Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Dusia

czostkowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: czostkowy
Nick oskarżonego: @ Dusia
Powód skargi: Zerowa aktywnosc
Opis sytuacji: Dostalem warna za napisanie pochwaly na nia XDDD doslownie - pomyslalem ze to jakies nieporozumienie, wiec sie odwolalem, a zaraz mija miesiac jak tego nie zdjela.
Data i godzina zdarzenia: 11.01.2023
Miejsce zdarzenia: Forum
Dowody: 

Coś od siebie: To juz @ Torf  by sie lepiej spisal.

• Lubię to! 1

dyskusja z women :talktowall:

• Junior Admin
Junior Admin
Godzinę temu, czostkowy napisał:

a zaraz mija miesiac jak tego nie zdjela.

Ale odwołanie od warna przyjął CI @ Trivor  godzinę temu, więc jaki miesiąc mija odkąd Ci tego nie zdjęłam? 

heh1111.png

• Użytkownik

@ Dusia  chodziło mu prawdopodobnie o to- ,że napisał odwolanie od warna 11 stycznia a dopiero teraz zostało ono zaakceptowane. Przypominam że jest 6 luty, i za 5 dni mija dosłownie 1 miesiąc od napisania odwołania. Pozdrawiam

Edytowane przez NataN_on_osu!
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

@ Dusia  Ale czego nie rozumiesz? Napisalem na Ciebie skarge za brak aktywnosci, bo od miesiaca czekam az rozpatrzysz odwolanie od warna ktore sama nadalas bezpodstawnie. Wstyd ze w ogole administrator nadaje warna za domysly bez zadnego podparcia faktami, po czym nawet nie zamierza tego sprostowac w odwolaniu, tylko zwleka miesiac az wlasciciel sieci to zalatwi za Ciebie. 

Ale mniejsza w to, ciesze sie ze skarga zmobilizowala kogokolwiek by sie tym w koncu zajac. 

• Junior Admin
Junior Admin
8 minut temu, czostkowy napisał:

@ Dusia  Ale czego nie rozumiesz? Napisalem na Ciebie skarge za brak aktywnosci, bo od miesiaca czekam az rozpatrzysz odwolanie od warna ktore sama nadalas bezpodstawnie. Wstyd ze w ogole administrator nadaje warna za domysly bez zadnego podparcia faktami, po czym nawet nie zamierza tego sprostowac w odwolaniu, tylko zwleka miesiac az wlasciciel sieci to zalatwi za Ciebie. 

Ale mniejsza w to, ciesze sie ze skarga zmobilizowala kogokolwiek by sie tym w koncu zajac. 

a Ty czego nie rozumiesz, że nie ruszałam twojego odwołania od warna, bo skoro Ci je nadałam to chyba logiczne, że uważam to za słuszne i musiał to rozwiązać ktoś inny ;) nie wspominając już o tym, że wszyscy lub większość z administracji poparła tamtego warna i nadałam go za konsultacją z resztą, a Trivor nie był w temacie i niedoinformował się o co dokładnie chodziło:ok: 

"zwracam się z uprzejmą prośbą usunięcia warna, bo szkoda mi kaski na forum do którego świeżo dołączyłem, a też nie widzi mi sie reklamowanie sieci, wole pograc na OM#1 " chociaż tyle dobrze, że CI się skargi chce pisać, a nie ciągle grać uff, tylko szkoda, że wysilić na odpracowanie  warna już  się nie chciało bo "granie"

heh1111.png

• Użytkownik∙

@ Dusia  jesli to prawda ze cala administracja byla jednoglosna, oznacza to ze  @ Trivor  jest jedyna osoba w administracji ktora uwaza ze warnow sie nie nadaje za pomowienia i domysly, i slusznie. Bo jesli sie nadaje, to powinnas dostac warna na przyklad za to- 

457340630_dusialodzik.thumb.png.24aeec0e46ad18c16289b655cec438d2.png

Bo dobór twoich słów i emotki spowodował u mnie dyskomfort seksualny, bo DOMYŚLAM się o co Ci chodziło, czy zostałaś za to ukarana? No nie i nie powinnaś bo tylko TY wiesz co miałaś na myśli, i mam nadzieje ze to nie było nic związanego z homoseksualizmem. Tak samo TYLKO ja pisząc na Ciebie pochwałę wiem co miałem de facto na mysli, a to w jaka narracje to przeksztalcisz jest twoja sprawa, ktora mnie zupelnie nie interesuje. Wiec @ Trivor  PRAWDILOWO zdjal warna, brawa dla niego, nie dziwie mu sie ze nie byl wtajemniczony w wasze kolko dziwaczne, w ktorym obgadujecie jak ukarac uzytkownika poza schematem regulaminu. 

@ Andrzej.  @ sh1nga  @ ^Apple^  @ LAN_CIECHOCINEK2K2   "wszyscy lub większość z administracji poparła tamtego warna i nadałam go za konsultacją z resztą"

Serio? uwazacie ze warn za pomowienie i domysly jest zgodny z regulaminem? Bo mi sie wydaje ze tylko @ Dusia  jest zdolna do takiego naginania rzeczywistosci.

Edytowane przez czostkowy

• Właściciel
Właściciel

Warna nawet nie sprawdzałem czy jest słuszny czy nie. Brak odpowiedzi osoby warnującej w odwołaniu przez taki czas skłonił mnie do pójscia na korzyść użytkownika i przyjęcia odwołania bez względu czy był on słuszny czy nie.

Co do skargi to @ Dusia już zaczyna być bardziej aktywna na forum, dostała upomnienienie, że jeśli podejmuje jakieś działania to niech sie do nich ustosunkowuje w krótszym czasie po odwołaniach itp.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Właściciel
Właściciel

skargaprzy.png

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]