Premium _sss_ Opublikowano 5 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 1. Imię: Bartek 2.Twój nick na serwerze: sadge 3. Aktualny wiek: 14 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30025/top_players/?query=sadge Mam tylko tyle godzin ponieważ nie dawno zmieniałem Nick na którym było już ponad 20 (wcześniej grałem na nicku : Animeq) 5. W jakich godzinach grasz?: w tygodniu 17-24 a w weekendy cały dzień mogę 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 6-7/10 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: tak na 2 maps, które już nie istnieją 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Jestem bardzo często na serwerze gdy nie ma adm wiec jestem w stanie interweniować. Miałem juz adm wiec wiem na czym to polega i jak odróżnic cheatera od zwykłego gracza. Jestem znana osoba na serwerze i nie konfliktową , kłótnie staram się rozwiązać w sposób łagodny i nie agresywny. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199027205812/ 12. Twój Steam ID: STEAM_1:0:533470042 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 5 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 (edytowane) @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #1 zapraszam do wypowiedzi. Edytowane 5 Stycznia 2023 przez mati Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 -Wiek +Doświadczenie +Pomocny +/- Gt +Prime Jestem na tak znam @ Sadgee już od dawno i nigdy nie odwalił jakiejś maniany na forum, czy na dc jest pomocny oraz posiada kulturę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mikey Opublikowano 5 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 - wiek + doświadczenie na stanowisku + chętny do pomocy + /- gt + /- sm Z samego dc strefowego wydajesz się spokojną osobą i nie brzmisz na swój wiek co jest w jakimś stopniu plusem. Dałbym szanse 2 tyg. okresu próbnego mocno restrykcyjnego ze względu na wiek, aby zauważyć czy nie dajesz się prowokować innym graczom i takie tam duperele. 1 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Eqasus Opublikowano 5 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 + Aktywność + Pomocny, spokojny, opanowany, kulturalny + Aktywność forum (nie masz konta pod podanie jak większość osób składających podanie) + Częste używanie mikrofonu (komunikatywność) + rozpoznawalność wśród graczy i administracji +/- SM +/- GT +/- Podanie - Wiek (aczkolwiek po Tobie kompletnie nie widać, że masz 14 lat, jak na swój wiek to bardzo dobrze ogarniasz) Oczywiście, że jestem na tak! Powodzonka! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Łysy_ Opublikowano 6 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 + Aktywność + Doświadczenie + Rozpoznawalność +/- GT - Wiek Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 6 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Napisz pv dc/steam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 6 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 (edytowane) Okres próbny. Edytowane 6 Stycznia 2023 przez mati 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi