Użytkownik Browar3D Opublikowano 28 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 1. Twój nick: Browar3D 2. Co chcesz zmienić: 1.Możliwość zakupu vipa bez dodatkowego modelu. 2.Premia doświadczenia 25% za pełny serwer. 3.Dodanie skinów broni za monety, proponuje tak jak jest na AIM/AWP. 4.Dodanie Perków Perk: Rękawica złodzieja Opis: Szansa na kradzież perka 1/2 Perk: Gruby Glock Opis: Zadajesz dodatkowe 25 (+inteligencja) obrażeń z glock Perk: Adrenalina Opis: Dostajesz 50 HP za zabójstwo Perk: Akumulator 24V Opis: Zwiększa szybkostrzelność o 25 procent Perk: Zwinne Palce Opis:Natychmiastowe Przeładowanie Perk:Eliminator Rozrzutu Opis:Usuwa rozrzut broni Perk: Drakula Opis: Regeneracja HP przez zadane DMG o 50% Perk: Cichy Zabójca Opis: Nie słychać twoich kroków Perk: Wyszkolenie Sanitarne Opis: Co 5 sekund dostajesz 15 HP Perk: Zaskoczenie Wroga Opis: Zadajesz podwójne obrażenia atakując od tyłu Perk: Betonowa Głowa Opis: Nie otrzymujesz obrażeń w głowę 3. Dlaczego chcesz to zmienić: 1. Zakupując vipa dostajemy dodatkowy model, co jest wadą, a przynajmniej dla mnie od lat zmagam się z osobami, które grają tylko na mnie oczywiście to jest zasługą modelu, bo wyglądam inaczej niż inni. Chciałbym posiadać możliwość po napisaniu do odpowiedniej osoby o dodanie mi vipa tylko, że bez modelu. To nie jest tylko moje zdanie. 2. Tu chyba nic nie muszę pisać będzie to zachęta zostanie na serwerze dłużej. 3. Nie mam czego opisywać fajne rozwiązanie na urozmaicenie gry i pozbycie sie trochę monet z rynku. Oczywiście modele pod /knife byłyby do usunięcia. 4. No cóż, perków i tak jest mało, a zaproponowane perki są dobre część silne, a część słabe takie też muszą być. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SebaVHS Opublikowano 2 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Powiem tak, 1.na tak 2.co do premii można by było dodać nawet 33% doświadczenia, ale propozycja jak dla mnie spoko. 3. tu może być problem, na tę chwilę NIE 4. Ogółem brakuje trochę tych perków, ale kilka z nich można ich dodać, ale perki tj. (Eliminator, zwinne palce, betonowa głowa, akumulator 24V) mogą powodować większe crashe na tym serwerze niż dotychczas, tych perków bym nie dodał ze względu na tę sytuację w tej chwili jaka panuje na tym serwie. Podsumowując jestem na TAK. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 35 minut temu, SebaVHS napisał: 3. tu może być problem, na tę chwilę NIE Dlaczego tu może być problem? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 2 Marca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 (edytowane) 5.Zaktualizować /kontakt na serwerze Co do modeli to same pozytywy widzę jak ktoś nie będzie chciał nie musi nimi grać. Oczywiście modele, co reset można zmieniać. @ aezc @ tak.. @ zjarana_xx3 Zapraszam adminów do wypowiedzenia jak na ten moment aktywność wasza jest zerowa. Edytowane 2 Marca 2023 przez Browar3D Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak.. Opublikowano 2 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Skoro dostałem zaproszenie to wypowiem się 1 - Jest to fajna opcja dla chętnych, choć wątpie, że jest ich dużo a powodem jest to że "czym więcej ma vip lepiej się kupuje". Może Tobie to przeszkadzać, ale nigdy się z tym nie spotkałem aby akurat skin VIP komukolwiek przeszkadzał (dosłowna rzadkość jak ktoś wejdzie na serwer pierwszy raz i skomentuje to) ale jak jest do zrobienia to czemu nie? To kogoś wybór, że traci jeden z dodatków. 2 - Dodatek fajny, wspieram pomysł. 3 - Rozwiązanie na wydawanie monet fajna rzecz, przyda się. PERKI Perk: Adrenalina Opis: Dostajesz 50 HP za zabójstwo - perk za mocny szczególnie patrząc na topowych graczy albo klase Rusher, który jeszcze bardziej ją boostuje. Masz możliwość wykorzystania heal-zone jak i na /sklep możliwość kupienia HP za monety; których chcesz zmniejszyć ilość niech gracze wykorzystują te rzeczy. Perk: Drakula Opis: Regeneracja HP przez zadane DMG o 50% - tak samo jak wyżej. Reszta perków brzmi "meh"; ale taki jest już klimat a większa rotacja się przyda; pomyślałbym nad procentówkami co najwyżej do tej szybkostrzelności. Najchętniej widziałbym dwa/trzy perki w stylu "tajemnica skazańca" tyle że z innymi brońmi - nie byłyby to jakieś inwazyjne perki i najchętniej wykorzystywane, ale powiększyłyby po prostu liczbę perków na serwerze i trochę trudniej dzięki temu będzie zdobyć "topowe" perki. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka zjarana_xx3 Opublikowano 3 Marca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 1. Zdecydowanie nie. Według mnie jedną z cech wyróżniających VIP'a jest też skin. Ja osobiście bardzo to lubie ,a obecny skin mega przypadł mi do gustu ,nie spotkałam się jeszcze z opinią by to komuś przeszkadzało ,wręcz przeciwnie. 2. W porządku. 3. Bardzo dorbry pomysł ,jak najbardziej ,tak! 4. Też jestem za tym by kilka z nich dodać - Gruby glock , Akumulator 24V, Zwinne palce , Eliinator rozrzutu , Wyszkolenie sanitarne, Zaskoczenie wroga ,Betonowa głowa. 5. Kontakty trochu dawno pownny być zaaktualizowane. Jak najbardziej ,tak!! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 6. VIP Dodatkowe życie za zabójstwo (15-HS- 10 normalnie) Obecnie jest o 5hp mniej z HS i normalnie Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 1, 5 i 6 zrobione. 4 częściowo wczoraj; dzisiaj dokończę. 2 i 3 na razie otwarty temat (3 głównie z czasochłonnosci). Dopóki skinów nie wrzucam to chętnie posłucham propozycji do jakich broni skiny dodać, bo opcja do wszystkich odpada (za dużo pobierania dla niedzielnych graczy) Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 AK47, M4, AWP i Shotgun na początek po jednym Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 13 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Część rzeczy zostało dodane, więc propozycję zamykam, bo stoi od marca. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 13 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi