Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - gilu

seroxx

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: ~seroxx
2. Nick oskarżonego: gilu
3. IP/SID oskarżonego: - 
4. Data i czas zdarzenia:  06.03 - 21.50
5. Powód skargi: ban za nic, bez podania przyczyny
6. Opis sytuacji:  wchodzę na serwer, 2 czy 3 runda gry, w drugiej rundzie z kolei spotykam się z nim w anarchii i nagle wlatuje ban na 30 min, bez żadnego ostrzeżenia, bez upomnienia, czegokolwiek, nie wspomnę, że nawet nie wiem czym zawiniłem, bo pan fragowiec nie mógł tracić czasu w trakcie rundy... Szkoda gadać. Gram tu dość długo, najczęściej wieczorami po robocie, ale to co się ostatnio dzieje to musze powiedzieć, że w dobrą stronę to nie idzie z tymi adminami. Nie będę teraz rzucał oskarżeń bez dowodów, ale teraz już przegięcie i zaczynam się z wami bawić panowie :) 
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Reason: ''
[AMXBans] Duration: '30 minutes'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:16894829'
[AMXBans] Your IP: '193.192.170.149'

• Super 1
  • Użytkownik

https://easyupload.io/11rwim

19:30

2.6 Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" / "Stand-up Ground Strefe "oraz zakaz przedłużania szybkości uzyskanej spadochronem w jakikolwiek sposób (muszą być widoczne 2 lub 3 kroki minimum po zetknięciu z ziemią).

(Mówiąc prostym językiem BH jest dalej dozwolone, ale bez spadochronu.)

Musisz mi wybaczyć, że bez powodu ale coś się zbugowało.

• Premium
Premium

musicie mi wybaczyc ze skarga nie dotyczy mnie ale z tego co widzialem to ty tez mozna powiedziec sie rozpedzasz niezgodnie z regulaminem xd

W dniu 6.03.2023 o 22:35, gilu napisał:

zakaz przedłużania szybkości uzyskanej spadochronem w jakikolwiek sposób (muszą być widoczne 2 lub 3 kroki minimum po zetknięciu z ziemią).

musza byc widoczne 2-3 kroki po zetknieciu z ziemia a na longu z awp lub gdziekolwiek rozpedzacie sie byle byc 1 :kekw:

i tu nie ma nic o bh czy ze spadochronem czy bez spadochronu tylko  gsj gs sgs 

tez jedna czasowka zamiast powiedziec zeby tak nie robil bez sensu

@ -slajdeN  jedyna opcja to limit prędkości 🤷‍♂️ bo tak to co 2 osoba z 2 skokami powinna lecieć z banem 

• Lubię to! 1
  • Trzymaj się 1

spacer.pngspacer.png

[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. 
[AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827"
[AMXBans] ==============================================

• Użytkownik

2.6 Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" / "Stand-up Ground Strefe "oraz zakaz przedłużania szybkości uzyskanej spadochronem w jakikolwiek sposób (muszą być widoczne 2 lub 3 kroki minimum po zetknięciu z ziemią).

(Mówiąc prostym językiem BH jest dalej dozwolone, ale bez spadochronu.)

kurde, widzę ze czytasz regulamin przed każdym wejściem na serwer ;) regulamin jest rzeczą zmienną, sam mówisz, że to nowy paragraf w regulaminie... Tak jak mówiłem to była druga moja runda (max 3), nie było mnie 2 dni na serwerze, weszła zmiana. Nie uważasz, że trzeba informować graczy, że coś się zmieniło? A co tam pierwszego adma dostałem w życiu to jazda z banami :D Tak jak pisałem wcześniej nie gram tu od wczoraj, parę osób może mnie kojarzyć (tak jak na pewno ty), zawsze jest kulturka wypowiedzi itd itp, więc nie uważasz, że wypadałoby dać ostrzeżenie, które pewnie bym respektował od wlepienia na szybko bana?

Musisz mi wybaczyć, że bez powodu ale coś się zbugowało.

W to już nie będę wnikał, na demku moim zdaniem widać, że usłyszałeś długą i powód bana się zbugował :D 

W dniu 7.03.2023 o 11:30, KaP3R4 napisał:

musicie mi wybaczyc ze skarga nie dotyczy mnie ale z tego co widzialem to ty tez mozna powiedziec sie rozpedzasz niezgodnie z regulaminem xd

Dzięki, że się włączyłeś :) i o to mi mniej więcej chodzi, ale jak wspomniałem w poście na początku dowodów nie mam więc narazie nic nie pisałem :) 

W dniu 7.03.2023 o 13:10, -slajdeN napisał:

Ban słuszny, spalona rolka po doublejumpie, ale ja trochę zapodam offtopu, bo nie widzę potrzeby tworzenia nowego tematu, a została poruszona całkiem ciekawa kwestia.

Do tego też muszę się odnieść, nigdy nie pale rolki po doublu, ale tutaj zwracam honor bo rzeczywiście widać jakiegoś ducka, ale nie określiłbym tego paleniem, a wydaje mi się, że po prostu duck miał siąść po wejściu do anarchii. Ale dobra rozumiem o co chodzi :)

W dniu 7.03.2023 o 13:10, -slajdeN napisał:

gilu - tylko początki rundy bo to one mają największy impact 
01:19 - doublejump bh + spadochron x3
02:24 -  doublejump bh + spadochron
03:07 - doublejump bh + spadochron
03:30 - doublejump bh + spadochron
04:24 - doublejump bh + spadochron.. i tak dalej, a to dopiero 5 runda dema

to co @ gilu mam nadzieję, że jak się spotkamy na serwie to wlepisz sobie bana na 30 min? Przecież respektujesz regulamin :) 

• Użytkownik

A ja się tylko do tego odniosę... Od zmiany punktu  w regulaminie, gdzie @ paeel wcześniej zapodał lepszą opcję, a Wy wyrzuciliście ją do hasa na serweerze jest cyrk. Przy 30 ludziach na serwerze gdzie jestem sam nie jestem w stanie opanować sam całego serwera tj. respy, ciemnia, przet trupem, gsj etc. O kulturze i czitach nie wspominając.

Rozsądniej pomyśleć i zrobić coś innego, bo jak jestem na serwerze to też mam ochotę pograć, a nie tylko siedzieć i patrzeć czy każdy gra zgodnie z regulaminem... Szczególnie, jeśli chodzi o gsj etc., bo graczy którzy łamią regulamin podczas obecności 30 jest minimum połowa... Gdzieś coś się nie udało panowie. A jak ktoś mi zgłasza czyjeś gsj etc., a ja gram to co ja mogę? Mam zejśc na spect i czekać? Czekać na to, aż ktoś to znowu zrobi, żeby za chwilę znowu schodzić na spect po to samo?

Coś tu nie gra...

Edytowane przez Erev.'
  • WTF 1

Sam ban był słuszny jak i nie przesadzony czasowo więc skarga do odrzucenia.

Co do powyższych wypowiedzi to są i jeszcze będą zmiany z tym tematem aby ostatecznie było łatwiej dla was jak i dla graczy oraz żeby nie było problemów, że bany lecą wybiórczo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]