Użytkownik Paeel Opublikowano 6 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 (edytowane) Twój nick: paeel Nick oskarżonego: @ MANIA Powód skargi: Admin banuje admina. Opis sytuacji: Dostałem bana za rzekome prowokacje gdzie kompletnie nie napisałem ani nie powiedziałem nic złego, do nikogo się nie przyczepiłem, a jedyne co przed tym napisałem na czacie to "atencjone", po czym powiedziała w moim kierunku "Ja Ci dam atencje" i dostałem bana Data i godzina zdarzenia: 06.03.23r. 23:00 Miejsce zdarzenia: Serwer ONLY DD2 Dowody: Coś od siebie: Edytowane 6 Marca 2023 przez paeel 2 3 1 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 6 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Ostatni raz widze żeby admin banował drugiego admina za coś takiego. Chcecie się pobawić to wypad do piaskownicy! @ MANIA +1 do dzienniczka @ paeel zaraz dam ci ub 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 6 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi