Użytkownik∙ hk. Opublikowano 1 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Siema, niżej podsyłam wisielca dla Was do zagrania o tematyce naszej sieci, którego zrobiłem w kilka chwil i sam w sobie jest on najprostszy na świecie. (darmowy hosting) Znalazłem kilka img na swoim starym kompie, na którym się kiedyś uczyłem front-end'u i postanowiłem ożywić obrazki. Jeżeli ktoś kiedyś chapnął programowania to myślę, że obrazki są dość Wam znane. >Kliknij i zagraj< Pochwalcie się czy udało Wam się odgadnąć hasło w komentarzu! Życzę każdej osobie z oddzielna dobrej zabawy która spróbuje! POWODZENIA! PS: Na każdą rundę przypada 9 błędów! 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 1 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Ale proste, 0 błędów. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 2 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 (edytowane) Edytowane 2 Stycznia 2023 przez KakaKola.` 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 2 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udało się z jednym błędem 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi