Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - M4TEO

M4TEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Imię: Mateusz.
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Cześć, chciałbym zostać opiekunem głównie z powodu, iż chcę pilnować adminów, oraz porządku na serwerze, chcę zobaczyć się w tej bardzo wymagającej roli, nigdy opiekunem nie byłem, a lubie przyjmować nowe wyzwania.
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:  5v5
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Niestety, nigdy.
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): (7) 
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak (już ugadane z torfem :kekw:)
Link do profilu steam:  https://steamcommunity.com/profiles/76561198359813161/
Coś o sobie: No co, Jestem Mateusz, mam 15 lat, skromny chłopak spod warszawy, moją jedną z pasji jest granie w szachy, lubię sobie pograć w Csa, oraz w inne gierki, od czasu do czasu lubię sobie popływać, pojeździć na rowerze (oczywiście nocami), oraz pooglądać filmy z rodziną <3.

Mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie mojego podania 

@ michuu  No to tak. Na starcie mówię że krytykę przyjmuję, ale nie jak pół informacji to są czyste bujdy.
Zacznijmy od "Ślepych wpisywanek na Tak" Nie daje zawsze na tak, poza tym nigdzie nie jest napisane że nie można tego robić.
Mówisz o braku racjonalnego myślenia? niby dlaczego? To właśnie teraz ty pokazujesz swój brak logicznego myślenia, Argumentujesz "brak racjonalnego myślenia", wpisywaniem ludziom głosów na tak czy na nie z serwera na którym sie nie gra?
No prosze cię :kekw:.
Piszesz coś o błędach w pisowni, nie wydaje mi się że kiedyś popełniłem jakis taki wielki błąd, jeśli tak, to podeślij z 3 screeny gdzie taki popełniłem.
a z wiekiem to nie komentuje.

Pozdrawiam :)

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Fuu 1
  • Tak sobie 1

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Użytkownik

+/-  wiek

+ gt

+sm

+ byl adminem duzo razy

+argumenty 
Jestem na tak mateo to dobry czlowiek o dobrych zamiarach <3 

Edytowane przez Dziubaa
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

+ za wsparcie finansowe 

+ GT 

+ Super człowiek w ciągu roku przebył wielką zmianę, dobry do rozmowy i pomocy innym 

+ Argumenty 

Jestem na tak! Mam nadzieję że się powiedzie

• Dzięki 1
  • Zasłużony

+ Wsparcie finansowe 

+GT 

- Podanie (Mogłeś się chociaż postarać a nie napisać to w 2 minuty i dodać kolorki byle jakie zawiodłem się :pepeD:)

+ Brak opiekuna 

Na tak 

• Trzymaj się 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik

+Wsparcie finansowe

+Aktywność na forum i serwerze

+Brak opiekuna

+/-Wiek

-Podanie

-Brak doświadczenia, ale od czegoś trzeba zacząć

Na tak

• Trzymaj się 1

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

• Użytkownik

+wsparcie winansowe 

+gt

+argumenty

+/-wiek

Jestem na tak znam do dużo czasu i wydaje mi sie że bedzie z niego super opiekun <3

• Trzymaj się 1
  • yeezybeing

wiek +/-

całokształt podania -

brak doświadczenia -

składka +

sm +/- , coś mi tu śmierdzi ale no niech będzie

Kończąc samo punktowanie, oraz przy użyciu racjonalnego myślenia, zwyczajnie nie nadajesz się aktualnie na to stanowisko. Ledwo co masz tam admina, dochodzą jeszcze do tego dwa inne serwery oraz twój jednak wątpliwy wiek.

Jednak nie tylko o brak doświadczenia i wiek tu chodzi, od dłuższego czasu przy wielu twoich wypowiedziach zauważam również albo brak jakiegokolwiek racjonalnego myślenia i dawania często ślepo większość na tak - gdzie przeważająca ilość nie dotyczy nawet serwerów na których grasz.Dochodzi do tego masa popełnianych błędów w pisaniu itp itd, ja rozumiem że to jest podanie na rangę stricte serwerową, ale wg mnie na to podanie trzeba tak jak już wyżej wspomniałem patrzeć racjonalnie. To, że koledzy wyżej dali Ci na tak bo nie potrafią ocenić nawet samego podania, to nie znaczy że rzeczywiście się nadajesz, co ja mogę więcej powiedzieć: Nie jest to żaden hejt i nie odbieraj tak tego, wg mnie to nie jest moment dla Ciebie na rangę tego typu. Posiedź trochę na tym co masz i wtedy myśl. Pozdro :zaba:

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1

• Użytkownik

- brak doświadczenia
+ wsparcie finansowe
- pchasz się na rangi
- Serwer jest nowy, i potrzebuje opiekuna, ale  nie widzę Cię na chwile obecną na tej randze, nie przekonuje mnie w ogóle twoje podanie
Na nie.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

+/- wiek

+wsparcie

-nie mial opiekuna

+brak opiekuna na serwerze

+argu 

cos od siebie: cos nie cos potrafi mysle ze jak by mial opiekuna no to mozliwa szansa ze bedzie ogarnial chce on sprobowac czegos nowego myśle że jako opiekun bedzie mu troche ciezko ale zadna przeszkoda go nie powstrzyma <3

jestem na tak

Edytowane przez Suchy11440
  • Trzymaj się 1
  • Torfowisko

Przyjmuje na okres próby, zgłoś się do mnie na pv w celu dopełniania dalszych formalności // odbierz range w dziale. 

• Lubię to! 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]