Użytkownik∙ P4LOR Opublikowano 4 Marca 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Twój nick na serwerze:Oxide Nick admina banującego: notzami Dostałeś bana, gaga czy muta?:bana Czas oraz data bana:03-04-23 20:22 Serwer na którym dostałeś bana:██ ★ StrefaSkilla.pl ★ [MIRAGE #2] ★ | TR128 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): chłop za cele banuje i wywala zwyzywałem go bo mnie wnerwił Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Oxide&advType=name Link do twojego profilu steam:[U:1:1281195969] Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 4 Marca 2023 SCDBK Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 @ notzami Trochę długi ten ban, szczególnie patrząc na podany powód. Możesz wyjaśnić sytuację? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ P4LOR Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 wyzywałęm admina przez wyżycanie lub odrazu banowanie za cele i dlatego dał mi bana gra on z miesiąc na serwerze i ma admina nie wiem dalczego ma Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ P4LOR Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 3 minuty temu, HABUDDA napisał: @ notzami Trochę długi ten ban, szczególnie patrząc na podany powód. Możesz wyjaśnić sytuację? wyzywałęm admina przez wyżycanie lub odrazu banowanie za cele i dlatego dał mi bana gra on z miesiąc na serwerze i ma admina nie wiem dalczego ma Odnośnik do komentarza
Użytkownik notzami Opublikowano 4 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 ,,chłop za cele banuje i wywala zwyzywałem go bo mnie wnerwił" Po pierwsze to dostałes kicka za cele, a nie bana, poczytaj na google różnice między banem a kickiem i potem się wypowiadaj. 30 sekund do końca rundy , paka leży na midzie i zamiast po nią iść to stoisz w ,,underze" na schodach i czekasz nie wiem na co. 5k minut ban? Powód jasny, wyzywanie po rodzicach. Naprawde żałosny jestes i mało inteligentny, więc w sumie czego się po Tobie mogłem spodziewać. Niezła składnia zdania byku: ,, wyzywałęm admina przez wyżycanie lub odrazu banowanie za cele i dlatego dał mi bana gra on z miesiąc na serwerze i ma admina nie wiem dalczego ma" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ P4LOR Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 6 minut temu, notzami napisał: ,,chłop za cele banuje i wywala zwyzywałem go bo mnie wnerwił" Po pierwsze to dostałes kicka za cele, a nie bana, poczytaj na google różnice między banem a kickiem i potem się wypowiadaj. 30 sekund do końca rundy , paka leży na midzie i zamiast po nią iść to stoisz w ,,underze" na schodach i czekasz nie wiem na co. 5k minut ban? Powód jasny, wyzywanie po rodzicach. Naprawde żałosny jestes i mało inteligentny, więc w sumie czego się po Tobie mogłem spodziewać. Niezła składnia zdania byku: ,, wyzywałęm admina przez wyżycanie lub odrazu banowanie za cele i dlatego dał mi bana gra on z miesiąc na serwerze i ma admina nie wiem dalczego ma" odbanuj mnie i sory ale wnerwiłeś mnie a ja odrazu wszał wpadam i wyzywam 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 4 Marca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Ban słuszny i zgodny z regulaminem, więc odrzucam. Jeżeli Ci się nie podoba długość bana, to napisz skarge na admina. A ty @ notzami dawaj normalne powody bana, a nie jakieś "siema" Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 4 Marca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi