Premium Vashka Opublikowano 5 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Twój nick: @ Vashka Nick oskarżonego: @ Dusia Powód skargi: Błędna ocena skargi - nie ma takiego działu więc umieszczam to tutaj. Opis sytuacji: Skarga dotyczy opinii wydanej przez Dusię zamykającą moją skargę na Drako. Nie zgadzam się z nią a pod spodem zawarłem argumenty dlaczego nie. Pod spodem link do Skargi od której rozstrzygnięcia się odwołuję: Na start dostaję strzał w kolano - Dusia cyt. "Ale to tylko Andrzej a nie kufy i dzifki" okej - idźmy w to dalej. Argument Dusi Nr 1. cyt. "przy przyjmowania jego podania tez nikt nie wspomniał o tym w minusach jego podania, ani funkcjonalne rangi nie miały nic przeciwko, więc dziwne bybyło gdyby nagle z pupy po X czasie pojawił się o to problem " przetłumaczę - nikomu to przecież nigdy nie przeszkadzało.Dusia to, że ktoś za przeproszeniem wdepnął w psią kupę i idzie z nią przez świat i do tej pory nie śmierdziała nie znaczy, że ktoś tego w końcu tego nie zauważy.Tu się trzeba dopatrywać wcześniej niedopilnowania kultury na poziomie rekrutacji a nie tworzyć z tego argument.Kiedy beka to beka ale @ Drako moderuje całym forum i ma na sygnaturze to co każdy widzi przy śniadaniu, obiedzie i kolacji. Numer 2 cyt. "Problem można mieć trochę jedynie o to że Darko pokazuje nowym użytkownikom, że mamy niezbyt kulturalnego j@" Nie dopatruję się tu winy Andrzeja bo zapewne o niego Ci chodziło obecnego Administratora bo to ich prywatna sprawa jak rozmawiają czy piszą na priv.Publikuje to Drako i koniec kropka.Jedyne co niewłaściwe Dusia uznała to, że Drako niepotrzebnie pokazuje wulgaryzmy z prywatnej rozmowy z Adminem bo to, "psuje o was" opinię jako Administracji tak to zrozumiałem Nawet nie zostało słowo powiedziane o jakiejkolwiek istotnej winie Drako lub, że te sygnatury jednak przeginają zacytuję bo wspomniałaś Dusia tylko o dwóch niezwiązanych ze sobą ss'ach cyt. "Darko z tych X ssów w sygnaturze ma dwie z przekleństwami nie nawiązującymi do siebie i autor tych wpisów nie miał nic przeciwko, że ma on to w sygnaturze" pozwolisz, że zacytuję te "dwie z przekleństwami" bo chyba czegoś zabrakło cyt. "zwal mi konia", "co sie prujesz dziwko", "ban jebana kurwe drako za bycie zjebem". Numer 3 cyt. "autor tych wpisów nie miał nic przeciwko, że ma on to w sygnaturze" Tu chodzi o całe forum a nie o to, czy Andrzej ma coś przeciwko, że Drako to opublikował.Tu w ogóle nie widzę związku z tym o co chodziło w mojej skardze. Numer 4 cyt. "A moim zdaniem, to Andrzejowi nie wypada używać takiego języka pisząc z użytkownikami forum lub właśnie jakimiś niższymi rangami i to on powinien dawać im przykład" W moich oczach to próba zrzucenia winy na Andrzeja gdzie chłop Bogu ducha winny chyba, że zhakował amigę Drako i mu to opublikował i ten do dziś nie wie co się stało ale jak sam Drako stwierdził, wie o co dokładnie chodzi pod skargą.Natomiast Andrzej nie jest rozliczany z prywatnych rozmów, nie pracuje na forum w korpo tylko też może się powygłupiać na priv i nic do tego nie mam, tu chodzi wyłącznie o publikację Drako. Podsumowując nie dostał nawet upomnienia słownego, nic vanish chłop wybielony - sprawa zamknięta. Moim zdaniem albo całe forum się zachowuje kulturalnie i piszemy jak cywilizowani ludzie i nie chodzi mi o pojedyńczą k*rwę albo każdy niech wrzuci rozmowę z kolegą gdzie ten jedzie łaciną po całości, pytanie tylko do kiedy każdy z nas z taką sygnaturą będzie tak nietykalny jak Moderator. Stało się to, czego obawiałem się w poprzedniej skardze i napisałem to grubymi literami czyli branie strony Moderatora przez Administrację i "zamiatanie sprawy pod dywan" choć moim zdaniem ocena powinna być totalnie obiektywna zwłaszcza na tak wysokim szczeblu forum. Data i godzina zdarzenia: Koło 19:40 Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: Jest link do Skargi up Coś od siebie: Proszę zaznaczam PROSZĘ o rozpatrzenie tej skargi przez @ Trivor 'a choć rzadko tu bywa, jeśli on stwierdzi, że Skarga została właściwie rozpatrzona to ja odpuszczę bo dla mnie to rozpatrzenie było totalnym spłycenie kwestii.Skargę na @ Drako podtrzymuję i liczę chociaż na reprymendę słowną dla niego. 2 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Stycznia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Cytat 2.14 Avatar, podpis, sygnatura nie mogą być obraźliwe, prowokacyjne, zawierać żadnych obrazków przeszkadzających w ogólnym przeglądaniu forum. Cytat Moderator zobowiązany jest do ukrywania treści łamiących regulamin. Cytat Moderator powinien pilnować, aby użytkownicy forum przestrzegali regulaminu. Moderator powinien nakładać ostrzeżenia za nieodpowiednie lub niezgodne z regulaminem zachowanie. 1 cytat to regulamin forum, reszta to regulamin moderatora. Regulamin forum został złamany przez moderatora, regulamin moderatora też więc się tutaj +1 do dzienniczka należy lub upomnienie. Póki co dostaje on upomnienie, bo chyba problemów jeszcze żadnych nie było (jak były to PW). A co do jakichś głupot typu, że ktoś pozwolił to wstawić więc jaki problem. - ale co mnie to obchodzi, że ktoś coś pozwolił. Regulamin jest wstawiony przeze mnie więc jest ponad tym co tam j@ czy administrator pozwala. @ Drako upomnienie. Next razem+1 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Stycznia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi