Użytkownik∙ czostkowy Opublikowano 6 Lutego 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Twój nick: czostkowy Nick oskarżonego: @ Dusia Powód skargi: Zerowa aktywnosc Opis sytuacji: Dostalem warna za napisanie pochwaly na nia XDDD doslownie - pomyslalem ze to jakies nieporozumienie, wiec sie odwolalem, a zaraz mija miesiac jak tego nie zdjela. Data i godzina zdarzenia: 11.01.2023 Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: Coś od siebie: To juz @ Torf by sie lepiej spisal. 1 dyskusja z women Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Lutego 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Godzinę temu, czostkowy napisał: a zaraz mija miesiac jak tego nie zdjela. Ale odwołanie od warna przyjął CI @ Trivor godzinę temu, więc jaki miesiąc mija odkąd Ci tego nie zdjęłam? Odnośnik do komentarza
Użytkownik NataN_on_osu! Opublikowano 6 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 (edytowane) @ Dusia chodziło mu prawdopodobnie o to- ,że napisał odwolanie od warna 11 stycznia a dopiero teraz zostało ono zaakceptowane. Przypominam że jest 6 luty, i za 5 dni mija dosłownie 1 miesiąc od napisania odwołania. Pozdrawiam Edytowane 6 Lutego 2023 przez NataN_on_osu! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ czostkowy Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 @ Dusia Ale czego nie rozumiesz? Napisalem na Ciebie skarge za brak aktywnosci, bo od miesiaca czekam az rozpatrzysz odwolanie od warna ktore sama nadalas bezpodstawnie. Wstyd ze w ogole administrator nadaje warna za domysly bez zadnego podparcia faktami, po czym nawet nie zamierza tego sprostowac w odwolaniu, tylko zwleka miesiac az wlasciciel sieci to zalatwi za Ciebie. Ale mniejsza w to, ciesze sie ze skarga zmobilizowala kogokolwiek by sie tym w koncu zajac. dyskusja z women Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Lutego 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 8 minut temu, czostkowy napisał: @ Dusia Ale czego nie rozumiesz? Napisalem na Ciebie skarge za brak aktywnosci, bo od miesiaca czekam az rozpatrzysz odwolanie od warna ktore sama nadalas bezpodstawnie. Wstyd ze w ogole administrator nadaje warna za domysly bez zadnego podparcia faktami, po czym nawet nie zamierza tego sprostowac w odwolaniu, tylko zwleka miesiac az wlasciciel sieci to zalatwi za Ciebie. Ale mniejsza w to, ciesze sie ze skarga zmobilizowala kogokolwiek by sie tym w koncu zajac. a Ty czego nie rozumiesz, że nie ruszałam twojego odwołania od warna, bo skoro Ci je nadałam to chyba logiczne, że uważam to za słuszne i musiał to rozwiązać ktoś inny nie wspominając już o tym, że wszyscy lub większość z administracji poparła tamtego warna i nadałam go za konsultacją z resztą, a Trivor nie był w temacie i niedoinformował się o co dokładnie chodziło "zwracam się z uprzejmą prośbą usunięcia warna, bo szkoda mi kaski na forum do którego świeżo dołączyłem, a też nie widzi mi sie reklamowanie sieci, wole pograc na OM#1 " chociaż tyle dobrze, że CI się skargi chce pisać, a nie ciągle grać uff, tylko szkoda, że wysilić na odpracowanie warna już się nie chciało bo "granie" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ czostkowy Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 (edytowane) @ Dusia jesli to prawda ze cala administracja byla jednoglosna, oznacza to ze @ Trivor jest jedyna osoba w administracji ktora uwaza ze warnow sie nie nadaje za pomowienia i domysly, i slusznie. Bo jesli sie nadaje, to powinnas dostac warna na przyklad za to- Bo dobór twoich słów i emotki spowodował u mnie dyskomfort seksualny, bo DOMYŚLAM się o co Ci chodziło, czy zostałaś za to ukarana? No nie i nie powinnaś bo tylko TY wiesz co miałaś na myśli, i mam nadzieje ze to nie było nic związanego z homoseksualizmem. Tak samo TYLKO ja pisząc na Ciebie pochwałę wiem co miałem de facto na mysli, a to w jaka narracje to przeksztalcisz jest twoja sprawa, ktora mnie zupelnie nie interesuje. Wiec @ Trivor PRAWDILOWO zdjal warna, brawa dla niego, nie dziwie mu sie ze nie byl wtajemniczony w wasze kolko dziwaczne, w ktorym obgadujecie jak ukarac uzytkownika poza schematem regulaminu. @ Andrzej. @ sh1nga @ ^Apple^ @ LAN_CIECHOCINEK2K2 "wszyscy lub większość z administracji poparła tamtego warna i nadałam go za konsultacją z resztą" Serio? uwazacie ze warn za pomowienie i domysly jest zgodny z regulaminem? Bo mi sie wydaje ze tylko @ Dusia jest zdolna do takiego naginania rzeczywistosci. Edytowane 6 Lutego 2023 przez czostkowy dyskusja z women Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Lutego 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Warna nawet nie sprawdzałem czy jest słuszny czy nie. Brak odpowiedzi osoby warnującej w odwołaniu przez taki czas skłonił mnie do pójscia na korzyść użytkownika i przyjęcia odwołania bez względu czy był on słuszny czy nie. Co do skargi to @ Dusia już zaczyna być bardziej aktywna na forum, dostała upomnienienie, że jeśli podejmuje jakieś działania to niech sie do nich ustosunkowuje w krótszym czasie po odwołaniach itp. 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Lutego 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi