Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. FunnyPuma Opublikowano 28 Lutego 2023 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Witam Was serdecznie w kolejnej odsłonie gazetki. Dziękujemy @ marcinek;> za przygotowanie napisów. Bez przedłużania zapraszam do czytania oraz do zostawienia swoich opinii w komentarzach. Użytkownik miesiąca Statystyki forum Stan Rekrutacji Piosenka miesiąca Film miesiąca Gra miesiąca Sala chwały statystyk serwera Ranking wpisów na StrefoBoxie Aktualna lista serwerów Awanse/Degradacje/Rezygnacje Elita Sieci Top Donatorów Konkursy Najaktywniejsi Humor Pytania do użytkowników Tytuł Użytkownik Miesiąca należy do @ ALCMDZ & @ FunnyPuma . Gratulujemy. Tak się prezentują statystyki na koniec miesiąca. Stan rekrutacji wygląda następująco. Jeżeli chciałbyś pełnić, którąś funkcję - zapraszamy do składania podania. W tym miesiącu tytuł ten należy do: Propozycją na film miesiąca jest: Tytuł ten otrzymuje: Najlepszym graczem zostaje @ GrzeN1u . Gratulujemy. Statystyki Naszego StrefoBoxa wyglądają następująco: Tak wyglądają Nasze serwery. Zachęcamy do odwiedzania serwerów. @ Nikusiaaa Typer @ KylianMbappe Admin Only AWP #2 @ xPeseu251 Admin OM #3 @ LaggeR Admin 5vs5 #3 @ DiabliK Właściciel 5vs5 #3 @ SiriAlkoznafca Admin Only AWP #2 @ strazak990 Admin Only DD2 @ EridessT Admin OM #1 @ Dhuyko Admin SURF+RPG @ ARCH-VILE Admin OM #3 @ Bufen Admin Only DD2 @ TiBro Admin COD 201 @ Grosik Admin Areny 1vs1 @ lizuś Admin Surf Ski @ Comeback Admin Only DD2 @ STALOWY Admin Only AWP #2 @ V3nom^^ Admin Only AWP #1 @ vinaif Redaktor Naczelny @ atrox Admin Only AWP #1 @ Erev.' Admin Only DD2 @ wujas_ Admin COD 201 @ Dizzyx<3 Admin 5vs5 #3, Admin DR+KL @ Sadgee Admin OM #1 @ paeel Admin Only DD2 @ s.a.v.i.t.a.r Typer @ JerzyFloryda Admin OM #1 @ Spanish_Inquisition Admin Only DD2 @ Hińczyk Admin 5vs5 #2 @ M4TEO Typer @ snickly Admin 5vs5 #3 1.Najlepszy administrator: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 2. Najlepszy moderator: @ Drako 3. Najlepszy UBTeam: @ HABUDDA 4. Najlepszy właściciel serwera: @ Trivor 5. Najlepszy opiekun serwera: @ mikey & @ V3nom^^ 6. Najlepszy admin serwera: @ Virtual 7. Najlepszy redaktor: @ Hana_Montana 8. Najlepszy grafik: @ marcinek;> 9. Najbardziej aktywna osoba na forum: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 10. Największy śmieszek: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 11. Największy spamer: @ Bufen 12. Najbardziej zaufana osoba: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 13. Największy no-life: @ hk. 14. Największa mądrala na forum: @ Erev.' & @ hk. 15. Największy lizus: @ Torf 16. Pomocna dłoń: @ sh1nga & @ LAN_CIECHOCINEK2K2 17. Najmilszy: @ ^Apple^ 18. Najbardziej poważna/poważny: @ sh1nga 19. Największy napinacz na sieci: @ paeel 20. Największy podrywacz: @ ^Apple^ 21. Najbardziej pracowity: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 22. Dama strefy: @ MANIA 23. Gentleman strefy: @ Smerf.LaLuś 24. Najlepszy serwer na sieci: Only DD2 Tak się prezentują dotacje użytkowników. Za każdą kwotę dziękujemy. W tym miesiącu jedynym konkursem, który się odbywał jest Lotto. Żadne inne konkursy w tym miesiącu się nie odbyły. Zachęcamy do udziału w Lotto. Tak prezentują się najaktywniejsi użytkownicy. Jedzie baba autobusem, na przeciwko niej siedzi facet z rozpiętym rozporkiem. Kobieta zawstydzona nie wie co ma robić. W końcu mówi do faceta: - Sklep się panu otworzył. - A widziała pani kierownika? - Nie, ale magazynier na workach leży. Dziadek przychodzi do spowiedzi i mówi: - Proszę księdza, w czasie wojny ukrywałem Żyda w piwnicy. - To nie jest zły uczynek. - No ale proszę księdza, on mi płacił 100 złotych dziennie. - To nic, ryzykowałeś życiem. Dziadek odchodzi, ale po chwili wraca i mówi: - To może powinien mu powiedzieć, że wojna się już skończyła? Lecą samolotem Polak, Niemiec i Rus. Opowiadają o swoich kobietach jakie są grube. Rus powiedział, że jak jego kobieta usiądzie na krześle to nawet mucha koło niej się nie zmieści. Niemiec powiedział: - twoja kobieta to nic. Moja jak usiądzie na wersalce to nawet mucha koło niej nie usiądzie. Polak powiedział: - wasze kobiety to nic w porównaniu z moją. Ja jak zaniosłem swojej kobiecie majtki do prania to powiedzieli, że namiotów nie przyjmują. Tym razem użytkownikom zostało zadane pytanie: "Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum?" Ich odpowiedzi wyglądają następująco: @ NataN_on_osu! [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] Moim zdaniem jest to @ LAN_CIECHOCINEK2K2 , jeśli mówimy o kontakt i pomoc. Pozdrawiam @ Stis. [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] Tak statystycznie biorac chyba @ LAN_CIECHOCINEK2K2 @ michuu [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] Według mnie jest to @ LAN_CIECHOCINEK2K2 :> @ MANIA [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] Myślę, że @ LAN_CIECHOCINEK2K2 jest najbardziej widoczny. Pracowity, aktywny i zaangażowany w swoje obowiązki oraz funkcje jakie sprawuje. @ M4TEO [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] Mam kilka typów, więc popatrzę na to w dodatku z lekkiej perspektywy forum. Ów osobą jesteś ty, Wyrabiasz się w 4 rolach, (2 forum) (2 gra), i dlatego cię bardzo szanuję, iz wiem co to znaczy, bo sam niebawem przed dniem miałem 4 rangi funkcyjne Pozdrawiam @ DemonAnalu [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] @ LAN_CIECHOCINEK2K2 na prowadzeniu chociaż nie tylko on ma duże zaangażowanie w forum @ -slajdeN [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] Zaangażowaną w życie forum czy pracą przy serwerach? @ ALCMDZ robi niesamowitą robotę i ma ogromny wkład w rozwój codmoda. Przykładowo potrafi przerobić istniejącą mapę, żeby graczom się lepiej grało, co dla mnie jest niebywałe, bo mało komu by się chciało. Jeśli chodzi o forum to powiedziałbym że @ Drako . Praktycznie cały czas online, szybko reaguje, zdominował także dział odwołań od banów CSGO. Chociaż doceniam też pracę redaktorów, aczkolwiek nie czytam tych działów. @ Drako [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] To zależy w co zaangażowana. Jeżeli chodzi o życie forum, to wydaje mi się, że @ hk. , a np. stricte w serwer, to @ ALCMDZ . @ Raku [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] Jeśli liczymy serwery to według mnie to ty jesteś najbardziej zaangażowaną osobą bo pomimo 4 rang funkcyjnych radzisz sobie wzorowo. Jeśli nie liczymy serwerów no to @ LAN_CIECHOCINEK2K2 ze względu na dużą aktywność jako j@ @ Krip [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] Nie jestem ci na to pytanie w stanie odpowiedzieć. Żeby to uczynić musiałbym tutaj wymienić kilka osób z forum, także co tu gadać. Okłamałbym tutaj samego siebie jeżeli wymieniłbym jedną osobę. Oto moja odpowiedź @ mati [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] @ Dusia Dusia to najbardziej zaangazowana i aktywna osoba na forum. @ HABUDDA [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] Myślę, że trudno może być tutaj wymienić jedną osobę, od strony technicznej zdecydowanie wskazałabym rudego, którego działania można porównać do kelvina w sons of The forest, niby zrobi ale jest spora szansa, ze coś przy okazji popsuje. ( @ Andrzej. ) Natomiast w samo zajmowanie się tym co już na forum się znajduje to śmiało można dać tutaj zarówno emerytowanego piekarza ( @ LAN_CIECHOCINEK2K2 ) jak i dziadulca co kościół pisze przez „u” ( @ Drako ). A no i jeszcze trzeba tutaj wstawić kwidzyńskiego gladiatora, co samych odwołań napisał już chyba więcej niż pozostałych tematów ( @ SADZIK ) @ V3nom^^ [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] @ LAN_CIECHOCINEK2K2 @ Nikusiaaa [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] @ sh1nga mój przyjaciel jest bardzo aktywny i dużo pracuje na forum buziaki pozdrawiam z rodzinką @ hk. [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] Ciężko stwierdzić, gdyż każdy (nawet użytkownik) swoją funkcją i z pełnym zaangażowaniem dokłada cegiełkę do naszego forum. Dużo osób nie wie co się dzieje od kuchni forum, większość widzi tylko to co dane osoby napiszą/utworzą itp. Stąd mój wniosek, iż każdy jest bardzo zaangażowany na tyle ile może. @ Axel [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] Według mnie @ LAN_CIECHOCINEK2K2 robi dobrą robotę. @ ^Apple^ [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] Według mnie, to w tym momencie @ LAN_CIECHOCINEK2K2 . Gdyż iż ponieważ opierdziela się i ma za dużo czasu wolnego . Byś znalazł robotę @ sh1nga [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] Raczej trudno wybrać jedną osobę, ponieważ jest wielu aktywnych użytkowników: Support CODa wziął na barki cały serwer, gdy sam właściciel liczy siano za usługi, Cała ekipa UBT jak i redakcja. No ale niestety muszę wybrać jedną osobę i chyba postawie na @ LAN_CIECHOCINEK2K2 . Chłop ogarnia prawie wszystkie sprawy związane z 1.6, pilnuje ubt jak i bierze czynny udział w życiu strefy, dlatego mój głos leci do niego @ paeel [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] Nie wiem szczerze mówiąc i nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć na to pytanie więc musisz mi wybaczyć @ Doncio [P] Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] Według mnie najbardziej zaangażowaną osobą na forum jest @ Drako . Można zauważyć tą osobę wszędzie. Co tu dużo pisać. Chłopak jest bardzo aktywny i czujny. Przy każdym temacie pilnuje, aby syfu nie było ale to tylko takie drobne detale. Jest bardzo pomocną osobą i widać jego wkład w to wszystko i chęci do rozbudowania czegoś pięknego na tym forum. Tak prezentuje się gazetka na miesiąc luty 2023. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Mamy nadzieję, że gazetka Wam się podobała. Podzielcie się swoimi opiniami w komentarzach. Widzimy się w kolejnej odsłonie gazetki. 6 7 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 28 Lutego 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Zajebiście wyszlo 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 28 Lutego 2023 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Super! 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Co to za simpowanie do mnie? 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 28 Lutego 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 1 godzinę temu, FunnyPuma napisał: jak i dziadulca co kościół pisze przez „u” 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 28 Lutego 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Super robota! 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 28 Lutego 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Bardzo fajnie wyszło, donatorzy idą łeb w łeb oprócz pierwszej pozycji @ LAN_CIECHOCINEK2K2 dopieszczony xd 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 28 Lutego 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 4 godziny temu, FunnyPuma napisał: To zależy w co zaangażowana. Jeżeli chodzi o życie forum, to wydaje mi się, że @ hk. , chociaż jeden mądry @ Drako 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 1 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Bardzo dobra robota 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 1 Marca 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Dzięki 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 12 godzin temu, FunnyPuma napisał: [O] @ sh1nga mój przyjaciel jest bardzo aktywny i dużo pracuje na forum buziaki pozdrawiam z rodzinką @ Nikusiaaa Pozdrawiam serdecznie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Nikusiaaa Opublikowano 1 Marca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Dobra robota 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Super 👍 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 1 Marca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Piękna gazetka! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 30 Marca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi