziliście razem z całą rodziną Wigilię chcesz o niej nam coś opowiedzieć, wydarzyło się może na niej coś śmiesznego? Co prawda Wigilia u nas wygląda co roku tak samo, lecz tylko grono się zmienia. - Albo jest więcej osób albo mniej. W tym roku akurat było mniej, lecz pozostał ten sam klimat świąteczny, którego nie mam pojęcia czemu, ale w tym roku go aż tak nie odczułem jak w ubiegłym. Oprócz rzucania mięsem przez ojca który denerwował się na choinkę i na TV to śmiesznej sytuacji tym roku jako takiej nie było, lecz mogę powiedzieć czego życzyłem dla swojego szwagra podczas łamania się opłatkiem w zeszłym roku. A więc: Na całą rodzinę złożyłem mu życzenie, w których życzyłem mu aby w końcu zamoczył. Oj fajnie życzenia nie powiem, że nie może będzie miał jakąś okazje na sylwestrze, a ty jak planujesz spędzisz tegorocznego sylwestra? Jestem typem człowieka, który lubi dobrze imprezować. - I nie mam na myśli tutaj dobrze dawać w tubę, lecz tańczyć/poznawać nowe osoby i po prostu utrzymywać dobry humor u każdej osoby z którą się bawię. Lecz w tym roku postanowiłem, że zrobię je w małym i spokojnym gronie, czyli nad zwyczajniej na świecie chcę je spędzić z moją kobietą. - Jakiś alkohol do sączenia, oglądanie seriali/gierki razem z nią/przekąski i szampan do rozpoczęcia nowego roku. Skąd pomysł na taki sylwester, a nie inny? Poprzednie związki spowodowały u mnie nerwice itd, co prawda sam z nimi walczyłem ale no ciężko było.. Ola, czyli moja baba, gdy ją poznałem stała się trampoliną która odbiła mnie od dna, jako jedyna potrafiła obdarować mnie troską i poczuciem stabilnej miłości. Sylwester jest jedynym dniem takim w roku, poznałem ją w tym roku.. - Chcę zakończyć jak i rozpocząć nowy rok razem z nią bez osób trzecich aby zapieczętować fakt jak bardzo dużo dla mnie zrobiła, dzięki czemu teraz patrzę na świat w zupełnie inny sposób. Jeżeli nie w tym roku to w następnym ale życzę każdej osobie która to przeczyta takiej samej osoby w swoim życiu, bo żadne pieniądze nie kupią tak cennej osoby, pomijając rodziców. To bardzo dobry pomysł życzę szczęścia w waszym związku. A co myślisz o strzelaniu petardami i puszczaniu fajerwerków? Będziesz to robił, czy jesteś tą osobą, która sobie odpuści i boi się o zwierzęta? Ogólnie od dzieciaka uwielbiałem petardy/fajerwerki. Jarałem się za każdym razem jak je usłyszałem i widziałem. Od 18 roku życia systematycznie kupowałem, lecz z wiekiem coraz mniej ze względu na to, iż człowiek z biegiem czasu mądrzeje, stąd też wole zadbać o naszych najlepszych przyjaciół, czyli zwierzątka. Od roku zamiast petard w sylwestra wpłacam tak duża kwotę na schroniska, ile bym wydał na fajerwerki. Dlatego też zachęcam zamiast kupowania petard wpłacić symboliczną kwotę na schroniska najbliższe. Jeżeli nie macie żadnego w pobliżu, każde inne chętnie przygarnie każdą pomoc! Dokładnie trzeba pamiętać, że nie każdy lubi tych głośnych odgłosów, a szczególnie nasze zwierzątka Powiedz mi proszę masz jakieś hobby? Aktualnie mogę powiedzieć, że pracę traktuję jako swoje hobby. - Czyli front-end developer, z czasem mam nadzieje, że zostanę full-stackiem, a nuż zaprogramuje coś swojego na ogromną skalę. - Małe moje marzenie. Poza tym myślę, że siłownia/różne sporty wydolnościowe, np: MMA/Boks oraz za dzieciaka została mi jeszcze w sercu piłka nożna. Masz, podobne hobby do moich czuje, żebyśmy się polubili Oglądasz e-sport czy wolisz jednak sport? Jeżeli chodzi o e-sport to mnie to zupełnie nie jara, wolę spędzić na żywo czas na stadionie, gdzie robią coś fizycznie, niż siedzieć przed TV/ekranem i oglądać gdy ktoś się poci przy kolejnym ekranie. Tutaj też mam na myśli takie eventy na żywo. - Fakt, czasami podglądane jakiś stream z jakiś gierek czy też jakiś turniej, ale nie wzbudza we mnie tyle emocji, praktycznie żadnych, co prawdziwy sport. A czy mogę zapytać czym, jest dla ciebie szczęście? Szczęście? Dla mnie szczęście definiuje się tym, że mogę, powiedzieć kocham Cię i dziękuję, że jesteś prosto w twarz do: mamy, taty, babci, siostry oraz dziewczyny. Oczywiście przy tym każdy z nas w pełni sprawny. Opowiedz coś o sobie i o twoim koncie na forum jak to się wydarzyło, że tutaj jesteś z nami i masz rangę "Zasłużony"? Szczerze? Nie mam pojęcia (nie pamiętam) jak tutaj trafiłem. Pewnie znając karierę każdego cs'owca przez serwer na jeszcze istniejącym *serwery wia**rko* (nie wiem, czy mogę zlikować) czy jakoś tak. Zaczęło się na podaniu o admina, zakończyło na moderatorze. Dlaczego zakończyło się tylko na moderatorze? Nie oszukujmy się, ale chyba, każdy znasz, wie co to była za fuzja, gdy nasza strefa połączyła się z drugą siecią. Wybuchł totalny syf, ciężko było dogadać się z moderatorami i nie tylko z nowej sieci. Totalnie spotkały się dwa różne światy, każdemu mówiłem od początku, że to zły pomysł, ale cóż, wyszło jak, wyszło i stąd mój zapał zgasł, jakby ktoś po prostu naślinionym palcem dotknął jeszcze palącej się świeczki. Skąd ranga Zasłużony? Nie lubię siebie komplementować, bo nie jestem typem narcyza, ale po prostu wypisze fakty, które moim zdaniem stworzyły podstawę do zdobycia owej rangi po odejściu. Jak na moją osobę i w porównaniu do innych forum/sieci, bardzo dużo starałem się na strefie. Od zwykłego pisania na SB i w tematach komentarzy (staranie utrzymać kulturę na nim/nich, aby nie nazywały naszej sieci patologia), przez których propozycje dość sporo zostało przyjętych, jak i wdrożonych, po nawet same poradniki do cs'a. *Poradniki stworzyłem dlatego, aby każdy z moderatorów i nie tylko mógł z dość popularnym problemem skierować użytkownika do niego i bez poświęcania czasu na tłumaczenie, którego nie oszukujmy się, ale nie każdy miał dużo, mógł sobie poradzić. Aby zwykły użytkownik mógł stanąć twarzą w twarz ze swoim problem przy użyciu poradnika, napisany w tak łatwy sposób, aby każdy potrafił z niego wyjąć, jak najwięcej informacji i zakodować w głowie na drugi raz. Jak również kolejna podstawa, która myślę, że w dużej mierze zaważyła o dostaniu rangi, to bardzo duże zaufanie do mojej osoby przez administracje oraz dość mocno szanowany przez graczy/użytkowników. To jak myślę to, miałeś dużo rang na tym forum, jakie posiadałeś? Użytkownik/Admin DD2/Typer/UBT/Moderator. Praktycznie wszystkiego spróbowałem, dążyłem do administracji, lecz jak wyżej wspomniałem, nie udało się przez fuzję, gdzie ludzie z drugiej sieci byli wywyższani. Nie przez naszych, lecz przez właśnie sieć która się dołączyła, więc miałem małe prawdopodobieństwo awansu, a nawet myślę, że zerowe. Ile czasu dziennie przeznaczasz na forum? Kurczę, powiem Ci, że ciężko określić. W zależności od tego, co mam do roboty danego dnia. Postanowiłem wrócić na forum, więc myślę, że aktualnie z 2h takiego non stop użytkowania + zaglądanie co 10/15min co się dzieje. - Wiadomo, każdy ma swoje życie prywatne i nie każdy może sobie pozwolić na 24/7. To jak tak długo siedzisz na forum to na pewno, wiesz kogo najbardziej, lubisz z forum i dlaczego Myślę, że każdy zna odpowiedź na te pytanie, gdyż śmiało mogę stwierdzić, iż starą ekipę.. Dusie, Trivora, Szynke, Skowrona.. - Wymieniłem, tutaj tylko tych którzy są dość aktywni jeszcze, bo nie ma co wypisywać każdego. Okej, okej a teraz odwrotne pytanie, kto cię najbardziej irytuje, denerwuje z forum. Nie mam takiej osoby aktualnie. Ale miałem, miałem, dlatego, że gdy byłem moderatorem to się, pozbyłem takowych ludzi. Znałeś dobrze naszą administracje forum, która teraz jest to, opowiedz nam czy się bardzo zmienili albo wyciągnie na nich jakieś brudy z przeszłości. Każdy ma coś za uszami, ale nie ma co wyciągać brudów. Każdy popełnia błędy, każdy nie jest idealny. Czy się zmienili? Powiedziałbym, że są tacy, jacy byli, gdy ich poznawałem, a to najważniejsze. Dusia agresywna, szynka nie umie nadal grać, a śpiwór nadal odkłada wszystko na potem albo zapomina. - Kocham po prostu. A teraz pytanie o jedną administratorkę czy @ Dusia za twoich czasów była bardziej aktywna niż teraz? To zależy, co masz na myśli, pisząc aktywna. Pamiętaj, że ludzie nie tylko muszą, być ciągle aktywni na forum wypisując po tematach, lecz także na Ts'ie, prowadzić rozmowy, które są wprowadzane w życie forum. Może i mniej pisze tematów/komentarzy, ale nie po to tyle pracowała na administratora, aby teraz nie mieć ludzi od tego. Teraz jest to dla niej chwila odetchnienia od tego, jak pracowała tutaj kiedyś. Tak jak każdy pracuje na swój sukces/firme, tak później zatrudnia więcej ludzi, aby robili to, co dana osoba robiła wcześniej, aby rozwijać dalej firmę, oczywiście kierując nimi. A jak po powrocie podoba ci się forum? 10/10 ale nie ma mnie w administracji. Chętnie bym cię zobaczył znowu w administracji, ale nie na zielonym kolorku tylko na niebieskim. Może zmieńmy trochę temat, jaki jest twój ulubiony film? Filmu w sumie jako takiego nie mam, ale mogę śmiało stwierdzi, że moim ulubionym serialem jest jak do tej pory, który obejrzałem to Peaky Blinders. A jak oceniasz pracę UBT i redakcji? Każdemu zdarzają się wpadki, jak i błędy, więc na to przymykam oko. Lecz jak dla mnie wykonują swoją pracę sumiennie. Dokładnie oraz z chęcią pomocy forum, aby żyło nadal. Już trochę zadałem, ci pytań na pewno cię to zmęczyło to, co może przejdźmy do szybkich pytań? ~~~~~ Parę szybkich pytanek ~~~~~~ Inteligentność czy poczucie humoru? Myślę, że obojętnie, bo nie patrze na wygląd. Ale jak już miałbym wybrać to poczucie humoru które współgrało by z moim. Instagram czy Facebook? Instagram Bogaty przyjaciel czy lojalny przyjaciel? Zdecydowanie lojalny. Piłka nożna czy koszykówka? Piłka nożna, choć ostatnio fanem koszykówki również się stałem. Kąpiel czy prysznic? Po ciężkim dniu kąpiel, a jak nie mam czasu to prysznic. Praca w biurze czy praca w domu? Zdecydowanie w biurze, bo nie usiedziałbym bez wychodzenia z domu. Żyć jako niewolnik czy umrzeć? Nie oszukujmy się ale każdy z nas w tym Państwie aktualnie jest niewolnikiem. Żyć jako paranoidalny milioner czy beztroska przeciętna osoba? Przeciętna osoba. Mieć trzeci sutek czy dodatkowy palec u nogi? Mieć dodatkowy palec u nogi. Być wampirem czy wilkołakiem? Wilkołak. Jajecznica czy jajka sadzone? Jajecznica. To już koniec szybkich pytań i chyba też tego niesamowitego wywiadu z tobą @ hk. dziękuje ci jeszcze raz, że się zgłosiłeś no i muszę zadać ci ostatnie pytanie, czy chcesz kogoś pozdrowić na koniec? Całą administrację forum, każdego z użytkowników forum. Tych starych, jak i tych nowych oraz chciałbym życzyć, każdemu Szczęśliwego Nowego Roku! Pozdrawiam cieplutko, do zobaczenia na szlakach naszego forum. 8 1 1 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 28 Grudnia 2022 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Dla mnie bomba, bardzo interesujący wywiad. Brawo! 1 Odnośnik do komentarza
Premium ''YAKUZA'' Opublikowano 29 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Mega miło się czytało 🫡 1 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Super wywiad oby tak dalej 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 29 Grudnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Ładny wywiadzik 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 29 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Miło się czytało. Pozdrawiam odpowiadającego jak i redaktora prowadzącego wywiad. 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 29 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Dobre 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 29 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Fajnie wyszło 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Dobra robota 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 29 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Dziękuję również za wywiad i życzę coraz to większej ilości ich! Zachęcam również do zgłaszania się do wywiadów, redakcja nie gryzie, a każdy strefowicz, chciałbym poznać każdego od strony o której mało kto wie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 29 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 45 minut temu, hk. napisał: Dziękuję również za wywiad i życzę coraz to większej ilości ich! Zachęcam również do zgłaszania się do wywiadów, redakcja nie gryzie, a każdy strefowicz, chciałbym poznać każdego od strony o której mało kto wie. Przeczytaj wywiad ze mną, i moje wywiady które tu przeprowadzałem na sieci 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 29 Grudnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Przyjemnie się czytało 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Elegancko się czytało wywiadzik. Także plusik za robotę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Bardzo ładny wywiad 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 2 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Spoko wywiadzik, wszystko co miało się w nim znaleźć to się znalazło i elegancko 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 2 Stycznia 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi