Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - AreS

AreS_dd2

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: AreS
2. Nick oskarżonego: bodajże KakaKola bądź Paeel
3. IP/SID oskarżonego:  'STEAM_0:1:515258454'

4. Data i czas zdarzenia:  25.01.2023  godzina między 9:10 a 9:20
5. Powód skargi: Przewrażliwiona administracja
6. Opis sytuacji:  Administrator pełniący swoją funkcję na serwerze only dd2 się troszkę uniósł honorem i obraził, gdy przekształciłem jego nickname na "kakao" z powodu dyskusji. Chciałem w ten sposób sobie pożartować i pośmieszkować.

Administrator zagroził mi, że wylecę z serwera jak osoba która się razem ze mną również śmiała. W momencie, jak napisałem że są tutaj bardzo postępowi jak Francuzi i z byle powodu wszystko biorą do siebie jak przy "mowie nienawiści" dostałem bana pod tytułem "Prowokacje"

Gdzie ja niby tutaj sprowokowałem kogokolwiek? w obecnej sytuacji nikogo nie wyzwałem, nikogo nie uraziłem w moim odczuciu, czy dla śmieszku powiedzenia czyjegoś nickname'u jest na tyle obraźliwe, że może kończyć się godzinnym banem bo ktoś unosi się honorem? Polecam zaparzenia meliski i wyluzowania się ;)
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 

1. https://rapidshare.io/12mF/XDDD.png

Edytowane przez AreS_dd2
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

:kononsad:
Treściwa skarga :D Wszyscy byliśmy na serwerze wtedy i tą skargą tylko się ośmieszysz....

• Lubię to! 1

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Użytkownik

Niechaj będzie, że się ośmieszę.

Jak ktoś jest przewrażliwiony to niech wyłączy komputer jak nie potrafi zwykłego żartu zaakceptować.

Nikogo przy tej sytuacji nie obraziłem, nikogo nie zwyzywałem.

Jedynie to wtrąciłem się do dyskusji która już była i zażartowałem sobie jedynie, nic więcej.

Polecam wyjąć kijka wiadomo skąd :D

edit.

Druga sprawa jest taka, że ochoczo zostałem zbanowany bo rozjuszyłem administratora.

Ale żeby zapanować nad graczami którzy korzystali z double jump'u i wskakiwali na skrzynki gdzie normalnie z podsadzki byśmy tam nie wskoczyli to już git jest, nie? :P

Edytowane przez AreS_dd2
  • Użytkownik

O i teraz elegancko mogę się tu odnieść.

Sprawa zaczeła się od użytkownika o nicku "marianoitaliano", który po tym jak padłem zaczął ze mnie śmieszkować, przeinaczać Z PREMEDYTACJĄ mój nick, a potem wdawać się ze mną jeszcze w jakieś dyskusje... Zapewne nie był świadomy, że jestem administratorem i kontynuował swoje słowne wywody m.in. i tu cytuję " Jak Cię na mikro nie stać to do roboty" oraz inne. Jak wiadomo mikro używam, mam na to świadków, a w tamtej chwili tego nie robiłem, bo moja żona spała i po prostu nie rozmawiam jak drzwi są wszędzie otwarte, żeby jej nie budzić, bo przed nami dziś podróz. Wracając do tematu - użytkownik "marianoitaliano" po upomnieniu słownym raczej nic sobie z tego nie zrobił, bo chyba wciąż nie miał świadomości, że dyskutuje z administratorem i po prostu dałem mu godzinnego bana. Kolega, który tu złożył skargę wtórował mu w dość prześmiewczy sposób, po banie podważał decyzję admina i to w jaki sposób się wyrażał w mojej opinii było prowokujące, a ban który otrzymał od Pawła był w 100% słuszny.

Poddaje to wszystko ocenie wyższej rangą administracji - czy zachowałem się zbyt pochopnie dając użytkownikowi "marianoitaliano" godzinnego bana? W mojej ocenie nie. Czy Paeel zachował się pochopni dając godzinnego bana składającemu skargę? Również w mojej opinii nie i skarga jest niesłuszna i w zasadzie bezpodstawna. Proponuję się zapoznać z zasadami jakie panują na serwerze, bo to, że jesteście tu w przenośni "od wczoraj" nie znaczy, że zwalnia Was to z ich przestrzegania.

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

No to ja również mogę dalej się odnieść do tej sytuacji, gdyż w momencie jak go ostrzegłeś o banie bodajże ja sobie zażartowałem z Twojego nickname'u wcześniej nie słysząc jak on się do Ciebie odzywał bo jeszcze żyjąc kontynuowałem grę a wy toczyliście dyskusję jako "zabici".

Jakby nie interesuje mnie powód bana dla marianoitalanio, chodzi tylko i wyłącznie o mnie Kolego :D

• Użytkownik

Napiszę Ci najprościej jak umiem...

1. Nie ja Cię zbanowałem ( jednak moim zdaniem ban jest słuszny).

2. Dyskusja pomiędzy mną, a tamtym userem trwała - Ty po jakimś czasie się do niej "doczepiłeś", pewnie też dlatego, że nie miałeś pojęcia, że to Wasze śmieszkowanie jest z admina, bo pewnie niczego takiego by nie było gdybyście wiedzieli.

3. Jak widzisz - bana masz za PROWOKACJE. A nie za obrazę admina bezpośrednio.

4. Co Ty chłopie tu z podwójnym skokiem wylatujesz? xDDD No to już mnie totalnie rozbawiło w tym momencie, bo albo o niebie albo o chlebie gadajmy... Te miejsca, które według Ciebie są NIEDOZWOLONE są na codzień, czyli zanim Ty zacząłeś przygodę ze Strefą DOZWOLONE. Po to jest płatny double-jump, żeby dawał powiedzmy "przewagę" .

Dziękuję, nie mam nic więcej do dodania.

• Użytkownik

Podważyłeś decyzje admina odnośnie bana, którego nadał - ban.  Zacząłeś komentować tą sytuację żeby zabłyszczeć w danym momencie co mogło sprowokować resztę graczy również do komentowania i prowadzenia głupiej dyskusji, a to by wprowadziło niepotrzebne zamieszanie - prowokacje - ban. Trzeba było być cicho i dalej grać śmiejąc się albo głupio gadać bez włączonego mikrofonu lub pisania na czacie. Co do żartu - nie każdy musi się z niego śmiać czy rozumieć tym bardziej, że w mojej ocenie był nie na miejscu tak jak Twoje komentarze i śmianie się z idiotyzmu kolegi, który go wymyślił. On lubi prowokować i stwarzać takie sytuacje za co już nie raz opuścił grę. Chcesz błyszczeć, idź do kolegów na ławkę, bo na serwerze ma być miła atmosfera żeby się każdemu przyjemnie grało i zastanów się nad żartami albo czy warto się śmiać z takiej głupoty i w niej uczestniczyć.

Edytowane przez paeel
  • Lubię to! 1

No i to by było na tyle..  :peepoLeave:

6 godzin temu, AreS_dd2 napisał:

Administrator pełniący swoją funkcję na serwerze only dd2 się troszkę uniósł honorem i obraził, gdy przekształciłem jego nickname na "kakao" z powodu dyskusji. Chciałem w ten sposób sobie pożartować i pośmieszkować.

Wybitny ten twój żart. Coś jest śmieszne dla Ciebie to nie znaczy, że będzie śmieszne dla każdego.

Wypada jakiś poziom trzymać na serwerze. Odrzucam.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]