Użytkownik∙ Raku Opublikowano 26 Lutego 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Twój nick: Raku Nick oskarżonego: @ Jacobbbb Powód skargi: pisanie sobie pochwał "po koleżeńsku" Opis sytuacji: siedzę se na forum i widzę 3 pochwały na jacob'a napisane w tym samym czasie przez 3 nowe konta i w ten sam sposób. Data i godzina zdarzenia: 26.02.2023 Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: 1. 2. 3. Coś od siebie: jacobbb dołączył do nas 23.02(czwartek) napisał podanie na szybkiej rekrutacji i dostał admina 24.02 i dzień później dołączają 3 osoby ze screenów wyżej po czym piszą pochwałę na jacobbba i podanie na admina na ten sam serwer co jacob(only awp#2). Jak dla mnie pisanie sobie pochwał "po koleżeńsku" jest nie fer w stosunku do innych osób z rangami funkcyjnymi na forum, bo to tak jak ja bym poprosił kolegę żeby się zarejestrował na forum i napisał na mnie pochwałę która w przyszłości mogła by się przyczynić do awansu na jakieś wyższe stanowisko. A inne osoby faktycznie się starają żeby takową pochwałę dostać. Wątpię że to multikonta bo kto normalny by pisał podania na multikontach ale na wszelki wypadek fajnie by było jakby ktoś z czerwonych/niebieskich sprawdził ostatnie logowania tak jak było niedawno z equasusem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayi Opublikowano 26 Lutego 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Ja nie rejestrawałem sie tutaj po to aby napisać pochwałe jacobowi tylko sam z własnej woli mu napisałem tak samo z moim kolegą poloo Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacobbbb Opublikowano 26 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Wszystko ok tylko tych chłopów nie znam, znam tylko drejsona z serwera playboicarpi zna polo i mógł mu powiedzieć żeby dał mi pochwałę skąd wiem że się znają? pisali razem skargę na hadeza Drejson dał mi pochwałę bo zauważył że mam poczucie humoru jestem miły i nie sztywny jeżeli uważasz że to po koleżeńsku to ok ( zaobserwowałem ich dlatego że dali mi pochwałę ) mówię tylko to dlatego bo mogłeś sobie pomyśleć że to po koleżeńsku 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacobbbb Opublikowano 26 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Jeżeli tak bardzo ci to przeszkadza to mogą to usunąć Odnośnik do komentarza
Użytkownik Drejson Opublikowano 26 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Jestem jedną z wymienionych osób i chciałbym zaprzeczyć ponieważ wszedłem na serwer i poznałem Jacoba w normalny sposób nigdy wcześniej go nie znałem poprostu fajnie się z nim pisało A potem się zaprzyjaźniliśmy i sam wpadłem na pomysł dania mu pochwały mam dowody na to że tak było np pisałem nawet do apple gdzie mogę takom pochwałę dać a co do reszty osób to nie wiem niech się Jacob tlumaczy 2 Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Drejson Opublikowano 26 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 3 minuty temu, Jacobbbb napisał: Jeżeli tak bardzo ci to przeszkadza to mogą to usunąć Nic nie zamierzam usuwać 2 Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Drejson Opublikowano 26 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 (edytowane) 23 minuty temu, drejson napisał: Jestem jedną z wymienionych osób i chciałbym zaprzeczyć ponieważ wszedłem na serwer i poznałem Jacoba w normalny sposób nigdy wcześniej go nie znałem poprostu fajnie się z nim pisało A potem się zaprzyjaźniliśmy i sam wpadłem na pomysł dania mu pochwały mam dowody na to że tak było np pisałem nawet do apple gdzie mogę takom pochwałę dać a co do reszty osób to nie wiem niech się Jacob tlumaczy Dodam jeszcze że nie miałem pojęcia ile Jacob miał tego admina i że jest tak krótko w administracji poprostu jest miły i według mnie zasługiwał na pochwałę Edytowane 26 Lutego 2023 przez drejson 2 1 Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacobbbb Opublikowano 26 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 (edytowane) Nie wiem czy ta ma jakiś sens bo osoba co mnie oskarżyła w żaden sposób się nie wypowiada I jak taką skargę traktować poważnie ? powiedz mi raku Edytowane 27 Lutego 2023 przez Jacobbbb 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 27 Lutego 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 11 godzin temu, Jacobbbb napisał: Nie wiem czy ta ma jakiś sens bo osoba co mnie oskarżyła w żaden sposób się nie wypowiada I jak taką skargę traktować poważnie ? powiedz mi raku Sory mam też życie prywatne i nie siedzę 24/7 na forum ale jak już tak naciskasz na odpowiedź to piszę ci ją ze szkółki. Swoje zdanie wyraziłem już wyżej w skardze ale powtórzę jeszcze raz. Jak dla mnie jest to dziwne że akurat cała trójka stworzyła konto na forum tego samego dnia i w tym samym momencie napisało pochwałę. Dodatkowo jak spojrzymy sobie na GT poloo i playboicarpi to chlopaki zaczęli grać na serwerze dzień przed napisaniem pochwały więc dosyć szybko ją napisali.To by było raczej na tyle odemnie, czekam na decyzje czerwonych/niebieskich. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 27 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Dziwie się, że @ Jacobbbb się nie obraził czytając tak płytkie pochwały. Przypomina to bardziej kopiuj -> wklej. @ drejson @ playboicarpi @ poloo nie sądzicie, że wypadałoby troszeczkę się wysilić i napisać coś bardziej sensownego? Pochwały lecą do kosza 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 27 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi