Użytkownik sztuki walki Opublikowano 4 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 1. Nick: FukS!k 2. Wiek: 31 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]: Miałem przyjemność być adminem wiele razy w swojej karierze natomiast w tej chwili oceniłbym na 6 lub 7/10. Kwestia krótkiego przypomnienia. 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/FukS!k/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): https://banid.pl/kto?to=0:0:554150774 7. Steam ID: STEAM_0:0:554150774 8. Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199068567276/ 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! Zależy od jej wysokości ale TAK. 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: TAK 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ zdarzają się na serwerze sytuacje, że admin jest potrzebny a akurat nikogo nie ma. Tak to już jest - po prostu. Tak naprawdę teraz również nie mam wielkiej potrzeby aby zostać adminem natomiast gram codziennie i wiele razy jestem bezradny wobec totalnego chamstwa czy braku kultury. Chętnie wesprę innych adminów i wprowadzę porządek w czasie w którym spędzam na serwerze. Z reguły jestem spokojny, cierpliwy i towarzyski do innych graczy. Oczywiście jestem tylko człowiekiem i zdarza się czasem jakaś sprzeczka natomiast albo ignoruje albo szybko się dogaduje. 12. Kontakt: ? 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: TAK 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik strazak990 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 (edytowane) jestem na tak wpożo kolega i już trochę z nim gram jest kultura dużo gra i zna się na czitach Edytowane 4 Stycznia 2023 przez strazak990 3 powody 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 4 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Na tak. +Wiek +GT +Kultura +Doświadczenie 1 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 4 Stycznia 2023 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 + Kultura + Mikrofon + GT + Doświadczenie Masz moje soczyste tak, ponieważ takich osób potrzebujemy! 1 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Jestem na NIE - nie znam cię za dobrze może grasz i tylko tyle i jesteś aktywny - nie widziałem od cb zgłoszeń i pomoc admina na serwerze i proszę was wszystkich nie pisać że na tak za mikrofon czy wiek bo to dramat jest takie wypowiedzi serio to już przechodzi siebie takie wypowiedzi że mikro wiek itp i co w związku z tym? a być na tak czy podanie przyjęte ? chodzi o dobro serwera + znajomość z administracją + użytkownikami dd2 a nie że wiek i mikrofon i coś jeszcze sorki za szczerość ale jeszcze raz napiszę NIE NIE NIE 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka czarnaaa Opublikowano 5 Stycznia 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Jestem na TAK ! + wiek + doświadczenie + kultura Dodam od siebie tylko, że jeszcze nie widziałam na serwie osoby, która byłaby tak kulturalna spokojna i opanowana. Fuksik często poucza innych, zwraca im uwagę, jest wesoły, można z nim pogadać, pośmiać się j pożartować ale ma chłopak głowę na karku, jestem solidnie na TAAAAK ! 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 zapraszam do wypowiedzi 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 5 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 A więc: + GT + wiek + steam + doświadczenie - kontakt Generalnie za dużo powiedzieć nie mogę, nie zgłaszałeś graczy więc do tego aspektu trudno mi się odnieść. Natomiast jedno co mnie niepokoi to to, że nie podałeś żadnej formy kontaktu więc jak my admini i gracze mają się z Tobą kontaktować?. Na tą chwilę jestem bardzo delikatnie na Tak, ale edytuj proszę podanie i dodaj formy kontaktu. 2 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 5 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 (edytowane) Okres próbny +Wiek + Steam +/- Kultura , popraw ją,bo przez mikro słychać nie raz twoje odzywki. Widywany na serwerze. Edytowane 5 Stycznia 2023 przez Błaszczyk 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Często widywana morda na serwerze godzin masz dużo przegranych dodatkowo zaznaczę tutaj, że problemów nigdy z tobą nigdy nie było jak chodzi o zachowanie podczas gry także wszystko na +. Jeden mankament na minus, to aktywność na forum i praktycznie świeże konto pod podanie, ale myślę, że z czasem to nadrobisz i również nie będzie tak to kuło w oczy jak obecnie. Ode mnie tak. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 5 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Jestem za okresem próbnym Fakt, jesteś na serwie stałym graczem i masz dużo przegranych godzin na DD2 Nigdy nie było z Tobą problemów, czy jakich kolwiek skarg innych graczy na Ciebie Niestety konto na forum pod podanie Daj się trochę poznać innym, ale pewnie to nadrobisz 3 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 5 Stycznia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Jestem na TAK + wiek - konto pod podanie + Steam + Mikro + Lubiany na serwerze 2 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 5 Stycznia 2023 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Fuksik, coz ja moge powiedziec o ten amebie najlepszy chlop jakiego spotkalem w cs, pozytywny, grzeczny, wygadany, rozmawialem z nim duzo, osoba z bagazem doswiadczen z ktorych wyciagniete zostaly same dobre wnioski, podpowiada mi czasem cosik, konto na forum mozna nadrobic (pierdola), idealna osoba na to stanowisko. Papi nie wiem co masz do niego, ale gosciu zajebisty ! Oczywiscie, ze na tak 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Okres testowy. Odbierz rangę w odpowiednim dziale. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi