Sta艂y Bywalec Pawe艂 Szmit Opublikowano 28 Stycznia 2023 Sta艂y Bywalec Udost臋pnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Hej, nie zastanawiali艣cie si臋 dlaczego jest tak du偶o nag艂ych zgon贸w w艣r贸d m艂odych ludzi, szczeg贸lnie sportowc贸w, a jak wiemy sport to zdrowie! To sk膮d tyle nie potrzebnych 艣mierci? Jak uwa偶acie czy to przez 馃拤? Ch臋tnie si臋 dowiem, jakie s膮 Wasze opinie. Bo te dane przera偶aj膮 馃枻 1 Odno艣nik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 28 Stycznia 2023 Premium Premium Udost臋pnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Ja si臋 nie zastanawia艂em, bo moje zainteresowanie sportem ko艅czy si臋 na siatk贸wce kobiet i ich shortach xd no nie pomogie聽 3 Odno艣nik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 28 Stycznia 2023 Torfowisko Udost臋pnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 47 minut temu, Vashka napisa艂: Ja si臋 nie zastanawia艂em, bo moje zainteresowanie sportem ko艅czy si臋 na siatk贸wce kobiet i ich shortach xd no nie pomogie聽 Temu to tylko jedno w g艂owie 聽 A odnosz膮c si臋 do tematu, to te偶 nie pomog臋 bo nie wiem.聽 2 聽 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza
Zas艂u偶ony Andrzej. Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zas艂u偶ony Udost臋pnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Ja k艂uje dupe i nic mi nie jest. To nie przez to.聽 1 1 1 聽 Odno艣nik do komentarza
U偶ytkownik Paeel Opublikowano 28 Stycznia 2023 U偶ytkownik Udost臋pnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Ro艣nij du偶y @ Andrzej. , byle by艣 nie wygl膮da艂 jak kr贸l syntolu聽 No i to by by艂o na tyle.. 聽 Odno艣nik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 3 Lutego 2023 SPONSOR Sponsor Udost臋pnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Odno艣nik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi