Użytkownik Nitrok Opublikowano 4 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Nick z CS:Nitrok Admin banujący: Patyk97 Serwer: #PL [ COD MOD 201 ] ::[ RESET 3 GRUDNIA 12.00 ]:: StrefaSkilla.pl @pukawka.pl (de_dust2002) Data zdarzenia:04.02.2023 Opis sytuacji: ban za miny niby na pochylni lecz nie było tak jak oto ten młody człowiek mnie oskarżył w banie. powinnien najpierw zwrocic uwage czy co kolwiek, aw danym czasie czerwoniak stawiał wiecej min obok mnie i jakos nie został zbanowany, dlaczego wiec Patryk97 jako admin potraktował mnie jako tego złego gracza po czym zostałem niby ukarany przez bana co wydaje mi się że to było nie słusznie z jego strony a drugi Pan jest bez winny a czynił to samo co ja, teraz może dalej kontynuować gre a ja zostałem zbanowany nie słusznie. Z tego co się oriętuje min nie mozna kłasc w przejsciach. dlatego nie rozumiem za co go mam. Pozdro Link do bana z amxbans [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 32 minut i 55 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Nitrok [AMXBans] Powod : ' miny x razy pochylnia ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.twojastrona.com [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 40236432 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 84.85.222.108 ' [AMXBans] =============================================== Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 4 Lutego 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Cytat 4.4 Nie można się odwołać od bana krótszego niż 3h. Złóż skargę w dziale CODa jeśli nie zgadzasz się z decyzją admina, aczkolwiek zalecałbym najpierw sprawdzenie regulaminu -> https://strefaskilla.pl/temat/26586-cod-201-regulamin/ 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 4 Lutego 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi