Bufen Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 (edytowane) {Q&A} Siemka Strefaskilla dziękuje wszystkim za pytania do mnie i za nominacje mnie @ MANIA A o to niżej odpowiedzi moje może nie są może jakoś super opisane ale postarałem się na wszystko odpisać Więc zaczynamy !!!! @ Hana_Montana [P] Będziesz jeszcze pisał podanie na moderatora? [O] Jeśli będzie rekrutacja ON to czemu nie [P] Ile masz lat? [O] 27lat w maju [P] Dlaczego zostałeś degrada z opiekuna ts? [O] Szkoda nawet tego tłumaczyć i wyjaśniać [P] Jedna osoba która powinna zostać awans to? [O] @ Krip [P] Cola czy Pepsi ? [O] Cola [P] Kogo najbardziej lubisz na forum? [O] Jeszcze nie mam takiej osoby [P] Pomidorowa czy Rosół? [O] Rosół [P] Grasz albo grałeś na jakimś instrumencie? [O] Jeszcze nie grałem @ dope 333 [P] Ile lat już pijesz? [O] 7 lat [P] A jak już pijesz to ile? [O] Zależy od dnia a tak z 6/7 piwek [P] A jak ile to za ile? [O] 6 piw po 3.40zł = 20zł,40gr @ Vashka [P] Dlaczego masz taki fikuśny nick na duście 2? [O] Dlatego że grałem kiedyś w metina i grałem szamanem o nicku: Bufen a potem przerobiłem go [P] Czy widujesz białe myszki ? [O] Nie [P] Czy słuchasz trapu ? [O] Nie [P] Czy chciałbyś zdjęcie z Don Wasylem ? [O] Nie [P] Czy znalazłeś już swoją wymarzoną połówkę ? [O] Tak @ wujas_ [P] Jakiego rodzaju alkohol lubisz najbardziej? [O] Najbardziej to piwo [P] Jaka jest Twoja wymarzona praca? [O] Jeszcze się z taką nie spotkałem [P] Gdybyś wygrał milion dolarów, co byś kupił? [O] Hmmm... strzeże to nie wiem co bym kupił za tyle kasy może jakiś dom lub coś innego [P] Masz jakąś konsolę do gier? [O] Jeszcze nie mam ale zamierzam kupić [P] W co pogrywasz jeszcze poza CS'em? [O] W sumie to tylko w cs lub w ets2 i nic więcej [P] Wolisz oglądać seriale czy filmy? [O] Seriale oglądam cały czas - Na Sygnale wszystkie sezony [P] Kebab z kurczakiem czy wołowiną? [O] Oczywiście kebab tylko z wołowiną [P] Frytki z MC czy KFC? [O] Jak już mam wybierać to z MC [P] Masz prawo jazdy? [O] Nie mam w tym roku idę się właśnie zapisać na prawko [P] Wódka czysta czy smakowa? [O] Tylko czysta wódeczka @ ZnQ [P] Ile w łapie? [O] 32 cm [P] Dlaczego tak mało w łapie? [O] Bo nic nie trenuje [P]Monster czy redbull? [O] Monster [P] Dlaczego Monster? [O] Dla mnie jest monster lepszy od redbulla [P] Ulubiony Monster? [O] Czarny ten normalny [P] Słodkie czy kwaśne? [O] Kwaśne [P] Ostre czy łagodne? [O] Ostre [P] Ulubiony sos do hot doga? [O] Amerykański lub firecracker albo combo tych dwóch [P] Dlaczego 1.6, a nie GO [O] Po prostu wolę grać w 1,6 niż w GO bo tu inaczej się strzela @ FunnyPuma [P] Masz zakola? [O] Tak [P] Ulubiona kawa? [O] Kawa prima niebieska [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Każdej nie mam jakoś wybranej [P] Ulubione piwko? [O] Tyskie [P] Pizza czy kebab? [O] Kebab @ MANIA [P] Co sądzisz o forumowiczach? Jakie jest ich zachowanie, a jakiego nie znosisz? [O] Co sądzę tutaj jest naprawdę spoko z użytkownikami i też z administracją a jeśli chodzi o zachowanie na poziomie jest a do ostatniej wypowiedzi nie lubię jak ktoś gada za plecami danej osoby tak jak np na ts dalej słyszę na pw ale nie ważne te osoby co to robią wiedzą o tym i tyle w temacie [P] Skąd pomysł na nick? [O] Z gry dawnej metina grałem szamanem buff smok i od tego : Bufen potem nick troszkę przerobiłem [P] Czy jest coś, czego zazdrościsz innym mężczyznom? [O] Nie [P] Wolisz słuchać, czy mówić? [O] Raczej mówić lecz są takie sytuację że lepiej posłuchać kogoś [P] Pierwsza myśl, gdy wstajesz rano z łóżka? [O] Hmmm... gdzie moje kapcie i potem idę robić sobie kawę [P] Jaką decyzję w życiu uważasz za swoją najodważniejszą/dojrzałą? [O] Myślę że wyciągniecie dzieci z ognia gdy nikt się nie ruszył do tego żeby wejść w ogień do stodoły na wsi po 2 dzieci ja się nie bałem i od razu wbiłem tam i myślę że chyba to było najodważniejszą decyzji @ KakaKola.` [P] Czy myślisz jeszcze o zostaniu opiekunem serwera? [O] Tak myślę jeszcze nad tym [P] Gdybyś mógł odjąć sobie lub dodać 10 lat życia - co byś zrobił? [O] Jeśli miałbym sobie odjąć to na pewno zmieniłbym się na innego człowieka jakim jestem teraz + zmienił bym znajomych oraz pracę [P] Gdybyś miał milion złotych - co byś kupił jako pierwsze? [O] Nie wiem co bym kupił może tak jak pisałem wyżej dom [P] Czy uważasz, że napoje różnego rodzaju powinny być sprzedawane w butelkach szklanych czy puszkach? Co lepiej nadaje się według Ciebie na recykling? [O] Strzeże to nie wiem ale jak bym miał wybierać to w butelkach [P] Czy uważasz, że ofiary gwałtów, które niesłusznie oskarżają powinny być tak samo karane jak winny w takim przypadku? [O] Nie jeśli ktoś był niesłusznie oskarżony o to to dlaczego ma być winny tego jak ktoś naprawdę zrobił krzywdę 2 osobie [P] Gdybyś mógł coś w sobie zmienić - co by to było? Z opcji wizualnych, ale też takich wewnętrznych. [O] Myślę że na tą chwilę nic ale są tacy co pewnie inaczej myślą a ja to zlewam proste i logiczne [P] Najładniejsza dziewczyna z serwera? [O] O kurczę trudne pytanie ale jak muszę odpowiedzieć to @MANIA ale inne też żeby tu nikogo nie urazić [P] Lanek czy Shinga? [0] @ LAN_CIECHOCINEK2K2 [P] Być nielubianym prezesem czy lubianym pracownikiem? [O] Wolę być lubianym pracownikiem niż nielubianym prezesem wolę pracować w gronie innych pracowników @ paeel [P] Z forum: komu w ryja, z kim pijesz piwerko? [O] Komu w ryja hmm nie ma takiej osoby jeszcze a z kim piwko też z nikim się nie spotkałem więc też z nikim jak na razie [P] Jakie imię dla córki, a jakie dla syna? [O] Imię córki to Ola lub Monika a dla syna Kondrad lub Kuba [P] Messi czy Ronaldo, który lepszy i dlaczego? [O] Messi ponieważ gra bardzo dobrze w piłkę potrafi sobie radzić w trudnych momentach swojej kariery [P] Co byś zmienił w swoim życiu? [0] Pisałem wyżej że nic [P] Co sprawia, że czujesz się szczęśliwy, a co, że jest Ci przykro? [O] Jestem szczęśliwy jak moja rodzina jest zdrowa bo to najważniejsze w życiu a co że jest mi przykro to co inni ludzie potrafią powiedzieć na kogoś jak cb nie ma tak jest im najlepiej [P] Co robisz w kierunku rozwoju osobistego? [O] W kierunku rozwoju osobistego trzeba planować myśleć stawiać sobie wciąż nowe wyzwania realizować je wyciągać wnioski z sukcesów jak również porażek [P] Trenowałeś coś kiedyś, jeśli nie to chciał byś zacząć przygodę z jakimś sportem? [O] Tak 2 lata boks i 1 rok karate [P] Często kłamiesz? [O] Nie staram się tego wogóle nie robić wolę powiedzieć prawdę niż kłamać [P] Co byś zrobił gdybyś mógł cofnąć czas? [O] jak wyżej się wypowiedziałem zmieniłbym się na innego człowieka [P] Ile złych decyzji podjąłeś w swoim życiu przez alkohol? [O] Jeśli chodzi ci o pytanie w realu to zero @ PawełSzmit [P] Boisz się śmierci? [O] Nie [P] Lubisz mnie? [O] Tak [P] Co sądzisz o osobach homoseksualnych [0] W sumie to nie wiem nie zastanawiałem się co myśleć o takich osobach [P] Co sądzisz o "kobiety dają w szyję" [O] Nie wiem może dlatego że większość nie chce mieć dzieci i dlatego dają w szyję [P] Masz dziewczynę? [O] Tak [P] Od którego roku grasz w CS 1.6? [O] Gram jakoś od 2016/17r [P] Lubisz Zombie Biohazard, taki tryb w CS 1.6 [O] Nie [P] Spotkamy się w końcu na piwo? [O] Raczej nie ale też nie mówię że nie [P] Jaki model masz samochodu? [O] Nie mam żadnego [P] Przykra sytuacja, która zdarzyła się w podstawówce? [O] Nie pamiętam już może z tego że miałem najstarszy telefon w klasie serio nie pamiętam Dziękuję wszystkim za pytania do mnie Do następnego Q/A nominuję @ Vashka Edytowane 19 Stycznia 2023 przez Bufen 6 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 19 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 (edytowane) 12 minut temu, Bufen napisał: [P] Jakie imię dla córki, a jakie dla syna? [O] Imię córki to Ola lub Monika a dla syna Kondrat lub Kuba Konrad* Edytowane 19 Stycznia 2023 przez paeel 1 1 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 19 Stycznia 2023 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Mnóstwo ciekawostek. Odpowiedzi na poprawnym poziomie. Plus, za poświęcony czas. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 19 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Tyskie ponad wszystkie 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 19 Stycznia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Dzięki za odpowiedzi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 19 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Szacun za wejście w ogień po dzieci 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor ZnQ Opublikowano 19 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Kozak odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 No i pięknie @ Vashka przyjmujesz wyzwanie? 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 20 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Fajnie wyszło ,dzięki za nominacje.Przyjmuję wyzwanie @ Hana_Montana 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Spoczko wyszło Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi