Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - divine

Lukaz

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: divine
Admin banujący:  ADDICTED TO THE DARKKK[t]

Serwer:  StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] [Darmowy SVIP o Godzinie][Nowo Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS:GO | Awanse][Skiny CS:GO][Stattrack][Wygraj SVIP | /konkurs][Leczenie][FreeVipSteam] (de_dust2)
Data zdarzenia:  

26.01.2023 - 21:49:07

Opis sytuacji: Casual ffa fragi. Niezabicie Cię na midzie przy bramie parodia :P
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):  Nie pokazuje wyróżnionego linku  https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www111.zippyshare.com/v/41SDgBLt/file.html

• Sprawiedliwy

zgubiony recoil przy niemal każdym fragu, najbardziej obrazuje to czasówka 15:31, burst 16:01 to w ogóle jakby w próżni się rozszedł
no ale bana dałem za trzęsiawe z 19:32, chłopaki ocenią

+ recydywa na strefie za to samo

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

:NotLikeDuck:

• Użytkownik

Sam aż sprawdzę. Powiem Ci sczerze, że usuwałem config już dużo razy. Mam praktycznie standard. Mogę nawet podesłać.

Może być tak, że mi się żrą configi? Sam mam wrażenie jakbym grał na joysticku. Nie mówię tego dla beki, bo wy byście mi pomogli i ta gierka dla was by też tak dziwnie nie wyglądała. 

Mam tak samo w Globalu, że jak  obniżę standardową wartość m_yaw to myszka/kursor sam chodzi góra, dół na zmianę nawet bez strzelania. Masz jakiś pomysł, gdzie mógłbym tego poszukać?

Nie gra się mi wcale normalnie, bo zwyczajnych fragów nie mogę bez problemu zdobyć, a o full auto to nie wspomnę, bo to graniczy  z cudem, żeby go opanować.

Chciałbym, żeby ktoś z was mi z tym pomógł. 

15:31 - akurat u mnie to wygląda, jak normalna kontrola

Gram na "auto-size" celowniku i 145 fps.

19:32 - chodzi o tego lasta na gali? Zwyczajnie zabity był?

• Ha ha 2

19:20 locki na modelu

19:30

19:45

23 godziny temu, Lukaz napisał:

Mam tak samo w Globalu, że jak  obniżę standardową wartość m_yaw to myszka/kursor sam chodzi góra, dół na zmianę nawet bez strzelania. Masz jakiś pomysł, gdzie mógłbym tego poszukać?

Bez modelów w pobliżu nie widzę takich wariacji więc trochę słabe wytłumaczenie.

• WTF 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]