Sponsor DiaBliK Opublikowano 26 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 1. Nick: MaChinE**DiabliK******BIG 2. Wiek: 27 lat 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]: 10/10 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/MaChinE**DiabliK******BIG/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:603607703 7. Steam ID: STEAM_0:1:603607703 8. Profil do konta Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561199167481135 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Często gram w porannych godzinach czy wieczornych i zdarza się że nie ma żadnego admina na serwerze. Już pełniłem tą funkcję i wiem co z czym się gryzie, trochę też stęskniłem się za "adminowaniem" dlatego stwierdziłem że spróbuję kolejny raz. Aktualnie spędzałem dość mało czasu na serwerze ale dla mnie to jak w małych maluszku ta aktywność. 12. Kontakt: Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561199167481135 Forum: https://strefaskilla.pl/profil/1682-diablikmachinee/ 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 26 Stycznia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Jestem na TAK + Steam + Doświadczenie + Znany, lubiany za moich czasów + Kulturalny + Był adminem na tym serwerze i nie było z nim problemów + Zgłaszał na u@ do nas +/- aktywność na serwerze, ale da się nadrobić. Pozdrawiam bratku ❤️ 1 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Jestem na nie - słaba aktywność na serwerze - nie kojarzę cię z serwera nie widziałem cię - GT słabe ( popraw ) - Daj się poznać administracji na serwerze jak narazie od mnie na NIE jeśli poprawisz aktywność i wbijanie na serwerek będę za okresem próbnym na tą chwilę sorki ale nie życzę powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 26 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Na Tak. Wiek Steam Kultura Aktywność 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Na tak +Wiek +GT ( @ Bufen gdzie tu widzisz słabą Aktywność? ) ++ AMX +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 zapraszam do wypowiedzi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 26 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Na małe Tak, ale z okresem próbnym. - GT słabe (raptem 10-12 dni z czego kilka po 10 minut) + Steam + Coś tam Cię kojarzę z serwera - Powód z podania za mną nie przemawia, gdyż jestem codziennie rano na serwerze i zawsze jest jakiś admin + Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 26 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 A więc tak... + byłeś adminem + wiek + steam - GT jest bardzo średnie, żeby nie mówić słabe. Na pierwsze podanie zrobiłeś liczby, na drugim wygląda to mizernie. I tu nie wiem @ Hana_Montana czemu się czepiasz Bufena o aktywność, bo ona naprawdę jest mizerna. - Nie przekonałeś mnie tym podaniem zupełnie. Chcesz być adminem, bo się stęskniłeś za adminowaniem? W nocy jestem czy to ja, Paeel, Comeback albo Old jak u niego wszystko okej, a rano zwykle wchodzi Killer czy Mania, więc sporadycznie bywa, że nikogo nie ma z adminów na serwerze. - Jesteś 2 tygodnie, a z tego co wiem i słyszę to bardzo mało ktoś z obecnej administracji miał z Tobą kontakt i ja to potwierdzam, bo w tym okresie miałem z Tobą kontakt może dwa czy trzy razy. Daj się poznać ekipie. Reasumując. Daj się nam poznać, pograj trochę jeszcze - nie mówię tu o tym, żebyś kręcił Bóg wie jakie liczby czasowe, ale żeby to wyglądało w miarę systematycznie. Ja też dość długo walczyłem o admina i wiem ile musiałem poprawić. Tak jak Lanek podsumował poprzednie podanie - flagi za przeszłość raczej nie przejdą. Obecnie sorki, ale jestem na NIE. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 26 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 (edytowane) Na nie, z lekkim przychyleniem na okres próbny. - Słaby czas na serwerze, tak jak wyżej napisali koledzy, 10-12 dni grania. (Popraw aktywność) - Jak czytamy wyżej Administracja Cię nie kojarzy i również dołączam do tej grupy osób. + Duża znajomość AMXX + Wiek oraz doświadczenie. Edytowane 26 Stycznia 2023 przez Mokry Lemur ! 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 26 Stycznia 2023 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Niewidoczny. Zaledwie kilka razy widziałam Cię na serwerze. Pograj, pozwól na nowo wyrobić o sobie opinie na serwerze i odbuduj zaufanie u kolegów z administracji. Nie przekonujesz mnie niczym szczególnym poza "bywaniem na serwerze" i doświadczeniem. Na dzień dzisiejszy nie. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 26 Stycznia 2023 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Jestem na nie. - słaba aktywność. -nie potrafisz być obiektywny. - wprowadzasz toksyczna atmosferę na serwerze. - nie potrafisz przegrywać, ponieważ jeżeli ktoś jest lepszy od ciebie to sypiesz słabe teksty w kierunku danego gracza. Jeżeli twoje ego ulegnie zmianie, a takze narcystyczne cechy, które okazujesz na każdym kroku to pomyślimy nad jakąś alternatywą. W naszej ekipie nie ma miejsca na takich kandydatów. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi