Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - olmax

gdziebomba_

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Nick osoby oskarżonej: olmax

2. Funkcja osoby oskarżonej (admin/gracz/opiekun): admin

3. Twój nick: befsztyk

4. Powód skargi: bezsensowny ban na jedną mapę (EDIT: jednak perm, ale nie wiem czemu wcześniej mogłem wejść)

5. Dowody:

obraz.thumb.png.ba0da07a99bf9cc2dc261ad3ace9228f.png

6. Data zdarzenia: 24.02.2023

7. Opis zdarzenia: Grałem sobie na Only Mirage jakieś 20min. strzelam headziki i ogólnie oro robię (mam z tego całego zdarzenia nagranie 20 minutowe), po czym spłakany admin daje mi bana. Po ponownym wejściu na serwer zapytałem się "za co ten ban?", a on nie wiem, czy udaje, czy nie widzi nie odpowiada na wiadomość, bardzo proszę o sprostowanie tej sprawy. Uważam, że jeżeli admin zachował się w takiej sytuacji w taki sposób, nie powinien sprawować takiej roli na serwerze jak "ADMIN". Jest to jedno z bardziej odpowiedzialnych stanowisk na serwerze. Przez takie bany, taka osoba psuje wam też renomę. Mój ban był podpisany jako ?0min?, co w ogóle nie miało odzwierciedlenia w czasie rzeczywistym i musiałem czekać na następną mapę. Sam byłem adminem na serwerach CS GO i wiem, że nie zawsze jest to łatwe, aby ustalić, czy ktoś oszukuje, ale admin daje bana na jedną mapę? Tego jeszcze nie widziałem...

Edytowane przez befsztyk
  • Użytkownik

jak ten admin chce couching to zapraszam pv, może chce się nauczyć jak grać w cs go

• Użytkownik
W dniu 24.02.2023 o 13:13, gdziebomba_ napisał:

Po ponownym wejściu na serwer zapytałem się "za co ten ban?", a on nie wiem, czy udaje, czy nie widzi nie odpowiada na wiadomość, bardzo proszę o sprostowanie tej sprawy.

Porozmawiałem z adminem o tej sytuacji, powiedział mi wprost, ze tego nie widział

W dniu 24.02.2023 o 13:13, gdziebomba_ napisał:

Przez takie bany, taka osoba psuje wam też renomę.

Możliwe, lecz admin/olmax to też człowiek, i ma prawo się pomylić co do swojego werdyktu bana, gdzie napisał o tym w odwołaniu 

Oczywiście skargę odrzucam.

• Użytkownik

skargaodrzu.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]