Użytkownik Franki Opublikowano 12 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 (edytowane) Nick z CS: Frankenstein Admin banujący: Serwer: ONLY DD2 Data zdarzenia: ? Opis sytuacji: Ostatnim razem jak wyszedłem z serwera nie dostałem żadnego bana, po prostu wyszedłem, dzisiaj wchodzę na serwer i wyskakuje mi komunikat, że mam bana. Nick na którym gram to Frankenstein a zbanowany nick to Wolfiastyy, SteamID też się nie zgadza, mój to STEAM_0:1:81033657; poniżej wstawiam kopie z consoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Wolfiastyy [AMXBans] Reason : ' r_aimbot_2.0 ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1804413429 ' [AMXBans] Your IP : ' - ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 12 Stycznia 2023 przez -slajdeN Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 12 Stycznia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Ban jest z sylwestra, ty z kolei ostatni raz logowałeś się 2 stycznia. Prawdopodobnie nałożyło ci się IP zbanowanego gracza. Spróbuj zrestartować router i daj znać jak wygląda sytuacja. głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Użytkownik Franki Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zresetowałem ale niestety to samo :v [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Wolfiastyy [AMXBans] Reason : ' r_aimbot_2.0 ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1804413429 ' [AMXBans] Your IP : ' 82.177.70.126 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Masz UB, Zmieniłem bana cheatera na SID z IP 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi