Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Jacobbbb

Raku

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: Raku
Nick oskarżonego: @ Jacobbbb
Powód skargi: pisanie sobie pochwał "po koleżeńsku" 
Opis sytuacji: siedzę se na forum i widzę 3 pochwały na jacob'a napisane w tym samym czasie przez 3 nowe konta i w ten sam sposób.
Data i godzina zdarzenia: 26.02.2023
Miejsce zdarzenia: Forum
Dowody: 1. 

image.thumb.png.914a7b1c2f73700db1186063a3aca313.png

2.

image.thumb.png.70de1a16248f30e1894fcb0d4b33d5f8.png

3.

image.thumb.png.cc3a2458421d1784da4812f8e7665013.png
Coś od siebie: jacobbb dołączył do nas 23.02(czwartek) napisał podanie na szybkiej rekrutacji i dostał admina 24.02 i dzień później dołączają 3 osoby ze screenów wyżej po czym piszą pochwałę na jacobbba i podanie na admina na ten sam serwer co jacob(only awp#2). Jak dla mnie pisanie sobie pochwał "po koleżeńsku" jest nie fer w stosunku do innych osób z rangami funkcyjnymi na forum, bo to tak jak ja bym poprosił kolegę żeby się zarejestrował na forum i napisał na mnie pochwałę która w przyszłości mogła by się przyczynić do awansu na jakieś wyższe stanowisko. A inne osoby faktycznie się starają żeby takową pochwałę dostać. Wątpię że to multikonta bo kto normalny by pisał podania na multikontach ale na wszelki wypadek fajnie by było jakby ktoś z czerwonych/niebieskich sprawdził ostatnie logowania tak jak było niedawno z equasusem. 

• Lubię to! 1

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• Użytkownik∙

Ja nie rejestrawałem sie tutaj po to aby napisać pochwałe jacobowi tylko sam z własnej woli mu napisałem tak samo z moim kolegą poloo 

• Użytkownik

Wszystko ok tylko tych chłopów nie znam, znam tylko drejsona z serwera  playboicarpi zna polo i mógł mu powiedzieć żeby dał mi pochwałę skąd wiem że się znają? pisali razem skargę na hadeza 
Drejson dał mi pochwałę bo zauważył że mam poczucie humoru jestem miły i nie sztywny jeżeli uważasz że to po koleżeńsku to ok ( zaobserwowałem ich dlatego że dali mi pochwałę ) mówię tylko to dlatego bo mogłeś sobie pomyśleć że to po koleżeńsku 

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Jeżeli tak bardzo ci to przeszkadza to mogą to usunąć 

• Użytkownik

Jestem jedną z wymienionych osób i chciałbym zaprzeczyć ponieważ wszedłem na serwer i poznałem Jacoba w normalny sposób nigdy wcześniej go nie znałem poprostu fajnie się z nim pisało A potem się zaprzyjaźniliśmy i sam wpadłem na pomysł dania mu pochwały mam dowody na to że tak było np pisałem nawet do apple gdzie mogę takom pochwałę dać a co do reszty osób to nie wiem niech się Jacob tlumaczy 

• Lubię to! 2

Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik.

• Użytkownik
3 minuty temu, Jacobbbb napisał:

Jeżeli tak bardzo ci to przeszkadza to mogą to usunąć 

Nic nie zamierzam usuwać 

• Lubię to! 2

• Użytkownik
23 minuty temu, drejson napisał:

Jestem jedną z wymienionych osób i chciałbym zaprzeczyć ponieważ wszedłem na serwer i poznałem Jacoba w normalny sposób nigdy wcześniej go nie znałem poprostu fajnie się z nim pisało A potem się zaprzyjaźniliśmy i sam wpadłem na pomysł dania mu pochwały mam dowody na to że tak było np pisałem nawet do apple gdzie mogę takom pochwałę dać a co do reszty osób to nie wiem niech się Jacob tlumaczy 

Dodam jeszcze że nie miałem pojęcia ile Jacob miał tego admina i że jest tak krótko w administracji poprostu jest miły i według mnie zasługiwał na pochwałę 

Edytowane przez drejson
  • Lubię to! 2
  • Tak sobie 1

• Użytkownik

Nie wiem czy ta ma jakiś  sens bo osoba co mnie oskarżyła w żaden sposób się nie wypowiada 
I jak taką skargę traktować poważnie ?
powiedz mi raku

Edytowane przez Jacobbbb
  • WTF 1
  • Użytkownik∙
11 godzin temu, Jacobbbb napisał:

Nie wiem czy ta ma jakiś  sens bo osoba co mnie oskarżyła w żaden sposób się nie wypowiada 
I jak taką skargę traktować poważnie ?
powiedz mi raku

Sory mam też życie prywatne i nie siedzę 24/7 na forum ale jak już tak naciskasz na odpowiedź to piszę ci ją ze szkółki. Swoje zdanie wyraziłem już wyżej w skardze ale powtórzę jeszcze raz. Jak dla mnie jest to dziwne że akurat cała trójka stworzyła konto na forum tego samego dnia i w tym samym momencie napisało pochwałę. Dodatkowo jak spojrzymy sobie na GT poloo i playboicarpi to chlopaki zaczęli grać na serwerze dzień przed napisaniem pochwały więc dosyć szybko ją napisali.To by było raczej na tyle odemnie, czekam na decyzje czerwonych/niebieskich.

• Lubię to! 1

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• Zasłużony

Dziwie się, że @ Jacobbbb  się nie obraził czytając tak płytkie pochwały. Przypomina to bardziej kopiuj -> wklej.  @ drejson  @ playboicarpi  @ poloo  nie sądzicie, że wypadałoby troszeczkę się wysilić i napisać coś bardziej sensownego?  Pochwały lecą do kosza

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]