Użytkownik∙ pSy_Ho! Opublikowano 28 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Proszę o ub na czatbox Edytowane 28 Grudnia 2018 przez pSy_Ho! Odnośnik do komentarza
Użytkownik `BLA BLA BLA Opublikowano 28 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) @ArcyBM Ojoj pomyliłem osoby z @PSYCHO. To nie moja wina ! mają takie same nicki a dzisiaj tyyyyle zamieszania Edytowane 28 Grudnia 2018 przez `BLA BLA BLA 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 @`BLA BLA BLA Masz jakieś szczegóły? Data, czas, serwer? 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 @NaturalnY Blokada miała być do 28.12.2018r. więc myślę, że można zdjąć. Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi