Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Derean - COD MOD 201

Derean

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Derean
Nick admina banującego:  Fronton?
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Perm ban.
Czas oraz data bana: Dzisiaj, około 18:30.
Serwer na którym dostałeś bana: COD MOD 201
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Zostałem niby rozpisany.  Tutaj link do tematu - 

Nie gram na żadnych wspomagaczach. Nawet nie wiem co to jest +BBB. Niech ktoś na to spojrzy dogłębniej bo to jest śmiech na sali. Ktoś sobie napisał, że jedna akcja wystarczy i on grał w te gierke, więc ban. Lubie grać na tym serwerze, nigdy nie czitowałem i nie mam zamiaru.

Wstawiony jest, np. filmik z YT -

gdzie gościowi widać lufę i to jest niby 'wisienka na torcie'. Doskonale pamiętam te sytuacje.

W 0.25x to każda sytuacja wygląda podejrzanie. Chciałbym zobaczyć te klipy w normalnej prędkości.

Niech ktoś doświadczony spojrzy na to okiem bo nie mam zamiaru godzić się na bana za nic.
Link do Sourcebansa z twoim banem: banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=2165
Link do twojego profilu steam: -
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: -)

Edytowane przez Derean
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Zgodnie z życzeniem @ -slajdeN .

cztery

02:38 - Gracz ma strój CT, więc nie jestem pewny czy do niego strzelać czy nie. No i potem siadają banie, widać jak ruszam celownikiem. Nie wiem dla mnie ma w tym nic dziwnego.

02:49 - Tutaj faktycznie, to wygląda jakbym go zabił w locie, ale celownik miałem na głowie/blisko niej no i po prostu siadło. Nie uważam żeby mój celownik jakoś dziwnie się zachowywał w tym momencie.

07:46 - Tak szczerze nie rozumiem tego klipu totalnie bo gram Pułkownikiem (widzi niewidzialnych), a gracz pojawia się gdy pada. Po za tym ja go nawet nie zabiłem.

08:50 - Przecież go słychać, tupie jak mamut to wcelowałem się...

10:28 - Szczerze to nie wiem. Dostaje dwie głowy i po prostu ciągle strzelam. Faktycznie to wszystko wraca do normy bardzo szybko, ale zauważyłem, że na CODzie tak czasami jest. Nie wiem, może dlatego, że posiadam sporą ilość wytrzymałości? Nie wiem do końca jak to działa, ale mam perk 'Burza Mózgów' i on dodaje 20 wytrzymałości. Plus bazowe i 15 pkt. zakupione za monety. Ze swojej strony mogę tylko powiedzieć, że starałem się ciągle strzelać w to samo miejsce.

16:24 - Dla mnie całkowicie normalny frag.

17:01 - To samo, normalny frag na burście z famasa.

trzy

15.58-16.01 - Nie rozumiem co jest w tym dziwnego?

16:45 - Tutaj też nie? Zwykły flick jakich miliard w csie.

dwa

18:20 - Nie no błagam, przecież to jest zwykły frag... Jak coś takiego można uznać za czitowanie?

Co do klipu z offica to już się wypowiedziałem.

Obiektywnie rzecz biorąc to dla mnie dziwne jest tylko 10:28. Dostałem dwie głowy i po prostu strzelałem. Nie mam żadnych dopalaczy, które wspomagały by mój celownik. Z moich obserwacji wynika, że po prostu tak czasami jest na CODzie czy po prostu w CSie. Może to też kwestia wytrzymałości na CODzie. Nie wiem, poszukajcie innych klipów, na których dostaje w łeb dwa razy i zobaczcie czy tam też się jakoś dziwnie zachowuje. Ode mnie tyle. Możecie mi wierzyć lub nie, ale ja naprawde nic nie mam.

Edit. Aha, jest jeszcze ten filmik na YT.

Tuscan:

W pierwszej niby mój celownik bardzo szybko znalazł ciało, tak? Jestem pewny, że w normalnej prędkości wygląda to jak zwykły flick.

Drugi klip to pewnie oskarżenie o wh, ale też jestem przekonany, że albo ktoś już do tego gościa strzelał albo go po prostu słychać. Zresztą widać gracza CT po prawej stronie.

Dwie akcje z dusta2:

Do drugiej już się odniosłem, jest na demku.

Pierwsza z nich jest podobna do tej z cztery.dem, 10:28. Dostaje głowy, ale jak widać ciągle strzelam. To nie jest tak, że wszystkie moje kule lecą w przeciwnika... Tak jak mówie, proszę sobie odpalić te akcje w normalnej prędkości i samemu zdecydować.

Do ostaniej akcji z filmiku też już się odniosłem bo jest na demku.

Edytowane przez Derean
  • Trzymaj się 1
  • WTF 1

cztery
2:38 Rozrzut w normie, chwila zawahania też normalna rzecz B-
2;49 Bardziej bym się zdziwił jakby celownik miał na głowie i by siadło. Chłop był w powietrzu. B-
7;46 Klasa robi swoje. Czasówka bezsensu B-
8.50 Słychać jak biegnie z B B-
10.28 B+
16.24 B+/-
17.0 B-

czy
15.58-16.01 Strzelał się z nimi wcześniej jak i było bardzo wyraźnie słychać, że biegną B-
16.45 B+/-

dwa
18.20 To dość normalne poprawki celownika B-

Niby za mało na bana, ale te 10:28 dziwne fest jest. Chciałbym, żeby też je spojrzały osoby co grają częściej na codzie niż ja. @ -slajdeN  @ Axel

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

Jedynie to 10:28 jest w jakikolwiek sposób podejrzane ale to nie wystarczy na bana  + do tego to jest Cod i coś takiego może się faktycznie zdarzyć 

Ub

Edytowane przez Axel
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]