Użytkownik tipio Opublikowano 8 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Nick z CS:TIPIO Admin banujący:Comeback bby <3``` Serwer: ONLY DD2 Data zdarzenia: 08:01:2023 01:40 Opis sytuacji:wbijam sobie poklikac i wbilem do was na server wybralem awp i poszedlem tak jak powiedział ziomek na b z chłopakami, zabiłem bodajże 3 przeciwników z broni snajperskiej i dostałem bana na tydzien za reklame innego servera po czym zczailem sie dopiero ze ktos mi ustawil albo ja sam przez przypadek ip jakiegos innego servea i moj nick sie zmienil z poprawnego Tipio na jakas reklame.. moze to jakies skrypty servera nie wiem, moze ja sam to przez przypadek, nie zmieniam nigdy nicku bo po co, przepraszam za ta reklame, to nie celowo ani specjalnie była to moja pierwsza runda nawet nie zdazylem zauwazyc ze nie mam swojego nicku tylko jakies ip innego servera... czy moglbym dostac unbana? Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 6 days , 23 hours , 59 minutes and 43 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : 194.********* : 27015 [AMXBans] Reason : ' Reklama ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 42928194 ' [AMXBans] Your IP : ' 213.125.155.221 ' Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Comeback Opublikowano 8 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Nie będę się za bardzo rozpisywał, dam Ci po prostu cytat z regulaminu: Cytat 3.6. Ustawiać nicków: - Administratorów serwera/forum oraz innych graczy* - Obrażających czyjąś religię/przekonania - Obrażające Graczy / Adminów - Reklamy w nicku - Składających się z jednego znaku (nick musi składać się z conajmniej 3 widocznych znaków) A tutaj także z taryfikatora banów: Cytat 3. Reklama --> Ban od tygodnia do bana permanentnego. Zabiłeś 3 przeciwników i nie zauważyłeś swojego nicku? Jakoś tego nie kupuje. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tipio Opublikowano 8 Stycznia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 no to była pierwsza runda i po pierwszym fragu stanąłem za boxem i zmieniłem nick ale server mi nie zmienił bo ży łem albo cos to chcialem jak padne retry zrobic, ale mnie uprzedziłeś Odnośnik do komentarza
Użytkownik bloomy Opublikowano 8 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 (edytowane) Widzę że ban był słuszny niema co się rozpisywać , widać że wiesz że postąpiłeś źle,ale dziwne że po 3 fragach dopiero wiedziałeś że masz reklamę w nicku także zostawiam decyzję do wyższej administracji@ LAN_CIECHOCINEK2K2 @ sh1nga Edytowane 8 Stycznia 2023 przez bloomy Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Skracam bana do 2 dni , następnym razem bądź bardziej uważny . Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi