Użytkownik TOXICFUCKER Opublikowano 3 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Twój nick na serwerze: TOXICFUCKER69 Nick admina banującego: Scaro Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: 03/01/23 20:27:13 Serwer na którym dostałeś bana: ONLY MIRAGE #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Grałem sobie na serwerze po rozgrzewce i wyciagnalem staty 20 2, po czym w pewnym momencie wyrzucilo mnie z gry i okazalo sie ze to za sprawa bana, nie wiem na jakiej podstawie admin to stwierdzil Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:734065446&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199428396620/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 03/01/23 20:27:13 Długość bana 0 minut Admin: Scaro Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!. Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 03/01/23 20:27:13 Długość bana 0 minut Admin: Scaro Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 3 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 @ Scaro 24h na rozpisane demka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scaro Opublikowano 4 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 4:07 - strzał w okno na smoke, pestka. Bez skanowania, jakbyś wiedział dokładnie gdzie znajduje się przeciwnik. 9:16 - skan z awp do apsów. W tempo i celownik o dziwno nawet nie znajdował się na drewnie przez które się skanuje. Wcelowałeś się w filar przy edwardzie czyt. idealnie w przeciwnika z apsów 12:55 - Twoje strzelanie z awpy jest co najmniej dziwne. Różni się od innych. Robisz flicka, nieważne jak mocno odciągasz celownik od przeciwnika, strzał i tak ląduje. 16:11 - poszło info, że jest ktoś na CT. Automatycznie powoli wcelowałeś się na wysokość przeciwnika do prawej. 21:01 - wyskakuje twój teammate z okna w którym był smoke po czym Ty zaczynasz wcelowywać się w okno i czekasz na przeciwnika, który idzie po cichu w stronę okna. Ta sytuacja zdecydowała. Ode mnie mogę powiedzieć tyle. Miałeś świadomość, że admini są na serwerze, każdy z Nas przyglądał się Twojej grze i jest w niej za dużo "szczęśliwych przypadków". Dostawałeś report za reportem od graczy, bieganie z kosą gdy w pobliżu nie ma przeciwników i nie sprawdzanie miejscówek. Jak dla mnie biegasz na wh lub innym podobnym cheacie i próbujesz się ukrywać. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TOXICFUCKER Opublikowano 4 Stycznia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 (edytowane) A to bardzo ciekawe, twoja argumentacja strasznie mi przypomina argumentacje odnośnie Flushy, no ale co podobno admini maja zawsze racje, owszem miałem świadomości tego ze admini mnie obserwują po tym jak miałem 20 do 2, apropo 21;01 to nie widziałem żeby mój teammate wyskakiwał okna + info nie istnieje grając na serwerach ffa Prosiłbym o wysłanie demka Pozdrawiam Edytowane 4 Stycznia 2023 przez TOXICFUCKER 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 5 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 4:07 - Typowy oneway, widział strzały z tamtego miejsca -B 9:16 - Nic specjalnego -B 12:55 - Do zrobienia -B 16:11 - Wychylał na środek, zobaczył kawałek ciała do prawej i się w niego wcelował -B 21:01 - Lekko dziwne +/-B Nic ciekawego, UB. Sory, że musiałeś tak długo czekać, wczoraj nie działało sb. 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 5 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi