OLDSTAR Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MANIA Opublikowano 11 Stycznia 2023 OLDSTAR Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 (edytowane) {Q&A} @ Eqasus [P] Uprawiasz jakiś sport? Jak tak, to jaki? [O] Biegam amatorsko (jeśli możemy nazwać to sportem) . Bieganie zawsze pozwalało mi na chwilę oderwać się od rzeczywistości, odpocząć i oczyścić umysł. W tym roku zaliczyłam już cztery poranne treningi. Z niecierpliwością czekam na cieplejszą aurę. @ PawełSzmit [P] Jaki jest Twój ulubiony smak? [O] Smak... Whisky z colą. [P] Ulubiona kuchnia? [O] Lubię kuchnię włoską - spaghetti i inne makarony. [P] Jak znalazłaś się na tej sieci? [O] Przypadkiem. Ponad rok temu o poranku dołączyłam za graczem: @ GrzeN1u i tak zostałam. [P] Co lubisz w ludziach? [O] Na pewno szczerych, lojalnych. Zdecydowanych, którzy mają konkretny cel, do którego dążą. Szanujących drugiego człowieka. [P] Komedia czy horror? [O] Horror [P] Ulubiona kreskówka z dzieciństwa? [O] "JOHNNY BRAVO" [P] Ameryka Północna czy Europa? [O] Ameryka Północna [P] Dawać czy dostawać? [O] Dawanie jest czymś większym, lepszym, szlachetniejszym niż branie. [P] Czego najbardziej się boisz? [O] Myślę, że obawiała bym się zostać zapomniana. Nie chciałabym mieć poczucia, że czas spędzony z kimś nic nie znaczył. Nikt nie chce czuć, że jest zupełnie nieważny. Dla niektórych Nasze odsunięcie się będzie czymś w rodzaju: co z oczu, to z serca. [P] Ogórek kiszony czy konserwowy? [O] Konserwowy @ Błaszczyk [P] Ile wydajesz na kosmetyki ? [O] Chcesz rachunek? Rossmann/Douglas ++200zł [P] Jak długo zmywasz makijaż ? [O] Z czasem oczyszczania i kąpielą +/- 35min [P] Jak długo nakładasz makijaż ?+ [O] Myślę, że z makijażem i fryzurą +/- 40min [P] Ulubiona postać z bajki Toy Story XD ? [O] Nie oglądałam. Zorientowałam się w zabawkach... Na pewno Buzz Astral i Jesse. [P] Znasz pana Bulwe ? [O] Nie znam. Poznam, gdy obejrzę bajkę. @ hk. [P] Co byś powiedziała młodej sobie? [O] Trzymaj się z dala od negatywnych ludzi. Oni mają problem na każde rozwiązanie. [P] Dużo decyzji w swoim życiu żałujesz? [O] Śmiało mogę powiedzieć, że nie żałuję żadnej mojej decyzji. Tyle razy próbowałam zrobić coś na siłę, nic z tego nie wynikało poza moją frustracją. Nikt mnie do niczego nie zmusił, wszystko robiłam z własnej woli. [P] Jakieś plany na własną działalność czy wolisz robić na etacie? [O] Jeżeli miałby taki być to tylko i wyłącznie na gabinet kosmetyczny. Po maturze pracowałam rok i dwa miesiące w salonie kosmetycznym przy manicure i bardzo mnie denerwowała praca dla kogoś. Poszłam w inną stronę zarządzania po namowie ojca. Może w niedalekiej przyszłości uda się ten cel zrealizować i porzucę obecną pracę. [P] Czym się inspirujesz w swoim życiu? [O] Czym? A ja napiszę kim się inspiruję. Pauliną Biernat (coach, mentorka kobiet i świadomego stylu życia) @ KakaKola.` [P] Pepsi czy Coca-Cola? [O] Coca-Cola [P] Bruneci czy blondyni? [O] Bruneci [P] Jaki jest najlepszy i najgorszy admin z Only DD2? [O] Najlepszy @ paeel , najgorszego już nie ma [P] Osoba z forum, której jesteś najbardziej ciekawa? [O] @ sh1nga [P] Real Madryt czy FC Barcelona? [O] FC Barcelona [P] Netflix&Chill czy impreza w klubie? [O] Netflix&Chill [P] Broń w lewej czy prawej ręce w grze? [O] W prawej ręce [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? I dlaczego Miś Uszatek? [O] Dlaczego? O 19 oglądałam "KOTA FILEMONA" . Często "JOHNNY BRAVO" i "SMERFY" @ 150fps. [P] Jedzenie ostre czy łagodne? [O] Łagdne [P] Kino czy klub? [O] Klub [P] Domówka czy dyskoteka? [O] Domówka [P] Horror czy komedia ? [O] Horror [P] Słodkie czy kwaśne? [O] Kwaśne [P] Whisky czy wódka? [O] Whisky [P] Kawa czy Herbata? [O] Kawa [P] Słodkie czy słone? [O] Słone [P] Lato czy Zima? [O] Lato [P] Ulubiony film? [O] "Snajper" Clinta Eastwooda [P]Ulubiona potrawa? [O] Risotto z kurczakiem i warzywami @ Vashka [P] Gdybyś miała dostać 1000zł za zakaz wejścia na strefę zgodziłabyś się ? [O] Nie [P] Komu na strefie dała byś buziaka a komu z liścia ? [O] Buziak dla @ paeel , liść dla @ Błaszczyk [P] Którego chłopaka byś wybrała? tego, który daje Ci często kwiaty czy regularnie płaci alimenty? [O] Daje często kwiaty [P] Randka w kinie czy na zlocie samochodowym? [O] Na zlocie samochodowym [P] Wyjście na spacer we dwoje czy ze znajomymi na dyskotekę? [O] Wyjście na spacer Do następnego Q/A nominuję aktynego użytkownika @ Bufen Edytowane 13 Stycznia 2023 przez MANIA Korekta 5 6 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor ZnQ Opublikowano 11 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Fajne odpowiedzi! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 11 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Bardzo elegancko 😎 ale... Zawiodłaś mnie tą FC Barceloną Przeżyję... 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 11 Stycznia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Małe zaskoczenie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 @ Bufen Przyjmujesz wyzwanie? Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 11 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Fajne odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 11 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Ale kłamstwo XD 40 min z kompielą i fryzurą XDXDXD 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 6 godzin temu, MANIA napisał: [P] Real Madryt czy FC Barcelona? [O] FC Barcelona No i chuj, właśnie znalazłaś nowego wroga na forum. (Oczywiście żarcik) 2 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 11 Stycznia 2023 Autor OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Godzinę temu, Błaszczyk napisał: Ale kłamstwo XD 40 min z kompielą i fryzurą XDXDXD Kompletna strata czasu na dyskusję z Tobą, tutaj jak i na serwerze. Lecz się na głowę człowieku. 2 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 12 Stycznia 2023 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Bardzo ciekawe pytania i super odpowiedzi! Miło się czytało. 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 12 Stycznia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 23 godziny temu, Błaszczyk napisał: Ale kłamstwo XD 40 min z kompielą i fryzurą XDXDXD Chyba kąpielą, a nie kompielą Polaczku 😆😆😆 2 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 12 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Fajny wywiad, dobre pytania @ hk. W dniu 11.01.2023 o 14:12, MANIA napisał: [P] Jaki jest Twój ulubiony smak? [O] Smak... Whisky z colą. Mój też 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 13 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Ooo, buziak dla Ciebie również 😃 1 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 13 Stycznia 2023 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Ogromny plusik za Barcelonę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marcin929 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 11.01.2023 o 14:12, MANIA napisał: [P] Ulubiona kuchnia? [O] Lubię kuchnię włoską - spaghetti i inne makarony. A pizza? Pizza najlepsza 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 @ Bufen Zostałeś nominacje przyjmujesz ją? Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Ładnie się czyta troszkę ściągnę od cb @ Hana_Montana przyjmuje jak się bawić to się bawić 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi