Użytkownik Muf4$A Opublikowano 26 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Nick z CS:Muf4$A Admin banujący:Bufen Serwer:only dd2 trivor cs 1,6 Data zdarzenia:nie mam jak sprawdzic bo w amx bansach nie wyszukuje mojego bana Opis sytuacji:dostalem bana na 1 dzien wszedlem przypadkowo na serwer myslalem ze dostalem ub po czym po kilku godzinach dostalem bana na zawsze za ab nie mialem pojecia ze istnieje takie cos i bardzo przepraszam za moja nieuwage i lamanie regulaminu i chcialbym prosic o ub nie bedzie wiecej takiej wpadki z mojej strony Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik damianoooooo123456 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 A ja sie wypowiem bo tego dzieciaka sam zgłaszałem że gra na AB.Po pierwszym permie na nick Muf4$A co dostał zmienił nick na RudowozGruzNaDowoz.Gdy dostał kolejnego bana za aktywny na RudowozGruzNaDowoz zmieniał potem na kolejne nicki, a jak go zdemaskowałem i napisałem że go zgłosiłem to uciekał odrazu z servera albo zmieniał na inny nick. 1 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 hehe @ Muf4$A ile cię razy banowali ??? hmmm haha a teraz piszesz odwołanie ?? i nie tylko ja inni też pod innymi nickami dalej wbijałeś niech sobie sprawdzą @ LAN_CIECHOCINEK2K2 czy @ sh1nga czy sam właściciel @ Trivor nie być śmieszny bo wbijasz za każdym razem pod innymi nickami + wiesz co cię zdradziło mikro masz taki głoś czy ja czy inny admin dd2 zaraz by był kolejny ban tyle z mojej strony i myślę że ban zostanie + nie będziesz próbował wbijać po raz kolejny na innych nickach bo też dostaniesz bana pozdrawiam @ Bufen Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Myślę, że wszelkie wątpliwości zostały w tym momencie rozwiane. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi