Użytkownik Ctac29 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 (edytowane) Nick z CS: Ctac Admin banujący: 0.^slajden===1337 Serwer: StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] Data zdarzenia: 11 sty 2023 - 14:00:32 Opis sytuacji: Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://megawrzuta.pl/download/e9fed9124f9e8c2a79f9d245fe9afdd5.html No nie zgadzam się z werdyktem, ludzie lagowali od początku co widać na demku, a dostaje bana za 3 akcje jakieś randomowe, poproszę jeszcze żeby każdy UBT sie wypowiedział, te wasze poklatkowe sprawdzanie "obok modelu" to troszkę śmieszne, POV też ma tam jakieś 64 tick albo i mniej, zacznę chyba nagrywać obsem ekran żeby jakość była najlepsza, bo beka x d weźcie sobie jakiegoś bota z serwera któremu raz wejdzie one tam, będzie tak samo obok ciała, bo serwer i pov ma lagi i nie jest idealny, na ekranie u gracza dzieje się całkiem co innego niż na POVie, pozdrawiam z rodzinką Cytując admina, który mnie zbanował "Część rzeczy trochę inaczej na moim povie wyglądała ." U niego mogłem strzelać dziwnie w innych momentach, a na tych, na których miałem +B mogłem normalnie trafiać, POV ≠ POV Edytowane 11 Stycznia 2023 przez Ctac29 4 Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 11 Stycznia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 (edytowane) Cytat Cytując admina, który mnie zbanował "Część rzeczy trochę inaczej na moim povie wyglądała . Faktycznie, trochę niejasno to napisałem. Pisząc "na moim povie" miałem na myśli pokaz twoich umiejętności oglądając grę live, bo doznań ze specta przecież nie spowolnię, ani nie zobaczę drugi raz. Krótko mówiąc, parę czasówek, które widziałem z pozycji spectatora, a które wydawały się spalone, odrzuciłem. Cytat U niego mogłem strzelać dziwnie w innych momentach, a na tych, na których miałem +B mogłem normalnie trafiać No tak, zaraz dojdziemy do wniosku, że povy też nie nadają się do rozpisywania, a rozpiska odblokowuje się, gdy średnia pingu wszystkich graczy na serwerze nie przekracza 15ms. Cytat a dostaje bana za 3 akcje jakieś randomowe Generalnie, to zgłaszałem cię jakoś od października, jak zobaczyłem, że łapiesz modele, które wychodzą grubo poza celownik. Te dwa klipy pochodzą właśnie z tamtego okresu. Ostały się dwa chujowe, ale w sumie tych klipów miałem od zajebania, z tym że nikt nie ruszył sprawy dalej, więc temat olałem - klipy zaś wygasły. Spoiler Spoiler Akcja z dzisiaj, uznana przez Kripa za -b. Po czterech miesiącach gracze nadal mają lagi, więc zamiast targetować głowy, łatwiej strzelać im za plecy? Spoiler Nie twierdzę, że się znam, ale trochę dem już w swoim życiu rozpisałem, parunastu klarboiom napsułem krwi i muszę przyznać, że większość z nich wpadała właśnie na takim gównie Lankov zdecyduje co dalej. Edytowane 11 Stycznia 2023 przez -slajdeN głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ctac29 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 (edytowane) Nie porównuj mnie do "klarboi", bo przez takie g*wna właśnie ciągle jestem posądzany o jakiś syf XD jeżeli tak to ma wyglądać, że jak ktoś umie grać to od razu jest porównywany do tych śmi*ci, to ja podziękuję haha A co do tych powtórek to już mówiłem, na povie dużo można zobaczyć to prawda, ale idź sobie dosłownie nagraj jakiegoś bota ze statami 4:20 który strzelił one tapa to będzie wyglądało identycznie tak jak pokazujesz na tych nagraniach, że obok modelu, po prostu 90% osób gra tak, że na nich nikt nie zwraca uwagi, a ja i reszta "lepszych" graczy strzelamy tak częściej niż inni i jesteśmy w centrum uwagi po czym wychodzą takie oto kwiatki pod postacią "obok modelu", bo serio ten POV nie jest wiarygodny na takie incydenty, wiem, że to ujowe wytłumaczenie, ale co ja mogę innego napisać hah nigdy żadnego ścierwa nie używałem i nie zamierzam używać i nawet nie umiem wytłumaczyć tego, bo nie mam z czego się tłumaczyć, gram czysto a to, że demka zlagowane to nie moja wina niestety, zaproszę każdego do chaty i się przekonacie XDD PS. Za dobry jestem na POV po prostu i nie nadąża za ruchami :(( i tu bez kappy xd Edytowane 11 Stycznia 2023 przez Ctac29 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jewbacca Opublikowano 12 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Cała tę rozpiskę z bana można i tak wyrzucić w śmieci bo za samą akcje 16:11 niewymienioną w rozpisce powinieneś dostać lotę bez możliwości odwołania się. Chłop chwilę przed śmiercią skacze a ty lockujesz mu celownik na głowie w w tym samym momencie jak tylko się uniósł 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 02:58 B- 05:52 B- 06:00 B+/- 09:40 B+ 09:43 B+ 11:54 B- 12:10 B+/- 12:12 B- 12:48 B+ 14:16:60 B- 16:57 B- 18:01 B+ 1 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi