Użytkownik∙ Marves Opublikowano 28 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 W jakim momencie swojego życia poczułeś/łaś największy zastrzyk adrenaliny? Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Angelka Opublikowano 28 Grudnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Przed wystawieniem ocen końcoworocznych;]]] Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 28 Grudnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Jak skakałam na bungee Odnośnik do komentarza
Użytkownik BABKA KIEPSKA Opublikowano 28 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Jak mnie dwa Bernardyny goniły XD Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 29 Grudnia 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 1. Jak uciekalam z kolezankami przed typem co nas z siekierą gonił xdd 2. Jak miałam sen ze spadam w przepasc a spadlam tylko z lozka xDD 3. Jak miałam jakieś sizy ze cos mi do pokoju wbilo i do mnie gadalo i ucieklama 4. Jak typiarka mi grozila mandatem 5. Jak kuzyn z ostatniego pietra bloku wystawil mnie przez balkon za nogi do gory nogami ii tam pare innych bekowych sytuacji ale nee bd juz zanudzac xdd Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Potężny zastrzyk adrenaliny czuje w momencie, gdy wiem, że coś się dzieje i będzie zadyma Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi