Użytkownik sztuki walki Opublikowano 5 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Cześć jestem Piotrek, na serwerze gram około 3-4 miesięcy. Do serwera przyciągnął mnie wysoki poziom gry wielu graczy. Jeśli chodzi o grę bardzo cenię sobie dobry skill Mam 31 lat jestem z Łodzi i całe życie trenuje sztuki walki takie jak kickboxing, muay thai, boks i kravmaga i to właśnie one są moją życiową pasją - zaraz po cs Nie grałem 6 lat i spontanicznie postanowiłem wrócić i pograć bo nic tak nie relaksuje jak stary dobry kanter Mam swoje wady jak każdy człowiek ale na pewno jestem osobą słowną na której można polagać, ponadto wyrozumiały i cierpliwy z dużym dystansem i poczuciem humoru. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 5 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Witaj Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 5 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 5 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 siema Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 5 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Prawie jak Piotrek90 😅😁😁 Siemanko💪 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 5 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Siema Piter Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 5 Stycznia 2023 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 witaj Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Witamy, jesli bedziesz mial jakikolwiek problem to pisz do @ Dusia 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 5 Stycznia 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Siema siema 17 minut temu, sh1nga napisał: Witamy, jesli bedziesz mial jakikolwiek problem to pisz do @ Dusia Może być problem 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Stycznia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 18 minut temu, sh1nga napisał: Witamy, jesli bedziesz mial jakikolwiek problem to pisz do @ Dusia Fajnego pieska ma więc zezwalam, dzieki Ale do każdej wiado załączaj nowe zdjęcie pieska Heej Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Mieliśmy okazję się już poznać na serwerze podczas gry . Siemanko ponownie i widzimy się na serwerze . Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec dzido Opublikowano 5 Stycznia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Siemka Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Witamy Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 6 Stycznia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 No witam kolegę z serwera Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 6 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Elo Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi