Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hana_Montana Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Witam Was serdecznie w naszej kolejnej gazetce. Przygotowaliśmy dla was z całą ekipą Redakcji gazetkę podsumowującą pierwszy miesiąc nowego roku 2023. Wielkie podziękowania też dla naszego grafika za przygotowanie grafik @ marcinek;> Użytkownik Miesiąca Statystyki forum Stan Rekrutacji Ranking wpisów na StrefoBoxie Piosenka Miesiąca Film Miesiąca Gra Miesiąca Sala chwały statystyk serwera Aktualna lista serwerów Top Donatorów Awanse/Degradacje/Rezygnacje Elita Sieci Najaktywniejsi Konkursy Pytania do użytkowników Humor Użytkownikiem miesiąca styczeń został @ LAN_CIECHOCINEK2K2 gratulację! Zapraszamy do składania podań! !Oto nasze podium! „W trójkącie” to nagrodzona Złotą Palmą szalona komedia, której akcja rozgrywa się na luksusowym jachcie, pośród najbogatszych ludzi świata. Gra wydana 13 Stycznia 2023 roku. Najlepsze statystyki były na serwerze DD2 nabite przez @ DiabliK Gratulacje Dziękujemy: @ Martinos.TM., @ ZnQ, @ DiabliK , @ Vashka , @ Lampard Awanse @ DiabliK Właściciel 5vs5 @ M4TEO Admin 5vs5 Degradacje @ Dexter92 Admin OM#1 @ Bufen Opiekun TS3 @ Grubson123 Admin DR+KL @ Błaszczyk Admin Only DD2 @ LLukiś Admin SURF+RPG @ smrk33 Admin SURF+RPG @ Reaper79 Admin DR+KL @ Dziubaa Admin DR+KL @ zyzo Admin Only AWP#2 @ AntyKonfident Admin COD 201 @ tak. Admin COD 201 @ Zmudek Admin COD 201 Rezygnacje @ .vrx Admin OM#2 @ !J0K3R! Admin AIM/AWP @ wujas_ Admin TS3 @ Frankovsky Admin OM#2 @ HABUDDA Opiekun ONLY AWP#2 @ Wika Admin ONLY AWP#2 @ Popek"VooDoo" Admin SURF+RPG @ Forever Redaktor, Admin OM#2 @ bloomy UBT 1.6 @ Łysy_ Admin OM#1 @ Snufap Admin SURF+RPG @ 00PetRRow Admin SURF+RPG 1.Najlepszy administrator: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 2. Najlepszy moderator: @ Drako 3. Najlepszy UBTeam: @ HABUDDA 4. Najlepszy właściciel serwera: @ Trivor 5. Najlepszy opiekun serwera: @ V3nom^^ 6. Najlepszy admin serwera: @ Virtual & @ paeel 7. Najlepszy redaktor: @ Hana_Montana 8. Najlepszy grafik: @ marcinek;> 9. Najbardziej aktywna osoba na forum: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 10. Największy śmieszek: @ Torf 11. Największy spamer: @ Bufen 12. Najbardziej zaufana osoba: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 13. Największy no-life: @ SADZIK 14. Największa mądrala na forum: @ Torf 15. Największy lizus: @ PawełSzmit 16. Pomocna dłoń: @ Andrzej. 17. Najmilszy: @ ^Apple^ 18. Najbardziej poważna/poważny: @ Dusia & @ sh1nga & @ Virtual 19. Największy napinacz na sieci: @ Błaszczyk 20. Największy podrywacz: @ ^Apple^ 21. Najbardziej pracowity: @ Andrzej. & @ LAN_CIECHOCINEK2K2 22. Dama strefy: @ MANIA 23. Gentleman strefy: @ HABUDDA 24. Najlepszy serwer na sieci: Only DD2 W tym miesiącu nie odbyły się żadne konkursy. Zadałem niektórym użytkownikom pytanie "Jakie masz wrażenie po pierwszym miesiącu Nowego Roku ?", a oto ich odpowiedzi: @ marcinek;> Po pierwszym miesiącu tego roku ciężko jest mi ocenić, czy będzie to lepszy rok, bo w sumie nic ciekawego się nie wydarzyło i w moim życiu i ogółem. Patrząc na to, co się działo przez ostatnie 3 lata to albo może być lepszy, albo może być jeszcze większy „cyrk”. @ wujas_ Początek nowego roku zapowiada się bardzo dobrze. W samym styczniu miałem już wiele przyjemnych sytuacji. Z takich najlepszych to oficjalna przeprowadzka na swoje, podwyżka w pracy oraz wizyta kuzyna, którego nie widziałem prawie 4 lata @ Vashka Myślę, że mam ciut lepszy humor i nastawienie do świata albo po prostu mi już wszystko jedno co się stanie. Nic złego ani dobrego się nie wydarzyło, jak to mówią „c*ujowo, ale stabilnie” Pozdro. Policjanci zatrzymują kierowcę: - Panie kierowco, poprosimy dokumenty. Kierowca podaje dokumenty policjantowi. Policjant sprawdza: - W porządku. To jeszcze pan dmuchnie w alkomat. Kierowca dmucha, alkomat pokazuje 0.0 - 0.0? Chyba się zepsuł - mówi jeden z policjantów - Jak to się zepsuł? Dawaj! Drugi policjant dmucha w alkomat: - No i o co ci chodzi?! 2.5! W porządku jest! Przychodzi trup kobiety do lekarza, a lekarz pyta: -Gdzie mi się tu Pani rozkłada w gabinecie ?! A kobieta na to: -A co może mam gnić w poczekalni ?! - Babciu, jak ci smakował cukierek? - pyta Jasio. - Wspaniały był, dziękuję ci. - Dziwne, Ania go wypluła, pies go wypluł, a tobie smakował. 7 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Donek ツ Opublikowano 31 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 (edytowane) Fajnie rozplanowana gazetka. Z chęcią się czytało. Bardzo dobra robota wykonana ze strony redaktorskiej i graficznej! Edytowane 31 Stycznia 2023 przez Doncio 1 1 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 super wyszło wszystko 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 31 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 (edytowane) Wszystko git, ale ta czcionka mogła być inna. Super robota chłopaki! edit. Elegancko 😃 Edytowane 31 Stycznia 2023 przez paeel 2 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Czcionka na telefonie praktycznie nieczytelna, ale doceniam włożoną pracę. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 31 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 podpinam się pod @ sh1nga , czcionka kompletnie nieczytelna + jestem ślepy jak kura na dodatek Oceniając pozostałość, gazetka jak najbardziej posiada fajny design i treściwa. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 31 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Super wyszło 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 31 Stycznia 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Hana_Montana napisał: Witam Was serdecznie w naszej kolejnej gazetce. No siemka. 1 godzinę temu, Hana_Montana napisał: Przygotowaliśmy dla was z całą ekipą Redakcji gazetkę podsumowującą pierwszy miesiąc nowego roku 2023. Wielkie podziękowania też dla naszego grafika za przygotowanie grafik @ marcinek;> Ze względu na to, że w redakcji nie ma jakoś z 50 osób to mógłbyś też je oznaczyć, skoro oznaczyłeś tez i grafika. Do tego fakt, ze piszesz ,,Redakcję'' z wielkiej litery, sądzę że miło będzie równie, gdy napiszesz tak samo z wielkiej litery ,,was". IMO ,,Wielkie podziękowania też dla naszego grafika za przygotowanie grafik'' trochę wyszło Ci tu masło maślane, wystarczyłoby napisać, że dziękujesz mu za wykonaną prace tak jak reszcie ekipy. 2 godziny temu, Hana_Montana napisał: Użytkownik Miesiąca Statystyki forum Stan Rekrutacji Ranking wpisów na StrefoBoxie Piosenka Miesiąca Film Miesiąca Gra Miesiąca Sala chwały statystyk serwera Aktualna lista serwerów Top Donatorów Awanse/Degradacje/Rezygnacje Elita Sieci Najaktywniejsi Konkursy Pytania do użytkowników Humor Rozumiem, że spis treści chcesz wypunktować, ale w tym momencie punktowanie pełni bardziej role ozdobnika, ponieważ nie nawiązuje do punktowanej treści. 2 godziny temu, Hana_Montana napisał: Użytkownikiem miesiąca styczeń został @ LAN_CIECHOCINEK2K2 gratulację! 2 godziny temu, Hana_Montana napisał: Najlepsze statystyki były na serwerze DD2 nabite przez @ DiabliK Gratulacje Oto przykład dwóch gratulacji, które są napisane całkiem różnie. Pomijając już, że jedno ,,gratulacje'' jest z małej litery, a drugie z wielkiej. Dochodzi do tego jeszcze pogrubienie czcionki i brak interpunkcji. Może są to i pierdoły jednak wpływają na ogólny wygląd gazetki, jak mówią diabeł tkwi w szczegółach. 2 godziny temu, Hana_Montana napisał: Niezaktualizowany stan rekrutacji w dzień publikacji gazetki. Czy to kolega nawalił, bo nie wysłał nowego czy Ty jak wstawiałeś nie sprawdziłeś aktualnego stanu rzeczy, nie wiem lata mi to jest nieaktualny i tyle. 2 godziny temu, Hana_Montana napisał: !Oto nasze podium! Ogólnie to.. ranking wpisów sb obejmuję 5 miejsc (w tym również podium), nie rozumiem napisania pod grafiką główną ,,!Oto nasze podium!'' bo ni w oko to nie ma sensu skoro podium obejmuje miejsc 3, a nasz ranking 5 XDD Miło byłoby również jakbyś oznaczył te osoby, jest to w jakiś sposób wyróżnienie. 2 godziny temu, Hana_Montana napisał: Fajnie, że znalazła się jakaś nuta w gazetce, jednak jako czytelnik za cholerę nie wiem czego jest to piosenka, jakiego rankingu czy przez kogo dodana, ponieważ nie jest to oznaczone. 2 godziny temu, Hana_Montana napisał: Awanse @ DiabliK Właściciel 5vs5 @ M4TEO Admin 5vs5 Degradacje @ Dexter92 Admin OM#1 @ Bufen Opiekun TS3 @ Grubson123 Admin DR+KL @ Błaszczyk Admin Only DD2 @ LLukiś Admin SURF+RPG @ smrk33 Admin SURF+RPG @ Reaper79 Admin DR+KL @ Dziubaa Admin DR+KL @ zyzo Admin Only AWP#2 @ AntyKonfident Admin COD 201 @ tak. Admin COD 201 @ Zmudek Admin COD 201 Rezygnacje @ .vrx Admin OM#2 @ !J0K3R! Admin AIM/AWP @ wujas_ Admin TS3 @ Frankovsky Admin OM#2 @ HABUDDA Opiekun ONLY AWP#2 @ Wika Admin ONLY AWP#2 @ Popek"VooDoo" Admin SURF+RPG @ Forever Redaktor, Admin OM#2 @ bloomy UBT 1.6 @ Łysy_ Admin OM#1 @ Snufap Admin SURF+RPG @ 00PetRRow Admin SURF+RPG To samo, brak aktualizacji informacji w dzień publikacji gazetki. . . Awanse i degrady, później elita sieci, miło dla oka jest jak wszystko napisane jest jedną spójną czcionką. IMO 2 godziny temu, Hana_Montana napisał: IMO, tez można ludzi oznaczyć, miła forma wyróżnienia. 2 godziny temu, Hana_Montana napisał: W tym miesiącu nie odbyły się żadne konkursy. I tak i nie, stałym konkursem odbywającym się na forum i to cotygodniowym konkursem jest lotto, można by było wrzucić to tutaj ze względu na to,iż gazetka jest dosyć minimalistyczna w treść. 2 godziny temu, Hana_Montana napisał: Zadałem niektórym użytkownikom pytanie "Jakie masz wrażenie po pierwszym miesiącu Nowego Roku ?", a oto ich odpowiedzi: @ marcinek;> Po pierwszym miesiącu tego roku ciężko jest mi ocenić, czy będzie to lepszy rok, bo w sumie nic ciekawego się nie wydarzyło i w moim życiu i ogółem. Patrząc na to, co się działo przez ostatnie 3 lata to albo może być lepszy, albo może być jeszcze większy „cyrk”. @ wujas_ Początek nowego roku zapowiada się bardzo dobrze. W samym styczniu miałem już wiele przyjemnych sytuacji. Z takich najlepszych to oficjalna przeprowadzka na swoje, podwyżka w pracy oraz wizyta kuzyna, którego nie widziałem prawie 4 lata @ Vashka Myślę, że mam ciut lepszy humor i nastawienie do świata albo po prostu mi już wszystko jedno co się stanie. Nic złego ani dobrego się nie wydarzyło, jak to mówią „c*ujowo, ale stabilnie” Pozdro. Noo tu niestety, ale treść nie jest minimalistyczna a wręcz uboga.. 3 odpowiedzi przy dosyć dużej grupie aktywnej na co dzień na forum to bardzo mało, albo skleroza o wysłaniu pytania wystarczająco wcześnie, albo lenistwo. 2 godziny temu, Hana_Montana napisał: Policjanci zatrzymują kierowcę: - Panie kierowco, poprosimy dokumenty. Kierowca podaje dokumenty policjantowi. Policjant sprawdza: - W porządku. To jeszcze pan dmuchnie w alkomat. Kierowca dmucha, alkomat pokazuje 0.0 - 0.0? Chyba się zepsuł - mówi jeden z policjantów - Jak to się zepsuł? Dawaj! Drugi policjant dmucha w alkomat: - No i o co ci chodzi?! 2.5! W porządku jest! Przychodzi trup kobiety do lekarza, a lekarz pyta: -Gdzie mi się tu Pani rozkłada w gabinecie ?! A kobieta na to: -A co może mam gnić w poczekalni ?! - Babciu, jak ci smakował cukierek? - pyta Jasio. - Wspaniały był, dziękuję ci. - Dziwne, Ania go wypluła, pies go wypluł, a tobie smakował. Nabijanie treści w gazetce humorem to samo w sobie jest żartem XDD Trochę za dużo, jeden dobry wystarczy. Tyle ode mnie, miło było poczytać 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 31 Stycznia 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 11 minut temu, Smerfetka.LaLka napisał: Oto przykład dwóch gratulacji, które są napisane całkiem różnie. Pomijając już, że jedno ,,gratulacje'' jest z małej litery, a drugie z wielkiej. Dochodzi do tego jeszcze pogrubienie czcionki i brak interpunkcji. Czepiasz się o takie pierdoły, na które tylko ty patrzysz to nie jest jakaś rozprawka na studia tylko gazetka, gdzie mogą pojawiać się jakieś mini błędy, bo nigdy nic nie będzie idealne. 17 minut temu, Smerfetka.LaLka napisał: tez można ludzi oznaczyć, miła forma wyróżnienia. To już jest mój wybór czy oznaczę, czy nie jakbyś ty wstawiała to być mogła oznaczyć, a ja uznałem to za zbędne, bo widać wszystko na obrazku. Ale dzięki za rady pozdrawiam PS stan rekrutacji poprawiam mój błąd i kolegi który dał grafikę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 31 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Gazeta dobrze zrobiona. Widać włożoną pracę i za to plusik 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Na chuj to zostało zamknięte @ Hana_Montana ? Jakoś każda inna gazetka była dłużej otwarta?! Forum jest dla użytkowników, aby się udzielali, wyrażali swoją opinię oraz komentowali dostępne treści!! To chyba jasne czy nie za bardzo?! 2 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 1 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Dobra robota! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 1 Lutego 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 I jak tu nie być tak aktywnym jak forum takie fajne. Super robota! 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 1 Lutego 2023 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Exxxxtra, mi się podoba. Brawo! 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 1 Lutego 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Gazetkę miło się czytało i dziękuję za uwzględnienie w niej mnie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Exsecratio Opublikowano 1 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Ale pracy włożone! Glanc 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 8 Lutego 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Bardzo ładnie wykonana robota brawo! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik .niktwazny Opublikowano 8 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 dobrze wyszło mi się gazetka bardzo podoba. DOBRA ROBOTA ! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 28 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi