Użytkownik strazak990 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 1. Nick: czas honoru 2. Wiek: 57 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]: 7 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/czas honoru/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:18924082 7. Steam ID: STEAM_0:1:18924082 8. Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561197998113893 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! Tak 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Gram w CS od kilkunastu lat, wielokrotnie pełniłem funkcję admina na różnych serwerowniach. Dużo czasu spędzam na serwerze. Jestem towarzyski i spokojny. Chciałbym pomóc w opiece nad serwerem i zachowaniu porządku w trakcie gry, tym samym zwiększyć przyjemność z gry dla innych. 12. Kontakt: steam, forum 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 4 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Jestem na tak. +GT +Zachowanie +Wiek +Doświadczenie. 1 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 4 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 o kurde... ++++++++++++++++Wiek +Podanie +Gt +Amx Nie musze więcej wymieniać Na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik sztuki walki Opublikowano 4 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 (edytowane) Czas honoru to gracz: -Dojrzały -Doświadczony -Pozytywny -Zwraca uwagę na kulturę osobistą i napomina graczy Edytowane 4 Stycznia 2023 przez FuksikDobryPies Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 4 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Wiek + chyba rekordzista Exp + Steam + Mikro + Gt duży + Czyste konto +\- bo nie działa amx bans na tą chwilę nie mogę sprawdzić. Aktywność na forum do poprawy @ strazak990 Jestem na tak Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 5 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 A więc: +GT +steam + doświadczenie + kultura na serwerze + mikro Generalnie spokojny gracz, często Cię widuję na serwerze i nie ma z Tobą nigdy problemów. Ode mnie masz zielone światło. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 5 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 No dziadzia, oczywiście, że na TAK! + wiek + doświadczenie + składka + kultura + mikro Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Jestem na też TAK! znamy na serwie i lubiany nie sprawia problemów oraz jest miły i pomocny nie widzę tu żebym był na nie oczywiście jestem za i życzę ci powodzenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 5 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Jak najbardziej na tak! Co tu dużo mówić. Stały, doświadczony i dojrzały gracz DD2 Nigdy nie było z nim problemów ba nawet sam upomina graczy jeżeli się źle zachowują - Wzór na Admina GT rewelacja Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tloczek Opublikowano 5 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 +wiek +kultura +zachowanie +GT Ogólnie na TAK Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 5 Stycznia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Jestem na TAK + wiek + doświadczenie + kultura + mikro Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 5 Stycznia 2023 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 o choleraa wiedzialem, ze to dziod ale nie wiedzialem, ze az taki :O no coz by rzec, wiek na plus, doswiadczenie rownoznaczne z wiekiem, gra duzo, pomaga, komunikacja oczywiscie na najwyzszym poziomie ( ), chec zrzuty na plus, kulturka oczywiscie (pewnie stara siedzi nieopodal to nie wypada przeklinac XDDDDD) osoba bardzo pozytywna, sympatyczna i mila Jak najbardziej na TAK ! Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 5 Stycznia 2023 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Jestem na wielkie TAK! - Zgłasza, jeżeli ktoś łamie regulamin - Jest bardzo aktywny - Wysoki poziom kultury - Lubiany i ceniony Powodzenia. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Okres testowy. Odbierz rangę w odpowiednim dziale. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi