Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Jakbyście opisali naszą sieć w 2/3 zdaniach? Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 26 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 No co, Sieć jest spoko, nie ma zbędnych błędów, sporo osób jest fajnych, oraz sporo poznałem tutaj osób. Sieć przekonuję do siebie po samej stronie głównej, po ogarniętej administracji, i po wielu innych aspektach. 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 26 Stycznia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Fajna sieć, administracja na najwyższym poziomie, ludzie mili i sympatyczni. Gram na swoim ulubionym serwerze ONLY DD2 Zajebista atmosfera, można się pośmiać. A moi ludzie mili to @ KushMan @ MANIA @ czarnaaa @ DiabliK @ iMm*3r4 @ HTH-Pigula @ Comeback @ Bufen @ old i @ paczajonovicz . Jak o kimś zapomniałem to przepraszam. 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 26 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 14 godzin temu, PawełSzmit napisał: A moi ludzie mili to idę po żelazko nie też jestem dla Cb miły xd w trzech zdaniach : Są tu mili i pomocni ludzie.Słuszna dawka ciekawostek.Panujący wszech i wobec ład i porządek. @ Bufen Ty wiesz jak rozbić bank pnkt. reputacji mah nigga 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 26 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 miła i przytulna atmosfera. Administracja na wysokim poziomie ( są wyjątki).I sporo serwerów 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 26 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 (edytowane) Darmowy cyrk na kółkach. Podział na równych i równiejszych. Ręka rękę myje, kmwtw. Edytowane 26 Stycznia 2023 przez Smerf.LaLuś 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bufen Opublikowano 26 Stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Super atmosfera mili i fajni ludzie jak bym miał wymieniać to było by sporo ludzi co bym wymienił A macie @ MANIA @ paczajonovicz @ iMm*3r4 @ ^Apple^ @ LAN_CIECHOCINEK2K2 @ sh1nga @ Krip @ Drako @ dope 333 @ Comeback @ PeQs @ GrzeN1u @ PawełSzmit @ -slajdeN @ Axelek @ czarnaaa @ Vashka @ FunnyPanda @ FunnyPuma @ Hana_Montana @ Mokry Lemur ! @ paeel @ Nikusiaaa @ ''YAKUZA'' i inni mogę wymieniać i wymieniać ale wszystkich tak samo lubię jak innych przepraszam jak kogoś mordeczki nie oznaczyłem 3 5 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Stycznia 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi