Użytkownik gdziebomba_ Opublikowano 24 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 (edytowane) 1. Nick osoby oskarżonej: olmax 2. Funkcja osoby oskarżonej (admin/gracz/opiekun): admin 3. Twój nick: befsztyk 4. Powód skargi: bezsensowny ban na jedną mapę (EDIT: jednak perm, ale nie wiem czemu wcześniej mogłem wejść) 5. Dowody: 6. Data zdarzenia: 24.02.2023 7. Opis zdarzenia: Grałem sobie na Only Mirage jakieś 20min. strzelam headziki i ogólnie oro robię (mam z tego całego zdarzenia nagranie 20 minutowe), po czym spłakany admin daje mi bana. Po ponownym wejściu na serwer zapytałem się "za co ten ban?", a on nie wiem, czy udaje, czy nie widzi nie odpowiada na wiadomość, bardzo proszę o sprostowanie tej sprawy. Uważam, że jeżeli admin zachował się w takiej sytuacji w taki sposób, nie powinien sprawować takiej roli na serwerze jak "ADMIN". Jest to jedno z bardziej odpowiedzialnych stanowisk na serwerze. Przez takie bany, taka osoba psuje wam też renomę. Mój ban był podpisany jako ?0min?, co w ogóle nie miało odzwierciedlenia w czasie rzeczywistym i musiałem czekać na następną mapę. Sam byłem adminem na serwerach CS GO i wiem, że nie zawsze jest to łatwe, aby ustalić, czy ktoś oszukuje, ale admin daje bana na jedną mapę? Tego jeszcze nie widziałem... Edytowane 24 Lutego 2023 przez befsztyk Odnośnik do komentarza
Użytkownik gdziebomba_ Opublikowano 24 Lutego 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 jak ten admin chce couching to zapraszam pv, może chce się nauczyć jak grać w cs go Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 26 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 W dniu 24.02.2023 o 13:13, gdziebomba_ napisał: Po ponownym wejściu na serwer zapytałem się "za co ten ban?", a on nie wiem, czy udaje, czy nie widzi nie odpowiada na wiadomość, bardzo proszę o sprostowanie tej sprawy. Porozmawiałem z adminem o tej sytuacji, powiedział mi wprost, ze tego nie widział W dniu 24.02.2023 o 13:13, gdziebomba_ napisał: Przez takie bany, taka osoba psuje wam też renomę. Możliwe, lecz admin/olmax to też człowiek, i ma prawo się pomylić co do swojego werdyktu bana, gdzie napisał o tym w odwołaniu Oczywiście skargę odrzucam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 26 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi