Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - Smerf.LaLuś

Smerf.LaLuś

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

saaaaMinimalnie 18 lat +
10 dni online +
Minimalnie 300 postów +
Rozpoznawalność oraz aktywność +
Znajomość ortografii i zasad pisowni +
Wysoka kultura osobista +
Brak ostrzeżeń na koncie +

1. Imię: Mateusz
2. Wiek: 25
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Jestem osobą pracującą, więc jest to w głównej mierze od tego zależne. Śmiem twierdzić, iż dam radę poświęcić na to dwie godziny dziennie. Oczywiście jest to czas szacowany w zależności od dnia, obowiązków na forum jak i obowiązków domowych. W sytuacjach kryzysowych nawet w pracy mam możliwości niesienia pomocy, gdy będzie taka potrzeba.
4. Co chciałbyś zmienić: Ściągnąć kurz z regulaminów, które nim dobrze obrosły. Przykładem może być aktualna propozycja złożona przeze mnie >KLIK<.  Chciałbym też zwrócić większą uwagę na kulturę wypowiedzi użytkowników oraz osób funkcyjnych.
5. W czym chciałbyś pomóc: We wszystkich podstawowych i nie tylko podstawowych obowiązkach Moderatora. Otwarty nabór jest jednoznaczny z potrzebą dodatkowych rąk do pracy, które zgłaszam w pełnej gotowości.
6. Dlaczego akurat ty: Przez lata spędzone na forum, wykształciłem w sobie niezbędne cechy do bycia idealnym Moderatorem, między innymi takie jak: posiadanie i okazywanie szacunku, posiadanie własnej niezależnej opinii ukształtowanej na podstawie dowodów i argumentacji w danej sprawie, nie ponoszenie się emocjom oraz wysoką i niezachwianą cierpliwość.
7. Staż na forum: Rejestracja -  22 Kwietnia 2020 | Czas na forum - 17d 10h 6m 5s
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak, nawet na tej sieci.

@ Drako  Aktywność ≠ Rozpoznawalność, dlatego jest to to w jednym punkcie, jednak napisane osobno. Poprzez udzielanie się na forum czy pisanie na sb mogę być rozpoznawalny, ale aktywność jest to bardziej czas spędzony na forum w którym przeglądasz dane tematy, niekoniecznie je komentując. Spłycając to do jednego śmiało można powiedzieć, że nawet kilka osób z Administracji Wyższej ma słabą aktywność, bo się nie udziela. 

Spoiler

Według tej logiki mógłbym przez rok codziennie wchodzić na forum, czytać każdy temat, ale nie dodać żadnego posta i byłbym jednym z najbardziej aktywnych użytkowników.

Jeśli miałbyś wiedzę odnośnie tego co się dzieje na forum, poprzez jedynie przeglądanie go, miałbyś po prostu jakąś aktywność. Na aktywność składa się kilka czynników, m.in. te które zacytowałeś z mojej wypowiedzi u kogoś w podaniu ,,Aktywność to nie tylko czas spędzony tutaj, ale jeszcze jakieś zaangażowanie i aktywność w czymkolwiek" - czyt. Aktywność to czas spędzony tutaj, zaangażowanie i aktywność w czymkolwiek w kwestii wypowiedzi. Stąd moje porównanie, że poprzez spłycanie tego do samych postów, kilka osób z Administracji ma słabą aktywność. Patrząc nawet na pracę Moderatora, czy Moderator nie wypowiadający się w tematach redakcji, przywitaniach itd., jednak zamykający wszystkie tematy, pilnujący przestrzegania regulaminu i wypełniający resztę swoich obowiązków jest aktywny czy nie?
-
@ Torf  

10 godzin temu, Torf napisał:

- Aktywność, twoja aktywność skończyła się tak naprawdę od twojej rezygnacji. Od tamtego czasu wbijasz na forum bardzo rzadko, a jak już jesteś to jedyne co robisz, to prowadzisz zbędne dyskusje na ChatBoxie, oraz prowokujesz innych użytkowników. 

Zbędne dyskusje, prowokowanie innych użytkowników.. słowa puszczone na wiatr. Jesteś Moderatorem SB, jeżeli zauważyłeś u mnie takie, a nie inne zachowania, dlaczego nie dostałem nawet najmniejszego upomnienia?

- Zachowanie, mam wrażenie że od twojej rezygnacji zmieniło się ono o 90°. Jako moderator wyglądało to całkiem inaczej, zachowywałeś się normalnie, lecz w ostatnim czasie mogę napisać że wręcz cię nie poznaje :Kappa:

Zdefiniuj ,,Normalne zachowanie" i porównaj to mojego obecnego, ciekawi mnie Twój pogląd na to.

- Bezstronność - W ostatnim czasie, dość dobrze starałem się obserwować twoje zachowanie. Między innymi po twoich wpisach na ChatBoxie itp, itd. Po tym wszystkim śmiało mogę wywnioskować że wszystkich traktujesz inaczej. Widać że zrobiłeś sobie podział użytkowników, lepszy - gorszy. Pokazują to między innymi rozmowy z twoimi "kolegami" :tf: Oraz jak traktujecie innych użytkowników. Moderator powinien być osobą bezstronną, nie trzymać żadnej strony oraz wszystkich traktować równo! 

W ostatnim czasie obserwujesz moje zachowanie, między innymi po moich wpisach i czym jest to ,,itp, itd." skoro post wyżej Drako napisał, że nie mam aktywności w tematach XD Podział użytkowników? Jeśli kogoś znam dłużej to wiadomo, że rozmowa wygląda inaczej niż z nowo poznaną osobą. Również nie wiem, kogo nazywasz moimi ,,kolegami", nie wiem jak Ty, ale ja kolegów w internecie nie szukam.
## Podsumowując jeśli twierdzisz, że prowokuje innych użytkowników i nie dostałem za to nawet żadnego upomnienia to są dwie opcje:
1. Po prostu zwyczajnie kłamiesz i koloryzujesz swoją opinię w negatywny sposób.
2. Nie wykonujesz poprawnie swoich obowiązków jako Moderator SB.

Edytowane przez Smerf.LaLuś
  • Super 3
  • Trzymaj się 1
  • Ha ha 3
  • Wow! 1
  • Fuu 1

"The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." 

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." 

• Sponsor
SPONSOR
21 godzin temu, Smerf.LaLuś napisał:

Rozpoznawalność oraz aktywność +

No coś mi się nie wydaje. Do nie dawna Twoja aktywność głowie opierała się na dodaniu jednej odpowiedzi na miesiąc w pytaniu dnia, czy zagadce, co za tym idzie - kojarzyć Cię będą główie starzy użytkownicy.

Nic do Ciebie nie mam, pamiętam, że byłeś dobrym moderatorem, wręcz świetnie się do tego nadajesz, ale ta aktywność. Wystarczy wejść na twój profil i na samej pierwszej stronie jest więcej tematów z przed 3 dni niż ostatnich 7 miesięcy, bo najstarszy temat jest z 29 czerwca. Jestem na nie.

Spoiler

image.png.662cebe59542c0231549d155c7f2117a.png

//edit

Cytat

ale aktywność jest to bardziej czas spędzony na forum w którym przeglądasz dane tematy, niekoniecznie je komentując.

No po prostu nie. Według tej logiki mógłbym przez rok codziennie wchodzić na forum, czytać każdy temat, ale nie dodać żadnego posta i byłbym jednym z najbardziej aktywnych użytkowników.

Posłużę się fragmentem twojej wypowiedzi pod podaniem na moderatora od użytkownika "niktważny" 

Cytat

Aktywność to nie tylko czas spędzony tutaj, ale jeszcze jakieś zaangażowanie i aktywność w czymkolwiek

Cytat

Spłycając to do jednego śmiało można powiedzieć, że nawet kilka osób z Administracji Wyższej ma słabą aktywność, bo się nie udziela. 

Tak, są osoby które mają bardzo słabą aktywność, a są takie które mają słabą aktywność bo więcej robią za kulisami.

//edit

Cytat

czyt. Aktywność to czas spędzony tutaj, zaangażowanie i aktywność w czymkolwiek w kwestii wypowiedzi.

No właśnie, u Ciebie tego nie widać.

Cytat

Stąd moje porównanie, że poprzez spłycanie tego do samych postów, kilka osób z Administracji ma słabą aktywność.

No bo ma słabą aktywność, napisałem to już wyżej.

Cytat

Patrząc nawet na pracę Moderatora, czy Moderator nie wypowiadający się w tematach redakcji, przywitaniach itd., jednak zamykający wszystkie tematy, pilnujący przestrzegania regulaminu i wypełniający resztę swoich obowiązków jest aktywny czy nie?

No oczywiście, że tak, ponieważ bierze czynny udział w życiu forum. U Ciebie tego nie widać.

To moja ostatnia odpowiedź pod tym tematem, nie chce robić tu spamu.

• Lubię to! 1
  • Wow! 1
  • Tak sobie 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Torfowisko

- Aktywność, twoja aktywność skończyła się tak naprawdę od twojej rezygnacji. Od tamtego czasu wbijasz na forum bardzo rzadko, a jak już jesteś to jedyne co robisz, to prowadzisz zbędne dyskusje na ChatBoxie, oraz prowokujesz innych użytkowników. 

- Zachowanie, mam wrażenie że od twojej rezygnacji zmieniło się ono o 90°. Jako moderator wyglądało to całkiem inaczej, zachowywałeś się normalnie, lecz w ostatnim czasie mogę napisać że wręcz cię nie poznaje :Kappa:

- Bezstronność - W ostatnim czasie, dość dobrze starałem się obserwować twoje zachowanie. Między innymi po twoich wpisach na ChatBoxie itp, itd. Po tym wszystkim śmiało mogę wywnioskować że wszystkich traktujesz inaczej. Widać że zrobiłeś sobie podział użytkowników, lepszy - gorszy. Pokazują to między innymi rozmowy z twoimi "kolegami" :tf: Oraz jak traktujecie innych użytkowników. Moderator powinien być osobą bezstronną, nie trzymać żadnej strony oraz wszystkich traktować równo! 

Do plusów mogę zaliczyć: 

+ Wiek 

+ Wymagania 

+ Dobra znajomość interpunkcji oraz języka Polskiego. 

Oczywiście jestem na NIE  

• Lubię to! 3
  • Ha ha 3
  • Przykro mi 1
  • Fuu 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• yeezybeing

Witam

Z racji, że nie spodziewałem się podania powrotnego akurat z twojej strony, w sumie pewnie mało kto się spodziewał z racji tego co oznajmiłeś w ostatniej rezygnacji z tej posady, to też wtrącę coś od siebie. Będę tutaj odnosić się trochę do odpowiedzi osób wyżej, z racji że swoją rację też mają - jednak w 100% nie mogę się tutaj z ich opiniami zgodzić.

Pierwszą rzeczą, jak wszyscy wiemy rzeczywiście bardzo ważną, a szczególnie jeśli chodzi o nie oszukujmy się dość wysokie stanowisko moderatora jest aktywność. Mówiąc o aktywności, tak jak w poprzednich wypowiedziach wspomiano, najlepiej gdyby właśnie ten aspekt nie wyglądał w sposób "odpowiem coś raz na czas w jakimś tam dziale i będzie git", rzeczywiście jest tutaj sporo racji, jednak osobiście uważam, że skoro podania na moderatora zazwyczaj trochę czasu stoją, to przez ten czas będzie jeszcze sporo okazji, aby się wykazać - przecież nikt nie powiedział że podanie od razu będzie skazane na negatyw i odrzucone bo czegoś brakuje. Szczególnie że tak jak wspomniałem, aktywność jest to cecha, którą nawet w ciągu powiedzmy tych 2 tygodni nawet można poprawić. Oczywiście poprawić, a poprawić i utrzymać po ewentualnym otrzymaniu rangi to nie to samo. Uważam jednak - patrząc z doświadczenia gdy fluxik był modem, to wszystko pod tym względem jednak trzymało się na mniej więcej git poziomie przez naprawdę długą ilość czasu podczas posiadania owej rangi.

No i jeśli już wspomniałem o doświadczeniu, to nie będę się jakoś specjalnie rozpisywał. Każdy kto był za kadencji fluxa na forum dobrze wie, że tak naprawdę był on chyba jedną z bardziej rzetelnych osób w swoich obowiązkach. Pomimo że wielu użytkowników można powiedzieć nie przepadało za nim, czy zwyczajnie nie lubiło, to było to spowodowane głównie tym, że był on dość surowym moderatorem, ale zadajmy sobie pytanie: Czy to źle? Nie. Myślę, że moderator musi potrafić bez skrupułów ukrócić daną osobę jeśli jest taka potrzeba, czy to na CB czy też zwyczajnie pod jakimś podaniem/skargą itp itd. To jest umiejętność która jest na duży plus u tego właśnie użytkownika. 

Cytat

- Bezstronność - W ostatnim czasie, dość dobrze starałem się obserwować twoje zachowanie. Między innymi po twoich wpisach na ChatBoxie itp, itd. Po tym wszystkim śmiało mogę wywnioskować że wszystkich traktujesz inaczej. Widać że zrobiłeś sobie podział użytkowników, lepszy - gorszy. Pokazują to między innymi rozmowy z twoimi "kolegami"  Oraz jak traktujecie innych użytkowników. Moderator powinien być osobą bezstronną, nie trzymać żadnej strony oraz wszystkich traktować równo! 

Tutaj Cytując Torfa, widzę że zwyczajnie napisał kolokwialnie mówiąc pierdoły. Kompletnie nie rozumiem z jakiej okazji ma on takie zdanie na temat bezstronności fluxa, ale jest to wg mnie całkowicie zbędna wypowiedź. W dodatku fałszująca rzeczywistość. Wiadomo, że jeśli ktoś zna się z kimś dłużej to będzie w pewnym sensie bardziej przyjazny dla niego itp itd. Nie przesadzajmy jednak i nie mówmy o tym w taki sposób w jaki przedstawił kolega i jego wypowiedź zacytowana tutaj. Moim zdaniem jest to szukanie minusa na siłę, bo jeśli chodzi o bezstronność to osoba pisząca to podanie nigdy nie miała z tym problemu oraz nadal nie ma :feelswinkman:.

Pozostaje jeszcze temat tego zachowania. Wydaje mi się, że tutaj również jakoś wiele się nie zmieniło i ponownie kompletnie nie rozumiem tego, dlaczego tak właściwie w ogóle zostało to tutaj wspomniane. Wątpie, żeby dorosła osoba, która była zawsze stanowcza i rozsądna zmieniła swoje zachowanie nagle w tak krótkim czasie, zwyczajnie nie zgadzam się z tym.

Nie będę tutaj punktować wymagań, bo jedyne które jest do poprawy wspomniałem wyżej, reszta myślę raczej na +. 

Podsumowując krótko, lecz zwięźle mogę stwierdzić, że jest to osoba godna zaufania oraz tak wysokiej rangi, jednakże przyznając rację kolegom wyżej aktywność podczas gdy podanie będzie oczekiwało jest do poprawy. Masz sporo czasu na to aby poprawić to, z czym kiedyś nie miałeś większego problemu - jeśli to się poprawi oraz utrzyma przez dłuższy czas to myślę że powrót będzie jak najbardziej realny.

Narazie neutral, z lekkim naciskiem na tak, powodzenia :zaba:

• Lubię to! 4
  • Tak sobie 1

• Użytkowniczka

A no mogę, to też się wypowiem, prostując od razu to co osobnik wyżej zrobił co nieco delikatnie.. 

7 godzin temu, Torf napisał:

Od tamtego czasu wbijasz na forum bardzo żadko, a jak już jesteś to jedyne co robisz, to prowadzisz zbędne dyskusje na ChatBoxie, oraz prowokujesz innych użytkowników. 

A więc, ogólnie na forum jesteśmy obydwoje bardzo często, czym innym jednak jest brak aktywności podczas przeglądania tematów itp. Co do zarzutu o prowokowaniu innych użytkowników.. nie wiem czy jesteś już odklejony totalnie czy co, ale jeżeli tak jak już Michu wspomniał wyżej w kwestii stronniczości, jest różnica pomiędzy osobami które znają się x lat, to wygląda ta rozmowa co nieco inaczej, chętnie zobaczę jakiekolwiek dowody które pokazują jak Fluxx bezpośrednio dopierdolił się do kogoś nowego, był wobec takiej osoby chamski czy jakkolwiek ją prowokował. Postawmy też kwestie SB wprost, mówisz o zbędnych dyskusjach, tak właśnie od tego Panie Moderatorze StrefoBoxa on jest, jakbyś jeszcze nie zauważył. Prowadzi się na nim luźne rozmowy, wymienia opinie, a także o cos można zawsze zapytać co jest pośrednio lub bezpośrednio związane z forum, ponieważ zawsze osoby funkcyjne czy osoby, które dobrze znają forum pomagają tam znaleźć nowym użytkownikom dany dział czy inne pierdoły. 

Obstawiam, że jesteś tutaj jedną z ostatnich osób, które mają wiedzę aby wypowiedzieć się o Fluxxie w kwestii zachowania. Wynika to z prostego rachunku, robiłeś z siebie na tyle długo pajaca podczas jego kadencji Moderatora, że w sumie nikt z osób które były wtedy mocno aktywne na forum nie traktowały Cię poważnie, ale wynikało to tylko i włącznie z Twojego własnego życzenia. Co zresztą nie zmieniło się po tym, jak nagle dostałeś kolorek, pamiętaj na szacunek pracuję się zachowaniem a nie rangą. Więc nie dziw się, że ktoś nie bije Ci nagle pokłonów, bo jesteś zielony XDD I to, że ktoś nie ma szacunku do Ciebie, nie znaczy że nie ma go do innych. (Pominę fakt tego, że jeżeli chcesz komuś powiedzieć, że zmienił się w Twoim mniemaniu nie do poznania to piszę się, że zmienił się o 180°... To taka drobna koleżeńska korekta :))

- Bezstronność - W ostatnim czasie, dość dobrze starałem się obserwować twoje zachowanie. Między innymi po twoich wpisach na ChatBoxie itp, itd.

,,itp, itd'' 

Nie wiem do czego nawiązujesz tutaj, bo w sumie chyba chciałeś dodać treści merytorycznej, że ta wiedza nie jest wzięta tylko z SB, ale napisałeś wyżej że osobnik w podaniu ma zerowa aktywność poza SB.. Więc nie dodawaj sobie w pięty sformułowaniem ,,itp, itd'', jeżeli stwierdzasz to po kilku wpisach na SB, będąc do tego sam uprzedzony co do niego. 

Widać że zrobiłeś sobie podział użytkowników, lepszy - gorszy. Pokazują to między innymi rozmowy z twoimi "kolegami" :tf: Oraz jak traktujecie innych użytkowników.

Jeżeli dobrze sama zaobserwowałam, rozmowy Fluxxa z jego ,,kolegami'' to rozmowy z osobami wyżej ranga na forum niż Ty (w większości). Jeżeli uważasz, że moderator nie powinien tak dzielić ludzi, to uważam ze tym bardziej nie powinna robić tego osoba z raną jeszcze wyższa. Nie widzę jednak, abyś poruszył ten temat w skargach czy gdziekolwiek indziej, więc uważam Twój argument za totalnie wyciągnięty z dupy tak jak całą resztę.. 

Moderator powinien być osobą bezstronną, nie trzymać żadnej strony oraz wszystkich traktować równo!

TAK! Dlatego to właśnie Ty, po tym jak Fluxx po dłuższej nieobecności napisał coś na SB i w owej rozmowie z innym użytkowaniem podśmiechiwali się z Ciebie, wyjebałeś mu 12h blokady na SB (i to tylko jemu). Masz racje, to była totalnie adekwatna kara nałożona bez uprzedzeń co do niego, jako do osoby. Wcale nie była to zemsta, za to że kiedyś dostawałeś warny, jak notorycznie wyzywałeś go na SB i to podczas jego nieobecności. Jesteś pierdolonym hipokrytą.. I dalej nie umiesz pisać i walisz błędami ortograficznymi.. widzę kolor mózgu Ci nie przyniósł. 

Tyle co do Ciebie :) 

Co do Ciebie Fluxx i Twojego podania, zgadzam się tak samo z @ michuu jak i @ Drako , jako Moderator było dobrze, ale Twoja aktywność w tym momencie leży. Sądzę, że masz czas do werdyktu, aby to naprawić i pokazać zaangażowanie w życie forum. Reszta oczywiście na tak.

Na tak, jak poprawi aktywność. 

Edytowane przez Smerfetka.LaLka
  • Super 1
  • Dzięki 2
  • Trzymaj się 1
  • Ha ha 5
  • Fuu 1

1239480209_giphy(2)(2).gif.20c2f919084231ae7f59b3707bf71c06.gif

• Użytkownik

Jestem na tak
Wiek +
Doświadczenie jako moderator + 
Spełniasz wszystkie wymagania +
Według mnie jeden z obecnie lepszych kandydatów na tą rangę, powodzenia 

popraw aktywnosc tylko :kekw:

Edytowane przez mati
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Premium
Premium

Jesteś doświadczonym Moderatorem i na pewno na tej funkcji sprawował byś się dobrze jak dawniej to robiłeś ale posypała się po całości Twoja aktywność.

Dla mnie nie ma czegoś takiego jak poprawa aktywności bo oceniany jesteś z tego jaka ona jest do momentu złożenia podania.I nagła aktywność po złożeniu podania nie zmieni tego, jaka ta aktywność faktycznie jest. @ Smerfetka.LaLka sama o tym wspomniała a myślę, że zna Cię najlepiej z nas wszystkich.

Smerfuś przedstawię Twoją aktywność do momentu podania, bo nie rzucam słów na wiatr.Chronologicznie : 26.01, 14.01, 11.01, 06.01, 04.01. Tyle na ten rok, ubiegły 14.09, 06.08, 05.07.2023 itd.

Ustabilizuj aktywność, wtedy będziemy rozmawiać.

Na ten moment na Nie

• Lubię to! 1

1689091415_undefined-Imgur(1).gif.b5364a1feca939e5f68e97fc3b4adb1f.gif

• Strefowicz

A więc tak szczerze się wypowiem...

Flux jesteś ogarniętą i pomocną osobą ,masz spore doświadczenie w byciu moderatorem, ale jeden minus jest twoja aktywność, a co do podania masz ode mnie zielone światło okres próbny, mam nadzieje, że poprawisz aktywność. Powodzenia:BloodTrail:

• Zasłużony

"Raczej nie jestem zwolennikiem odpowiadania w podaniu, ale cóż."

Skoro nie jesteś zwolennikiem jak to napisałeś, to po co odpowiadasz na posty zamieszczone poniżej swojego podania?. Bo trochę tego teraz nie rozumiem każdy tutaj ma prawo do wyrażenia swojej opinii na temat danej osoby, więc te odpowiedzi w samym podaniu trochę są nie na miejscu moim zdaniem. 

W ciekawostkach o moderacji napisałem, że byłeś moim faworytem, ale napisałem tak, ponieważ podanie widziałem wtedy pierwszy raz jak było "czyste i przejrzyste" bez odpowiedzi na opinię zamieszczone pod podaniem. A teraz jak tak patrzę na to podanie, to zrobił się niezły burdelik. Zaznaczę jeszcze raz każdy ma tutaj prawo do swojej opinii i nie zawszę każdy będzie zgadzał się z opinią drugiego także krytykę też trzeba umieć przyjąć na klatę, a tutaj pokazałeś, że nie bardzo jednak umiesz.

Chyba jednak coś się zmieniło od twojej rezygnacji, bo z tego co pamiętam zawsze miałeś twardszą rękę niż inni i nigdy nie dałeś sobie w kaszę dmuchać, a tutaj jednak trochę mnie to zaskoczyło, że dałeś się tak ponieść emocjom i zacząłeś odpowiadać na wypowiedzi w swoim podaniu. 

Mimo tej "wpadki" z tymi odpowiedziami nie zepsuło dla mnie to aż tak całokształtu.  Moderatora już miałeś problemów z tego co wiem z tobą nie było i na randze sobie radziłeś, także ktoś taki jak ty na pewno nam pomoże. 

Dla mnie jesteś faworytem w tej rekrutacji zaraz po tobie jest hk. wasza dwójka póki co moim zdaniem najbardziej nadała by się na Moda. Ty nadrabiasz doświadczeniem i ogarem ( chociaż za te odp na posty, to takie 2/10 ), a hk. chęciami także któregoś z was widziałbym u nas w ekipie. 

Ode mnie małe tak. 

• Lubię to! 2

spacer.pngspacer.png

• Użytkowniczka

+Wiek

+/- Podanie

– Aktywność Tak naprawdę bardzo słaba aktywność jak dla przyszłego moderatora.

+ Doświadczenie

– Zachowanie zauważyłam, że twoje zachowanie jest nieraz nie za fajne na sb, czy też w jakichś tematach.

Jestem niestety na nie.

• Ha ha 3
  • Tak sobie 1

:heart:amelia.gif.8535766efe5ade6f890607925e67a3ff.gif:heart:

• Premium
Premium

+Wiek 
+/- Podanie
-Aktywność ( znikoma )
-Kultura (Bardziej chodzi o wszczynanie walk na cb, nie koniecznie miłych)

W dniu 1.02.2023 o 00:22, Smerf.LaLuś napisał:

między innymi takie jak: posiadanie i okazywanie szacunku, 

Okazujesz szacunek ? xD.
image.png.acdb524396d2a085326ee17d3f614814.png
A to tylko jedno 
(Nie chcę mi się szukać na cb jak "okazujesz szacunek dla innych ludzi (wraz ze swoimi kolegami)"

Dochodzi jeszcze bezstronność.
@ Torf  bardzo dobrze to ujał, Traktujesz jednych lepiej, drugich gorzej, jest to zauważalne na przykładowym chat boxie. 

Zdecydowanie na
Nie

Nie przyjmij tego jako hejtu, ale jako szczerą opinię z mojej strony :D 

Edit//: Zapomniałem dopisać, iż obserwowałem twoje zachowanie bacznie przez jakiś czas, i szczerze mówiąc wachałem się czy dać na tak czy nie, ale po twoim zachowaniu zauwazalnym na samym chat boxie i wpisach w podaniu, jestem gotowy stwierdzić ze nie nadajesz się na te rolę.

Pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • Tak sobie 1

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Zasłużony

Nie przekonuje nas twoja kandydatura, popraw aktywność i pokaż nam, że znowu Ci zależy. Odrzucam

• Super 1
  • Tak sobie 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]