Użytkownik Potepienie Opublikowano 12 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 (edytowane) Nick z CS: sqven [t] Admin banujący: Mokry Lemur! Serwer: StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] Data zdarzenia: 12.03.2023 Opis sytuacji: Wieczorkiem spokojnie sobie strzelałem w gierkę gdyż to pan admin postanowił żebym wstawił demko na forum. (P.S leciutko się wkurwił jak mu dałem na poprzedniej mapie parę pestek ;p) Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Nie jestem w stanie skopiować nośnika. Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www91.zippyshare.com/v/yebqg8fu/file.html Edytowane 12 Marca 2023 przez Potepienie 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 @ Mokry Lemur ! 24h Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 12 Marca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Rozpisywać? 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 13 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Demko obejrzałem całe razem z podanymi czasówkami z DemoScannera. I szczerze, to sam nie wiem za bardzo o co chodzi z tym "FPS HAC TYPE 1", ale zauważyłem jedno, że demo scanner wykrywa to u ciebie podczas "podwójnego skoku". (Zgadza się co do sekundy z demkiem). Po wpisaniu takiej frazy w google wyszukuje na starcie "boost fpsów do 1.6" także coś tutaj może być z tym związane, ale pewności nie mam. @ -slajdeN / @ Axel obejrzyjcie, to jeszcze dla pewności, ale dla mnie nie ma nic tutaj "podejrzanego" przynajmniej z samej jego gierki. 1 Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 13 Marca 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 01:21 - +/- 02:16 - +b przed modelem 07:10 - +/- 7 minut to w tym wypadku za krótko, żeby wyrobić sobie jakąś opinie głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Użytkownik Potepienie Opublikowano 13 Marca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 13 minut temu, Krip napisał: FPS HAC TYPE 1 skip frames uwżywam w celu boostu fpsow z racji tego, że nie osiągam na laptopie takich wyników jakbym chciał Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Za mało na bana. Co do skip frame'a to co nie jest zabronione to jest dozwolone. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi