Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Grudnia 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 (edytowane) Dziś pytania kierujemy do @NaturalnY Jeśli ktoś nie zna regulaminu tej zabawy to proszę o zapoznanie się--> [P] Palisz lub pijesz? [P] Masz jakieś zwierzątko? [P] Jakie masz słabości? [P] Masz jakieś swoje motto życiowe? [P] Co jest dla Ciebie najważniejsze w życiu? [P] O czym teraz myślisz? [P] Uczysz się albo masz zamiar się uczyć jeszcze? Edytowane 26 Grudnia 2018 przez NaturalnY 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 25 Grudnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 1 minutę temu, Dusia⚝♡ napisał: [P] Palisz lub pijesz? [P] Masz jakieś zwierzątko? [P] Jakie masz słabości? [P] Masz jakieś swoje motto życiowe? [P] Co jest dla Ciebie najważniejsze w życiu? [P] O czym teraz myślisz? [P] Uczysz się albo masz zamiar się uczyć jeszcze? [O] Za alkoholem nie przepadam, zdecydowanie wolę i preferuję sobie zapalić [O] W Polsce jest Zuzia mój mały czarny kundelek [O] Oczywiście że tak, każdy je ma. Lecz na tą chwilę nie jestem w stanie wyróżnić jednej z tych wszystkich które posiadam [O] Kilka ich jest lecz to w największym stopniu wpływa na to kim jestem. "Nigdy się nie poddawaj, nigdy bliskich nie zdradzaj, zawsze pozostań sobą, szatę wzbogacaj ozdobą, miłość, wiara, walka, szacunkiem bliskich się zdobimy,tych co nam zabrali, wspomniemy i pomścimy" [O] Najważniejsze dla mnie jest to żeby założyć rodzinę, zapewnić jej dobry byt i rezerwę w razie jakiegoś nagłego wypadku [O] Mam 1000 myśli na sekundę, ciężko powiedzieć [O] Mam zamiar się jeszcze uczyć Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 [P] Stójka, czy parter? [P] Jaranie, czy ćpanie? [P] Dziewczyna, czy koleżka? [P] Co za dawanie psom? 1 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 25 Grudnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 23 minuty temu, Asenos napisał: [P] Stójka, czy parter? [P] Jaranie, czy ćpanie? [P] Dziewczyna, czy koleżka? [P] Co za dawanie psom? [O] Parter [O] Jaranie [O] Dziewczyna [O] Ch*** w du*** i żona cygana rodzi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 25 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 (edytowane) [P] Dlaczego jesteś stulejarzem? [P] Kto Ci nie pasuje? [P] Czy to prawda, że landryna woli bardziej miśki niż Ciebie? Edytowane 26 Grudnia 2018 przez Ar0n Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 26 Grudnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 (edytowane) [P] Jesteś za legalizacją marihuany? [P] Woda czy Cola? [P] Interesuje Cię piłka nożna? Jeśli tak, to jaka liga. [P] Myślisz, że dobry z Ciebie człowiek? // offtop. [P] Ja czy Ja? :dl Edytowane 26 Grudnia 2018 przez Dusia⚝♡ Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 30 Grudnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dnia 25.12.2018 o 21:05, Ar0n napisał: [P] Dlaczego jesteś stulejarzem? [P] Kto Ci nie pasuje? [P] Czy to prawda, że landryna woli bardziej miśki niż Ciebie? [O] A czemu by nie ? [O] Ty ??? [O] Pomyliłeś Q&A z LandrynCia już było ? Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 30 Grudnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) Dnia 26.12.2018 o 22:20, Miyu. napisał: [P] Jesteś za legalizacją marihuany? [P] Woda czy Cola? [P] Interesuje Cię piłka nożna? Jeśli tak, to jaka liga. [P] Myślisz, że dobry z Ciebie człowiek? // offtop. [P] Ja czy Ja? :dl [O] Aktualnie mam legalną. A co do Polski. Tak jestem. Może troszkę wyszlibyśmy na "prostą" o ile by się nie "rozeszło" ? [O] Woda. Najlepiej Muszynianaka lub żywiec standardowo [O] Piłka nożna jest w moim życiu od zawszę i za dużo tego wszystkiego żeby tu wypisywać. A wracając do pytania to oczywiście Hiszpańska La Liga [O] Od jakiegoś czasu myślę że tak. Kiedyś niestety nie. Każdy ma swoją miarę więc wydaje mi się że lepiej będzie jak sobie odpowiecie sami ?? //offtop. [O] czy ? Edytowane 30 Grudnia 2018 przez NaturalnY 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 30 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi