Użytkownik mestrekamcio Opublikowano 2 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Cześć, drodzy - licze na Waszą pomoc. Mam dobrego neta światłowodowego, ping 6-8, ale czasami jakby przycina ktoś mnie zbaija, a ja nie zdąże go nawet zauwazyć, nie jest to typowy lag. Czy są jakies ustawienia w configu lub inny pomysł, który może rozwiązać takie zawiechy? Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 2 Marca 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 A skąd pewność że problem leży w światłowodzie? A nie np w sprzęcie? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 2 Marca 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 2 godziny temu, mestrekamcio napisał: a ja nie zdąże go nawet zauwazyć, nie jest to typowy lag. Czy są jakies ustawienia w configu lub inny pomysł, który może rozwiązać takie zawiechy? wiesz, internet to swoją drogą, a ram drugą , ile masz ramu? Odnośnik do komentarza
Użytkownik mestrekamcio Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 11 godzin temu, hk. napisał: wiesz, internet to swoją drogą, a ram drugą , ile masz ramu? 16GB, komp nienajgorszy Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 3 Marca 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 W pierwszej kolejności zobacz jakie masz połączenie na speed teście, później sprawdź wartości rete/interp i czy nie masz blokady na fps. W ostateczności zadzwoń do dostawcy internetu, powiedz że masz co jakiś czas utratę pakietów co powoduje lagi i wtedy sprawdzą czy wszystko jest okej. Jeżeli wina będzie po ich stronie to pewnie wyślą do Ciebie jakiegoś majstra i to sprawdzi na miejscu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik mestrekamcio Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 21 godzin temu, Torf napisał: A skąd pewność że problem leży w światłowodzie? A nie np w sprzęcie? wlasnie swiatlowod wykluczam. wysyłam screena speedtestu. Jak sprawdzić rate/interp? Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 3 Marca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 otwierasz konsole piszesz ratę i ci pokazuje aktualną zawartość a interp ex_interp i to samo lub wchodzisz w config i szukasz laptop/komputer? steam/ns? na wszystkich serwerach tak czy tylko na strefie? wpisz w konsoli net_graph 3 zobacz czy w trakcie lagu fps ci nie spadają do 1 np masz blokadę fps czy nie na ile masz blokadę mogę ci podesłać swój cfg jak chcesz na pw chociaż wątpię żeby problem leżał tutaj 1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 16 Marca 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi