Użytkownik .niktwazny Opublikowano 10 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Jakie macie podejście do papierosów? Czy palicie? Przeszkadzają wam gdy ktoś pali w otoczeniu wypowiadajcie się ! Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 10 Lutego 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Ja palę elektryczne, te najlepiej podchodzą Odnośnik do komentarza
Użytkownik Stis. Opublikowano 10 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Do picia analogowe, na co dzień iqos I nie przeszkadza mi jak ktoś pali. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 10 Lutego 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Kiedyś paliłem, przerzuciłem się na elektryka ale ten też w ostatnim czasie jakoś rzadziej używany. Jak ktoś obok pali to lekko przeszkadza ale tragedii nie ma 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 10 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Kiedyś szlug przez wiele lat, dziś stoją 3 elektryczne , jeden używany tylko jak gdzieś wychodzę. Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 tez pale Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Pale zwykłe od czterech lat. Od razu po 18-tce zacząłem jarać i do teraz nawet nie próbowałem rzucić . Jeżeli chodzi o palenie w moim otoczeniu. Jeżeli jestem na otwartej przestrzeni, to wywalone w to, ale osobiście w pomieszczeniu sam "dym" z papierosów mi strasznie wadzi nie lubię po prostu. (Chociaż sam palę ). Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 17 Lutego 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Palę LD czerwone Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 24 Lutego 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi