Sponsor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Drako Opublikowano 2 Lutego 2023 SPONSOR Sponsor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Twój nick: Nick oskarżonego: @ vinaif Powód skargi: Olewanie obowiązków / Nadużywanie uprawnień, do ukrywania niewygodnych postów / Brak umiejętności przyjmowania krytyki. Opis sytuacji: 1. Pół miesiąca temu na oskarżonego została napisana skarga o niewstawianie tematów w redakcji. Od tamtego czasu nic się nie zmieniło. Pomimo iż oskarżony regularnie wchodzi na forum, nie wstawia praktycznie żadnych tematów, wszystko robią za niego pozostali redaktorzy, a jak już zacznie, to nie ma w tym regularności. 2. Napisałem swoją opinię pod ostatnią gazetką, ale oskarżonemu aż tak to przeszkadza, że już po raz 3 ją ukrył. 3. Chyba nie muszę tłumaczyć o co chodzi, podam tylko dowody niżej. Data i godzina zdarzenia: Od 16 stycznia Miejsce zdarzenia: Głównie dział redakcji Dowody: 1. Żart na dziś - Od 16 stycznia puma stawia tematy, potem jest hana, i znowu puma Pytanie na dziś - Tu to samo. Tak na prawdę nie wstawił tam nic od 4 grudnia 2. 3. Cytat wypowiedzi oskarżonego z poprzedniej skargi: Cytat Nie pojawiły się wszystkie codzienne tematy i trudno było minęło. Nie rób z tego gównoburzy bo to już powoli się zabawne robi (Mógłbym wstawić tego więcej z czatu moderatorów, ale nie będę tego robił, chce tylko zaznaczyć, że to nie są jedyne sytuacje.) Coś od siebie: Wszystko co chciałem powiedzieć, powiedziałem. 6 1 1 2 1 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Użytkownik zrezygnował. Odrzucam. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi