Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 3 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Kto wywarł największy wpływ na osobę, którą się stałeś? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik .niktwazny Opublikowano 3 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Moja Kobieta, naprawiła mój błędny tryb życia haha. /POZDRawiam Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 3 Lutego 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Rodzice Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 3 Lutego 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Mój przyjaciel Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 3 Lutego 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 ja sam Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hińczyk Opublikowano 4 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Dziewczyna Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 4 Lutego 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 dziewczyna, ziomale Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 4 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 @ Smerfetka.LaLka 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 4 Lutego 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi