Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Dusia/Drako

Vashka

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Twój nick: @ Vashka
Nick oskarżonego: @ Dusia
Powód skargi: Błędna ocena  skargi - nie ma takiego działu więc umieszczam to tutaj.
Opis sytuacji:

Skarga dotyczy opinii wydanej przez Dusię zamykającą moją skargę na Drako.
Nie zgadzam się z nią a pod spodem zawarłem argumenty dlaczego nie.

Pod spodem link do Skargi od której rozstrzygnięcia się odwołuję:

Na start dostaję strzał w kolano - Dusia cyt. "Ale to tylko Andrzej a nie kufy i dzifki" okej - idźmy w to dalej.

Argument Dusi Nr 1. cyt.
"przy przyjmowania jego podania tez nikt nie wspomniał o tym w minusach jego podania, ani funkcjonalne rangi nie miały nic przeciwko, więc dziwne bybyło gdyby nagle z pupy po X czasie pojawił się o to problem "

przetłumaczę - nikomu to przecież nigdy nie przeszkadzało.Dusia to, że ktoś za przeproszeniem wdepnął w psią kupę i idzie z nią przez świat i do tej pory nie śmierdziała nie znaczy, że ktoś tego w końcu tego nie zauważy.Tu się trzeba dopatrywać wcześniej niedopilnowania kultury na poziomie rekrutacji a nie tworzyć z tego argument.Kiedy beka to beka ale @ Drako moderuje całym forum i ma na sygnaturze to co każdy widzi przy śniadaniu, obiedzie i kolacji.

Numer 2 cyt.
"Problem można mieć trochę jedynie o to że Darko pokazuje nowym użytkownikom, że mamy niezbyt kulturalnego j@"

Nie dopatruję się tu winy Andrzeja bo zapewne o niego Ci chodziło obecnego Administratora bo to ich prywatna sprawa jak rozmawiają czy piszą na priv.Publikuje to Drako i koniec kropka.Jedyne co niewłaściwe Dusia uznała to, że Drako niepotrzebnie pokazuje wulgaryzmy z prywatnej rozmowy z Adminem bo to, "psuje o was" opinię jako Administracji tak to zrozumiałem

Nawet nie zostało słowo powiedziane o jakiejkolwiek istotnej winie Drako lub, że te sygnatury jednak przeginają zacytuję bo wspomniałaś Dusia tylko o dwóch niezwiązanych ze sobą ss'ach cyt. "Darko z tych X ssów  w sygnaturze ma dwie z przekleństwami nie nawiązującymi do siebie i autor tych wpisów nie miał nic przeciwko, że ma on to w sygnaturze"

pozwolisz, że zacytuję te "dwie z przekleństwami" bo chyba czegoś zabrakło cyt. "zwal mi konia", "co sie prujesz dziwko", "ban jebana kurwe drako za bycie zjebem".

Numer 3 cyt.
"autor tych wpisów nie miał nic przeciwko, że ma on to w sygnaturze"

Tu chodzi o całe forum a nie o to, czy Andrzej ma coś przeciwko, że Drako to opublikował.Tu w ogóle nie widzę związku z tym o co chodziło w mojej skardze.

Numer 4 cyt.

"A moim zdaniem, to Andrzejowi nie wypada używać takiego języka pisząc z użytkownikami forum lub właśnie jakimiś niższymi rangami i to on powinien dawać im przykład"

W moich oczach to próba zrzucenia winy na Andrzeja gdzie chłop Bogu ducha winny chyba, że zhakował amigę Drako i mu to opublikował i ten do dziś nie wie co się stało ale jak sam Drako stwierdził,  wie o co dokładnie chodzi pod skargą.Natomiast Andrzej nie jest rozliczany z prywatnych rozmów, nie pracuje na forum w korpo tylko też może się powygłupiać na priv i nic do tego nie mam, tu chodzi wyłącznie o publikację Drako.

Podsumowując nie dostał nawet upomnienia słownego, nic vanish chłop wybielony - sprawa zamknięta.

Moim zdaniem albo całe forum się zachowuje kulturalnie i piszemy jak cywilizowani ludzie i nie chodzi mi o pojedyńczą k*rwę albo każdy niech wrzuci rozmowę z kolegą gdzie ten jedzie łaciną po całości, pytanie tylko do kiedy każdy z nas z taką sygnaturą będzie tak nietykalny jak Moderator.

Stało się to, czego obawiałem się  w poprzedniej skardze i napisałem to grubymi literami czyli branie strony Moderatora przez Administrację i "zamiatanie sprawy pod dywan" choć moim zdaniem ocena powinna być totalnie obiektywna zwłaszcza na tak wysokim szczeblu forum.

Data i godzina zdarzenia: Koło 19:40
Miejsce zdarzenia: Forum
Dowody: Jest link do Skargi up
Coś od siebie: Proszę zaznaczam PROSZĘ o rozpatrzenie tej skargi przez @ Trivor  'a choć rzadko tu bywa, jeśli on stwierdzi, że Skarga została właściwie rozpatrzona to ja odpuszczę bo dla mnie to rozpatrzenie było totalnym spłycenie kwestii.Skargę na @ Drako podtrzymuję i liczę chociaż na reprymendę słowną dla niego.

• Lubię to! 2
  • Super 1

1689091415_undefined-Imgur(1).gif.b5364a1feca939e5f68e97fc3b4adb1f.gif

• Właściciel
Właściciel
Cytat

2.14 Avatar, podpis, sygnatura nie mogą być obraźliwe, prowokacyjne, zawierać żadnych obrazków przeszkadzających w ogólnym przeglądaniu forum.

Cytat

Moderator zobowiązany jest do ukrywania treści łamiących regulamin.

Cytat

Moderator powinien pilnować, aby użytkownicy forum przestrzegali regulaminu.

Moderator powinien nakładać ostrzeżenia za nieodpowiednie lub niezgodne z regulaminem zachowanie.

1 cytat to regulamin forum, reszta to regulamin moderatora. Regulamin forum został złamany przez moderatora, regulamin moderatora też więc się tutaj +1 do dzienniczka należy lub upomnienie. Póki co dostaje on upomnienie, bo chyba problemów jeszcze żadnych nie było (jak były to PW).

A co do jakichś głupot typu, że ktoś pozwolił to wstawić więc jaki problem. - ale co mnie to obchodzi, że ktoś coś pozwolił. Regulamin jest wstawiony przeze mnie więc jest ponad tym co tam j@ czy administrator pozwala.

@ Drako upomnienie. Next razem+1

• Lubię to! 3
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • Właściciel
Właściciel

skargaprzy.png

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]