Sponsor wujas_ Opublikowano 10 Lutego 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 {Q&A} Cześć! Dzięki za nominację @ Vashka raz jeszcze i życzę miłego dnia/wieczoru czytającym! @ Vashka [ P ] Jaki miałbyś kolor włosów gdybyś je miał ? [O] Ciemny brąz [ P ] Czy lubisz uprawiać jakiś sport ? [O] Oczywiście, gram w szachy. Tak na poważne to od czasu do czasu pogram w piłkę nożną gdzieś na hali/orliku. [ P ] Czy masz dziewczynę ? [O] Obecnie nie. [ P ] Uczysz się czy pracujesz ? [O] Od kilku ładnych lat już pracuję. [ P ] Biłeś się kiedyś ? [O] Z własnymi myślami Nie no, zdarzyło się. [ P ] Co sądzisz o Właścicielu forum ? [O] Nie znam go, więc nie będę go oceniał. Widzę tylko, że jest mało aktywny. @ FunnyPuma [P] Masz zakola? [O] Może malusieńkie, ale raczej nie. [P] Jak się znalazłeś na StrefieSkilla? [O] Szukałem serwera ONLY DD2 i tak sobie trafiłem tutaj. [P] Dlaczego akurat ta sieć? [O] Poznałem tutaj dużo ciekawych osób i czułem się tutaj świetnie. [P] Ulubione piwo? [O] Tyskie ponad wszystkie. [P] Pizza czy kebab? [O] Lubię i to, i to ale jak mam już wybierać jedno z dwóch to niech będzie pizzunia. @ Doncio [P] Skąd pomysł na owy nick? [O] Kiedyś dawno, dawno temu byłem na urodzinach znajomego. Ludzie nazywali go "ojciec" a z racji tego, że bylem jego sąsiadem to mnie nazwali wujkiem. Gdzieś tam w głowie mi to siedziało a później o tym zapomniałem. Pewnego razu tworzyłem gdzieś konto i zastanawiałem się nad nickiem aż w pewnym momencie przyszła do mnie siostrzenica i coś tam wygęgała "wujo, wujo". Przypomniałem sobie o sytuacji z imprezy i ustawiłem sobie nick wuj3k. Mimo tego nicku wiele osób mówiło do mnie "wujas", dlatego postanowiłem sobie taki nick ustawić oficjalnie xD [P] Co lepsze według ciebie CS 1.6 czy CS Go? [O] 60 do 40 dla 1.6. (community spier*olone tutaj i tutaj). [P] Twój ulubiony serial lub film? [O] Serial - Skazany na śmierć. Filmu ulubionego nie mam. [P] Słuchasz muzyki? Jeśli tak to jaki jest Twój ulubiony utwór? [O] Muzyki słucham bardzo dużo. Ulubiony utwór na chwile obecną? [P] Danonki czy Monte? [O] Proste, że Monte [P] Ulubiona pora roku? [O] Lato, bo ciepło. [P] Teamspeak or discord? [O] TS3. [P] Masz jakieś hobby? [O] Jestem koneserem różnego rodzaju alkoholi. [P] Najlepsza marka butów to? [O] Nike/Adidas [P] jaka jest Twoja ulubiona mapka w Cs? [O] CS:GO - Mirage CS 1.6 - DD2 @ hk. [P] Myślałeś kiedyś o tupeciku? [O] Nie zastanawiałem się nad tym, ponieważ lubię swój łysy łeb :> [P] A może jakaś perueczka? [O] Jakieś bujne afro bym przymierzył, nie ukrywam [P] Najważniejsza dla Ciebie osoba w życiu? [O] Rodzicielka. [P] Posiadasz swoje motto? [O] aut viam inveniam aut faciam [P] Czym się kierujesz w życiu jeszcze prócz *byle do piątku*? [O] Karma wraca, dlatego staram się być dobrym człowiekiem. [P] Wujek ma ciocie? [O] Ciocia poszła w piz*u @ Amelia2115 [P] Co robisz na co dzień? [O] Jestem magazynierem w jednej z firm kurierskich. [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [O] Oczywiście rodzina i dążenie do postawionych sobie celów. [P] Jaką jesteś osobą Twoim zdaniem? (Wymiń 5 wad i 5 zalet) [O] Do zalet mogę zaliczyć sumienność, pracowitość, lojalność i empatię, która u mnie występuję w różnych przypadkach (głównie jeśli chodzi o zwierzęta). Nie ma ludzi idealnych, więc wady też mam - bardzo szybko się denerwuje a co za tym idzie, jestem dość często wulgarny. Bardzo często mówię to, co myślę i w większości przypadków działa to w sposób "negatywny", np. w pracy xDD Jestem człowiekiem rozrzutnym. [P] Czego żałujesz lub czego byś nigdy nie zrobił? [O] Żałuję wielu rzeczy, które zrobiłem kilka lat temu, aczkolwiek nie chcę o tym tutaj pisać. [P] Czego nie znosisz lub co ciężko Ci zaakceptować w życiu co dziennym? [O] Fałszywych ludzi. [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O] Założyć rodzinę. [P] Jaką szkołę skończyłeś a jaka jest twoja wymarzona? (czy tam była) [O] Skończyłem szkołę zawodową - mechanik pojazdów samochodowych. Moja wymarzona szkoła to Hogwart [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? [O] Lojalność i szczerość. [P] Jakie cechy charakteru musi mieć twój przyjaciel? [O] Jak wyżej. [P] Jakie są Twoje dobre i złe nawyki? [O] Złe nawyki to na pewno niezdrowa dieta i alkohol. Nie wiem czy to dobry nawyk, ale przerzuciłem się z kawy na zieloną herbatkę. Dzięki za pytanka. Mam nadzieję, że czegoś tam się o mnie dowiedzieliście - udzielałem odpowiedzi zgodne z stanem faktycznym. Do następnego Q&A nominuję @ Amelia2115 Pozdróweczki! 2 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 11 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Fajne odpowiedzi @ Amelia2115 przyjmujesz wyzwanie? 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 11 Lutego 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 15 godzin temu, wujas_ napisał: przerzuciłem się z kawy na zieloną herbatkę. Doceniam progress Spoko wywiad, miło było się coś o Tobie dowiedzieć 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 11 Lutego 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Fajnie wyszło i dzięki za nominację wujku @ wujas_ 2 godziny temu, Hana_Montana napisał: @ Amelia2115 przyjmujesz wyzwanie? Przyjmuje dawać pytanka nie mogę się doczekać 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 20 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi