Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 1. Islandia rośnie o 5 centymetrów rocznie z powodu ruchomych płyt tektonicznych. 2. Słonie są jedynym ssakiem, który nie może skakać. 3. Pszczoły mogą użądlić inne pszczoły – zazwyczaj wtedy, gdy czują się zagrożone lub chronią swoje terytorium. 4. Możesz określić płeć konia zaglądając w jego zęby. 5. Kiedy bierzemy ciepły prysznic, doświadczamy zwiększonego przepływu dopaminy, który sprawia, że jesteśmy bardziej kreatywni. 6. Amerykańskie banknoty nie są wykonane z papieru. Są one wykonane głównie ze specjalnej mieszanki bawełny i lnu. 7. Świnie nie mogą fizycznie spojrzeć w niebo. 8. Morświn jest drugim po człowieku najbardziej inteligentnym zwierzęciem na świecie. 9. Drzemka ślimaka może trwać nawet trzy lata. 10. Awokado jest owocem, a nie warzywem. Technicznie uważa się je za jednonasienną odmianę jagody. źródło: https://fajnepodroze.pl/103-smieszne-ciekawostki/ Ile ciekawostek znałeś podziel się tym w komentarzu 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 4 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Fajne, dzięki Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 4 Marca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Znałem o awokado i świniach, bo jak byłem mały i nabroiłem coś to father zawsze mówił "zobaczysz telefon/komputer/konsolę jak świnia niebo" xD 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 5 Marca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Jak słonie nie skaczą jak w Kubusiu puchatku skakał 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 5 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Jestem ślimakiem w takim razie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 18 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi