Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

NIEtypowe podanie ;)

ShuQi

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Cześć wszystkim ;)

Podanie o dołączenie a może badanie konkurencji?:shrug:

Przychodzę do was w ten niedzielny wieczór z nietypowym tematem ;) 

Jednak nim o tym, coś o mnie(będzie krótko, naprawdę)  Aktualnie 28 letni facet, który lata dzieciństwa spędził na graniu w cs.a, lany i bicie przeciwników na DD2 lub nuke,  mający aktualnie zasób wolnego czasu oraz chęci aby w pewnej części "przenieść się" w czasie i znów pograć, mieć własny serwer cs 1.6.  Przechodząc do rzeczy,  myślę o stworzeniu własnego serwera i dołączeniu do dobrej ekipy :kekw: .

Dlaczego ten post? Po tak długiej przerwie od gry, nie wiem co aktualnie jest na TOP'ie, jakie serwery aktualnie mają największe wzięcie, jaki typ gracza aktualnie jest dominujący. Wydawanie setek pln na serwer/reklame i całą resztę w ciemno - biznesowo nie ma po prostu sensu.  Dlatego też pojawiło się to "NIEtypowe" podanie, bez serwera, bez moda i gt, jednak z masą siły, energii i chęci aby stworzyć miejsce - w którym miło będzie spędzało się czas.

Dlatego też, zwracam się z prośbą do was o radę, w którą obecnie stronę warto inwestować, jak zabrać się do tej sprawy, tak aby zainwestowany czas oraz środki nie zmarnowały się. Co chcielibyście zobaczyć, zagrać a czego tutaj nie ma?:heart:

Pamiętajcie, temat nie musi a nawet nie powinien wydarzyć się dzisiaj czy jutro, spędzanie  czasu wieczorem przy grzebaniu w plikach - to także sentymentalny powrót, tylko jeszcze nie wiem co żona na to... :kekw:

• Lubię to! 1

Zazwyczaj OnlyDD2, do niedawna CS:GO MOD, COD MOD, i coś co większość nie lubi, ale też jak serwer stał i nie pobanowali większości graczy to był TOP serwer gracze nie schodzili od rana do północy czyli PB z BH :p

• Premium
Premium

Ja może nie jestem znawcą budowania serwerów itp ale na temat 1.6 mogę się wypowiedzieć bo widzę, że najlepiej śmigał odkąd tu jestem i nadal śmiga Cod Mod.Z tego serwera ludzie po prostu się wysypują i całymi dniami ciężko się tam dostać przez natłok ludzi.To mówi myślę samo za Siebie, wiem nakład shotera może być duży ale taki jest fakt.Jakoś Cod Mod przyciąga ludzi, może też dlatego, że tam skilla możesz zastąpić lvl i nawet jeśli grasz gorzej możesz to nadrobić premką czy lvl.Tego o dust 2 nie można powiedzieć bo tam już zostaje sam skill lub fart.Były przypadki nawet ostatnio, że rozkręcenie only dust 2 nie jest takie proste do końca bo wymaga też sporego nakładu finansowego i starań.Myślę, że drugi COD z rozsądnym lvl np max 200-300 byłby miłą odmianą dla strefy :) 

• Lubię to! 1

1689091415_undefined-Imgur(1).gif.b5364a1feca939e5f68e97fc3b4adb1f.gif

• Użytkownik

Drugi COD nie jest potrzebny i musiałby się diametralnie różnić względem tego a że ten jest w topce to raczej ciężko będzie żeby oba były grywalne. 

Jeśli już to jakiś typowy odmóżdżacz typu PaintBall czy Jailbreak. 

• Lubię to! 2
  • Zasłużony

Brakuje tutaj na strefie jakiegoś zajebistego jailbreak'a który będzie zadbany i będą na nim gracze.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • WTF 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik

Ja rozpoczynając przygode z cs zaczynałem na zm, jailach. Mnóstwo godzin spędzałem na doskonałym zm, który nie istnieje juz od jakichś 6-8 lat, jeśli ktoś grał na zm będzie wiedział o któren serwer chodzi. Teraz naszla mnie ochota na jb, dobrze rozkręconego. W obecnej chwili nie ma takiego a przydałby się :D 

Rozkręcenie nowego COD'a było by cięzkie, bywały juz nowe serwery (przykładem jest COD z właścicielem "Shooter", który podawał się za mnie i zapraszał ludzi na swój serwer). Dobrze mówisz na temat wydawania pieniędzy na reklamy, są one bardzo przydatne lecz gdy skończą się pieniądze i nie ma reklamy-automatycznie ludzie znikają z serwera, przykład podałem wyzej.

Równiez jestem za jailem, pozdrawiam.

• Użytkownik

Zrobcie Jaila bo nie ma zadnego.  Tylko z taka fajna paczka a nie pobugowana.

Duzo map, dobry plug i wio.

Zombie sa przereklamowane

CQVB4kB.png

• Użytkownik∙

Jestem za jailem.

Edytowane przez Raku

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• Użytkowniczka

Ja też zaczynałam zabawe z jali chętnie znowu pogram :)

:heart:amelia.gif.8535766efe5ade6f890607925e67a3ff.gif:heart:

• Użytkownik

Jail jest giga spoko opcją lecz jakby był jakiś zm z lvl to na pewno też by się znalazła duża część osób co by chętnie pograła. 

Przy tworzeniu zm chętnie pomogę!

Edytowane przez Patoos

text.gif.e33469dad33fcfee85f70b64fc92e651.gif

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]